Užas: Bradati četnik kolje u sred Astrije
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Užas: Bradati četnik kolje u sred Astrije
Nice wrote:Nešto si pomiješao...ti se takmičiš s petnaest godina mlađim, pozivajući se na njegov metrosexualizam i manjak muževnosti..red je da ti pokažeš sliku i dokažeš svoju
Ma đango stara tetkica...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
opa, ovo je već izazov....sad ćemo vidjeti odgovorHektorović wrote:Nice wrote:Nešto si pomiješao...ti se takmičiš s petnaest godina mlađim, pozivajući se na njegov metrosexualizam i manjak muževnosti..red je da ti pokažeš sliku i dokažeš svoju
Ma đango stara tetkica...
2014-04-12
Kako sada 2 hiljade? Prekjuče ste rekli 6 hiljada. Za osvajanje utvrđenih gradova je neophodan odnos snaga bar 3:1 a toliko vojnika na Vukovaru nije bilo nikada. Koji mi? Kada sam ja otišao u Sombor kao regrut, komandir RV i PVO je bio Anton Tus. Bolja situacija nije bila ni u komandnom kadru na terenu. Zato su i pustili mlade vojnike na odsluženju vojnog roka da ginu kao mušice. Koja vojska u takvom stanju može da uradi bilo šta? Mnogo se vi pravite mutavi.Hektorović wrote:dzango wrote:Gde je Srbija poražena? JNA je zgazila šta je htela i pored toga što je bila šugava ideološka i višenacionalna vojska. 95' su ustaše dobile sve na gotovo u zamenu za RS i ti si tu ispušio pa ne znam čemu se raduješ.
Šiptari nisu nikoga porazili jer nisu ni ratovali a CG je jedina država gde vlast nije menjana od 1945. Pametnome dosta.
Baš ste zgazili, jedva ste, iako ste krenuli svom silom, ušli i u Vukovar protiv 2000 lako naoružanih branitelja... čak je sam Slobo rekao kako ste na Vukovar bacili sve što imate...
O vašim uspjesima u zauzimanju, Zadra, Šibenika, Slavonskog Broda valjda i sam znaš...
Džani, prestani odvlačit pažnju glupostima i konačno stavi tu sliku, u punini muževnosti i zrelosti muškarca u najboljim godinama...da se general posrami
2014-04-12
Ne možemo da se takmičimo. Nismo ista kategorija:Nice wrote:Nešto si pomiješao...ti se takmičiš s petnaest godina mlađim, pozivajući se na njegov metrosexualizam i manjak muževnosti..red je da ti pokažeš sliku i dokažeš svojudzango wrote:Ne znam ga ni ja. Sam se hvalio teretanom i ostalim sranjima a takav tip znam. Ceo dan pumpa u teretani a uveče obuče usku majicu i izađe na korzo. Klasičan ljakse. Daj bolje neku tvoju sliku.Nice wrote:ne znam ga ja na taj način...žicaš li ti to slike,hmm...tststts, sad si me iznenadiodzango wrote:Ljubomoran na bosanskog metrića? Taj bre ima više kozmetike od tebe a o kozmetičarskim tretmanima ni da ne pričamo. Neka hvala. Bolje je biti zemunski old school.Nice wrote:
Ajde, ajde, ljubomoran si..to su bila druga vremena;-)
Rano se ozenit ima svoje prednosti i mane..k'o i kasno :-D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja postavio.Nice wrote:Džani, prestani odvlačit pažnju glupostima i konačno stavi tu sliku, u punini muževnosti i zrelosti muškarca u najboljim godinama...da se general posrami
2014-04-19
Dzangi ko te ljuti, ovaj psiho metric ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pusti ti njih, važno je da ste vi pobedili.Stanojko wrote:Navedi poraze...samostalno...vuksadinare wrote:daj nabroji pobjede u ratu ali samostalno...Stanojko wrote:Pobede u ratu, porazi u miru
to je slobo rekao, kad je obruč zatvoren u gradu je bilo po spiskovima ravno 1816 bojovnika a vas je bilo barem 30ooo plus sva sila tenkova, transportera, topništva, avijacije... zato nemoj da se praviš mutaviji nego jesidzango wrote:Kako sada 2 hiljade? Prekjuče ste rekli 6 hiljada. Za osvajanje utvrđenih gradova je neophodan odnos snaga bar 3:1 a toliko vojnika na Vukovaru nije bilo nikada. Koji mi? Kada sam ja otišao u Sombor kao regrut, komandir RV i PVO je bio Anton Tus. Bolja situacija nije bila ni u komandnom kadru na terenu. Zato su i pustili mlade vojnike na odsluženju vojnog roka da ginu kao mušice. Koja vojska u takvom stanju može da uradi bilo šta? Mnogo se vi pravite mutavi.Hektorović wrote:dzango wrote:Gde je Srbija poražena? JNA je zgazila šta je htela i pored toga što je bila šugava ideološka i višenacionalna vojska. 95' su ustaše dobile sve na gotovo u zamenu za RS i ti si tu ispušio pa ne znam čemu se raduješ.
Šiptari nisu nikoga porazili jer nisu ni ratovali a CG je jedina država gde vlast nije menjana od 1945. Pametnome dosta.
Baš ste zgazili, jedva ste, iako ste krenuli svom silom, ušli i u Vukovar protiv 2000 lako naoružanih branitelja... čak je sam Slobo rekao kako ste na Vukovar bacili sve što imate...
O vašim uspjesima u zauzimanju, Zadra, Šibenika, Slavonskog Broda valjda i sam znaš...
Django, brate, daj posalji joj sliku na pp, vidis bre da izgore cura. Toliko si usao u raspravu sa ovim velikomucenicima da si pobrkao prioritete... :)Nice wrote:Džani, prestani odvlačit pažnju glupostima i konačno stavi tu sliku, u punini muževnosti i zrelosti muškarca u najboljim godinama...da se general posrami
:-DStanojko wrote:Django, brate, daj posalji joj sliku na pp, vidis bre da izgore cura. Toliko si usao u raspravu sa ovim velikomucenicima da si pobrkao prioritete... :)Nice wrote:Džani, prestani odvlačit pažnju glupostima i konačno stavi tu sliku, u punini muževnosti i zrelosti muškarca u najboljim godinama...da se general posrami
Samo ako je ja poslije mogu stavit tu.
Zelim ga spasit sramote: napada generala, a nigdje argumenta:~
I ti se ne mijesaj u nasu spiku, tebi cu odgovorit kad dodjes na red;-)
2014-04-12
Obećavam da ću se fokusirati ubuduće.Stanojko wrote:Django, brate, daj posalji joj sliku na pp, vidis bre da izgore cura. Toliko si usao u raspravu sa ovim velikomucenicima da si pobrkao prioritete... :)Nice wrote:Džani, prestani odvlačit pažnju glupostima i konačno stavi tu sliku, u punini muževnosti i zrelosti muškarca u najboljim godinama...da se general posrami
2014-04-19
Dobro je što je Zvezda ušla u LP biti će oboren Dinamov negativni rekord.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Užas u sred Beograda
» Užas u Srbiji: Šerif ubijen na sred ulice
» Užas: Crnogorci razbili glavu Josipu Kerumu u sred Srbije
» Užas: četnik želi u Split
» Užas: četnik otvorio burzu u Mumbaju
» Užas u Srbiji: Šerif ubijen na sred ulice
» Užas: Crnogorci razbili glavu Josipu Kerumu u sred Srbije
» Užas: četnik želi u Split