vučićev birač
Page 1 of 1
vučićev birač
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-makarskoj-pao-opasni-kriminalac-iz-srbije-po-dalmaciji-krao-motocikle-i-operirao-po-konzumu-a-u-srbiji-se-proslavio-bizarnim-napadom/7774476/
2014-05-05
Re: vučićev birač
dobro jasno da istetoviranog majmuna regrutiraju da bije on ne mora bit puno pametan al šta nemaju za cyberwar nekog pametnog?
sad salju svoje ljude u pljacku po komsiluku...jos ce ovaj da ispadne junak u sns redovima..
vuksadinare- Posts : 100234
2015-09-08
Tipičan sendvičar. Jak, glup i bez trunke morala. Daleko će ovaj dogurati. Bar do zamenika ministra.
Ko bi se pametan bavio time za "ove"?marcellus wrote:dobro jasno da istetoviranog majmuna regrutiraju da bije on ne mora bit puno pametan al šta nemaju za cyberwar nekog pametnog?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sta ce im pametan... Postoji 5-6 recenica koje treba ukucati u komentare i koji se vrte, cist copy-paste, to moze i simpanza (citaj pizon). Mozes li da zamislis pametnog, vrednog i moralnog coveka da se bavi ovim?marcellus wrote:dobro jasno da istetoviranog majmuna regrutiraju da bije on ne mora bit puno pametan al šta nemaju za cyberwar nekog pametnog?
https://www.kurir.rs/vesti/politika/2861265/ispovest-razocaranog-sns-bota-sendvic-a-od-priloga-novac
Srbijanski su novinari potom otkrili da se Kljajić prije zvao Samir Ljajić, da je prije toga živio u Italiji te da je promijenio ime i prezime kako bi kako bi prikiro kriminalnu prošlost. Povodom tog napada oglasio se tada i Rasim Ljajić, aktualni potpredsjednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, koji je "najenergičnije" tražio od policije i tužiteljstva u Novom Pazaru "da hitno reagiraju i poduzmu sve potrebne mjere povodom fizičkog napada na Senada Župljanina, koji su naočigled desetak ljudi danas izvršili izvjesni Samir Ljajić i nekoliko drugih osoba".
- Tražim da se ovaj slučaj nasrtaja na novinara u potpunosti rasvijetli, a počinitelji privedu pravdi i adekvatno kazne. Današnji incident je samo vrhunac terora koji ova grupa već tjednima vrši nad dužnosnicima, zastupnicima i zaposlenicima u Gradskoj upravi i javnim poduzećima. Zato što nitko od odgovornih lica iz općine, zbog straha koji im je zadala ova grupa, danima nije htio reagirati, to sam nažalost ja morao danas napraviti - kazao je tada potpredsjednik Vlade Srbije.
Vrlo brzo na Kljajićevom profilu na društvenim mrežama osvanula je poruka: "Poštovani ministre, evo zatvorio si me zbog lažnih informacija koje si dobio od ljudi koji ti svaki dan majku psuju. Hvala ti puno za ovaj postupak, a to je hvala meni koji sam tu tri mjeseca i koji nikada ništa loše nije uradio za stranku, i mojoj familiji koji smo ginuli za tvoju stranku".
- Tražim da se ovaj slučaj nasrtaja na novinara u potpunosti rasvijetli, a počinitelji privedu pravdi i adekvatno kazne. Današnji incident je samo vrhunac terora koji ova grupa već tjednima vrši nad dužnosnicima, zastupnicima i zaposlenicima u Gradskoj upravi i javnim poduzećima. Zato što nitko od odgovornih lica iz općine, zbog straha koji im je zadala ova grupa, danima nije htio reagirati, to sam nažalost ja morao danas napraviti - kazao je tada potpredsjednik Vlade Srbije.
Vrlo brzo na Kljajićevom profilu na društvenim mrežama osvanula je poruka: "Poštovani ministre, evo zatvorio si me zbog lažnih informacija koje si dobio od ljudi koji ti svaki dan majku psuju. Hvala ti puno za ovaj postupak, a to je hvala meni koji sam tu tri mjeseca i koji nikada ništa loše nije uradio za stranku, i mojoj familiji koji smo ginuli za tvoju stranku".
taj im je bio elitamarcellus wrote:dobro jasno da istetoviranog majmuna regrutiraju da bije on ne mora bit puno pametan al šta nemaju za cyberwar nekog pametnog?
ako još koga siluje ili ubije brata ni ime među svetcima SPCa mu ne ginedzango wrote:Tipičan sendvičar. Jak, glup i bez trunke morala. Daleko će ovaj dogurati. Bar do zamenika ministra.
nije to samo vučićev birač, taj kaže gine za stranku, on i familija...
dobra stranka
dobra stranka
Prilikom uhićenja Kljajić je pokušao pobjeći, no preskakavši stepenice upao je u nekakvu rupu te je slomio nogu.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Prilikom uhićenja Kljajić je pokušao pobjeći, no preskakavši stepenice upao je u nekakvu rupu te je slomio nogu.
nije ni kriminal za svakog
Sad ce Cecu da ozeni.tre wrote:taj im je bio elitamarcellus wrote:dobro jasno da istetoviranog majmuna regrutiraju da bije on ne mora bit puno pametan al šta nemaju za cyberwar nekog pametnog?
omni-
2014-04-12
Similar topics
» HRVATSKA DIJASPORA U IRSKOJ IGNORIRALA IZBORE Na biralište izašao samo jedan jedini birač
» Laže selo, lažu ljudi...
» Vučićev Informer sve luđi
» Vučićev balkanski put od svile
» Ode još jedan Vučicev saveznik
» Laže selo, lažu ljudi...
» Vučićev Informer sve luđi
» Vučićev balkanski put od svile
» Ode još jedan Vučicev saveznik
Page 1 of 1