Pao ogroman deo terase sa 16. sprata zgrade u Nišu
Page 1 of 1
Pao ogroman deo terase sa 16. sprata zgrade u Nišu
Pao ogroman deo terase sa 16. sprata zgrade u Nišu VIDEO
Niš -- Sa 16. sprata zgrade u Ulici vojvode Mišića u Nišu pao je deo terase, ali na sreću niko nije povređen.
Izvor: Tanjug ponedeljak, 27.08.2018. | 10:35 -> 17:26
Foto: B92.net, Ljiljana Pavlović
Betonski zid je, prema rečima svedoka, pao tokom nevremena oko tri sata ujutru, sa zgrade stare 42 godine, prenosi RTS.
Komunalna policija je obezbedila mesto, a na skupštini stanara je da skloni betonski zid.
Opšinrije u video - prilogu...
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=08&dd=27&nav_category=16&nav_id=1435640&utm_source=B92&utm_medium=Document&utm_campaign=Related-Theme&utm_content=Pao%20ogroman%20deo%20terase%20sa%2016.%20sprata%20zgrade%20u%20Ni%9Au%20VIDEO
Niš -- Sa 16. sprata zgrade u Ulici vojvode Mišića u Nišu pao je deo terase, ali na sreću niko nije povređen.
Izvor: Tanjug ponedeljak, 27.08.2018. | 10:35 -> 17:26
Foto: B92.net, Ljiljana Pavlović
Betonski zid je, prema rečima svedoka, pao tokom nevremena oko tri sata ujutru, sa zgrade stare 42 godine, prenosi RTS.
Komunalna policija je obezbedila mesto, a na skupštini stanara je da skloni betonski zid.
Opšinrije u video - prilogu...
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=08&dd=27&nav_category=16&nav_id=1435640&utm_source=B92&utm_medium=Document&utm_campaign=Related-Theme&utm_content=Pao%20ogroman%20deo%20terase%20sa%2016.%20sprata%20zgrade%20u%20Ni%9Au%20VIDEO
Re: Pao ogroman deo terase sa 16. sprata zgrade u Nišu
Ovo je Žoka s crnotravcima radio.
Ako ovo nisu statično razumjeli, onda je zgrada pod žurno za iseliti.
Ako ovo nisu statično razumjeli, onda je zgrada pod žurno za iseliti.
procitao za promjenu , imam dva pitanja , jel ovo sruseno da vanjski suradnici zarade na paniku koju stvore...pregled saniranje dokumentacija ?
drugo , kakvi ovdje ljudi zive ? jel ovo terasa gradjanstva nisa ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Niš je manje više Afrika... :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Niš je manje više Afrika... :D
ovo je degutantno , malo vode polit ponekad , maknit gajbu s kupusom zaostalu iz demonstracija 99 i ovu nakaradu pod krpom , malo pomest obojat...i fin balkoncic , ono za gledat a ne prilazit , kako bi zakljucio iz teksta
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:
Sama niška krema društva.Ostali stanuju u barakU.
auu vidi ruku il je dobro pocrnio il je jos jedan od 3milijuna dimljenih srba....debotoijusto wrote:
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:auu vidi ruku il je dobro pocrnio il je jos jedan od 3milijuna dimljenih srba....debotoijusto wrote:
Srbija do Mumbaija :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Grad Rijeka prodao stanove u opasnoj zgradi? Balkon na 25 katu vezan žicom da ne padne
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/balkoni-padaju-ministar-kovacevic-stanarima-prijeti-zatvorom-714050 - www.vecernji.hr
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/balkoni-padaju-ministar-kovacevic-stanarima-prijeti-zatvorom-714050 - www.vecernji.hr
omni-
2014-04-12
ni balkoni ne padaju na budaleomni wrote:Uh, prepadoh se da nije pizzon nastradao, sreca vidjeh mu ruke na fotki. Hvala dragom Bogu dobro je. A za balkon cemo lako.Eroo wrote:debotoijusto wrote:
il kak narod kaze, budale i pijane i bog cuva :)
sad ne znam da li pizon pije :)
erini rani radovi, sad sve popravljamo za njim:)
dijagram-
2015-08-09
Ako prođeš kroz ovo s*anje kao ja, bilo bi dobro...Za mnom se ne vuku nikakvi repovi.dijagram wrote:au, palo je
Ovo što sad radim tebi ne bi preporučio ni pod razno.
Nađu me, jebiga, a ja ne znam reći NE. Jedino ako se mi ne sviđa cijena.
To sam upravo učinio neki dan. Povećali za 3x...i prihvatio. Volio bih da nisam.
samo delaj, tako je najboljeEroo wrote:Ako prođeš kroz ovo s*anje kao ja, bilo bi dobro...Za mnom se ne vuku nikakvi repovi.dijagram wrote:au, palo je
Ovo što sad radim tebi ne bi preporučio ni pod razno.
Nađu me, jebiga, a ja ne znam reći NE. Jedino ako se mi ne sviđa cijena.
To sam upravo učinio neki dan. Povećali za 3x...i prihvatio. Volio bih da nisam.
znas da se ja volim zafrkavat
dijagram-
2015-08-09
jel i kod njih kinezi rade... ili oni sami imaju tako strucnu radnu snagu i inteligenciju
immortal-
2014-04-16
Hektorović wrote:Niš je manje više Afrika... :D
Nije, vec favela...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Leviathan2 wrote:Grad Rijeka prodao stanove u opasnoj zgradi? Balkon na 25 katu vezan žicom da ne padne
2002. godine...
zgrada je sanirana u medjuvremenu...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Sredjen "neboder smrti"flumen wrote:Leviathan2 wrote:Grad Rijeka prodao stanove u opasnoj zgradi? Balkon na 25 katu vezan žicom da ne padne
2002. godine...
zgrada je sanirana u medjuvremenu...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Similar topics
» FENOMEN: Rus pao s osmog sprata i progovorio srpski!
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» ISPOVEST ACE LUKASA: Tigar je plaćao da me tuku MOTKAMA zbog 80.000 €! Ako izvršitelji opet dođu na vrata, SKOČIĆU SA TERASE!
» Nit' manje zgrade, nit' vise seljaka...
» SAD-e: ogroman porast milivija i tkz. 3%ers
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» ISPOVEST ACE LUKASA: Tigar je plaćao da me tuku MOTKAMA zbog 80.000 €! Ako izvršitelji opet dođu na vrata, SKOČIĆU SA TERASE!
» Nit' manje zgrade, nit' vise seljaka...
» SAD-e: ogroman porast milivija i tkz. 3%ers
Page 1 of 1