Makron najavio vojni raskid EU i Amerike
Page 1 of 1
Makron najavio vojni raskid EU i Amerike
Jeste baš ćeš mi ti sa svojim jednim nosaćem aviona na baterije biti jamac sigurnosti
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/macron-insistira-na-jedinstvenoj-evropskoj-odbrani-nezavisnoj-od-sad/180827079
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/macron-insistira-na-jedinstvenoj-evropskoj-odbrani-nezavisnoj-od-sad/180827079
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Makron najavio vojni raskid EU i Amerike
Ja bi na strani Amera potpisao bilateralne vojne sporazume sa Islandom, Poljskom te Italijom te tamo relocirao sve živo šta Ameri imaju u Europi, ostali nek se misle.RayMabus wrote:Jeste baš ćeš mi ti sa svojim jednim nosaćem aviona na baterije biti jamac sigurnosti
-Island za zatvaranje slobodnog ulaza Rusa na Atlantik( cca 5000 trupa)
-Poljska za suzbijanje utjecaja Rusije i Njemačke, a usput antagoniziraš Poljake prema Rusima i Švabama te daješ im na važnosti (cca 25000 trupa)
-Italija za kontrolu Sredozemlja i Balkana te antagoniziraš Talijane prema Švaba i Francuzima te im daješ na važnosti(cca 25000 trupa)
Isto je i sa nuclear sharingom, ukinio bi ga Turcima, Berlinu, Belgiji i Nizozemskoj, ostavio Italiju i uveo ga Poljacima, s time da bi 200komada nuklearnih bojevih gava prebacio u Poljsku, a 50-tak ostavio Talijanima.
Guest- Guest
Re: Makron najavio vojni raskid EU i Amerike
Founding Father wrote:Ja bi na strani Amera potpisao bilateralne vojne sporazume sa Islandom, Poljskom te Italijom te tamo relocirao sve živo šta Ameri imaju u Europi, ostali nek se misle.RayMabus wrote:Jeste baš ćeš mi ti sa svojim jednim nosaćem aviona na baterije biti jamac sigurnosti
-Island za zatvaranje slobodnog ulaza Rusa na Atlantik( cca 5000 trupa)
-Poljska za suzbijanje utjecaja Rusije i Njemačke, a usput antagoniziraš Poljake prema Rusima i Švabama te daješ im na važnosti (cca 25000 trupa)
-Italija za kontrolu Sredozemlja i Balkana te antagoniziraš Talijane prema Švaba i Francuzima te im daješ na važnosti(cca 25000 trupa)
Isto je i sa nuclear sharingom, ukinio bi ga Turcima, Berlinu, Belgiji i Nizozemskoj, ostavio Italiju i uveo ga Poljacima, s time da bi 200komada nuklearnih bojevih gava prebacio u Poljsku, a 50-tak ostavio Talijanima.
i sto bi s tim dobio,
jeate, mislis da bi rusi isli napadat ikoga da ameri i maknu trupe iz europe
LOL
njih ako neko zanima da napadnu, oni to i ucine, imao ti neznam koji kurac tamo,
medjutim koliko procjenjujem ruse, njih ne zanima nista osim dobit nazad bar pola ukrejine, rusofone ukrajince , tj ruse jer u biti ukrajinci su zanemarivi tamo
dobit bjelorusiju i to je to, ovo sve ostalo ih zanima koliko i mene pasje govno na cesti, pazim da slucajno ne ugazim
a sto se tice neke prijetnje prema rusima, zaboli ih kurac, sve sto je iznad 15 minuta od lansiranja do moskve im je ono, pfffff
a u slucaju lansiranja ti isti poljaci i talijani bi se upepelili odma nakon istog, s tim da bi talijance tesko dobio na antagoniziranje prema rusima za razliku od poljaka
tak, okani se geostrategije :)
2014-04-11
Similar topics
» Trump povecava vojni proracun Amerike
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Orbanov raskid sa Zapadom
» Da li bi raskid s Kinom bio fatalan za Njemačku?
» Crkva diskriminira nevjernike, ali ne i njihov novac: U subotu prosvjed za raskid Vatikanskih ugovora
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Orbanov raskid sa Zapadom
» Da li bi raskid s Kinom bio fatalan za Njemačku?
» Crkva diskriminira nevjernike, ali ne i njihov novac: U subotu prosvjed za raskid Vatikanskih ugovora
Page 1 of 1