ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Makron najavio vojni raskid EU i Amerike

Go down

Makron najavio vojni raskid EU i Amerike Empty Makron najavio vojni raskid EU i Amerike

Post by RayMabus Mon 27 Aug - 14:59

Jeste baš ćeš mi ti sa svojim jednim nosaćem aviona na baterije biti jamac sigurnosti

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/macron-insistira-na-jedinstvenoj-evropskoj-odbrani-nezavisnoj-od-sad/180827079
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Makron najavio vojni raskid EU i Amerike Empty Re: Makron najavio vojni raskid EU i Amerike

Post by Guest Mon 27 Aug - 16:30

RayMabus wrote:Jeste baš ćeš mi ti sa svojim jednim nosaćem aviona na baterije biti jamac sigurnosti

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/macron-insistira-na-jedinstvenoj-evropskoj-odbrani-nezavisnoj-od-sad/180827079
Ja bi na strani Amera potpisao bilateralne vojne sporazume sa Islandom, Poljskom te Italijom te tamo relocirao sve živo šta Ameri imaju u Europi, ostali nek se misle.

-Island za zatvaranje slobodnog ulaza Rusa na Atlantik( cca 5000 trupa)

-Poljska za suzbijanje utjecaja Rusije i Njemačke, a usput antagoniziraš Poljake prema Rusima i Švabama te daješ im na važnosti (cca 25000 trupa)

-Italija za kontrolu Sredozemlja i Balkana te antagoniziraš Talijane prema Švaba i Francuzima te im daješ na važnosti(cca 25000 trupa)

Isto je i sa nuclear sharingom, ukinio bi ga Turcima, Berlinu, Belgiji i Nizozemskoj, ostavio Italiju i uveo ga Poljacima, s time da bi 200komada nuklearnih bojevih gava prebacio u Poljsku, a 50-tak ostavio Talijanima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Makron najavio vojni raskid EU i Amerike Empty Re: Makron najavio vojni raskid EU i Amerike

Post by Leviathan2 Mon 27 Aug - 16:45

Founding Father wrote:
RayMabus wrote:Jeste baš ćeš mi ti sa svojim jednim nosaćem aviona na baterije biti jamac sigurnosti

Ja bi na strani Amera potpisao bilateralne vojne sporazume sa Islandom, Poljskom te Italijom te tamo relocirao sve živo šta Ameri imaju u Europi, ostali nek se misle.

-Island za zatvaranje slobodnog ulaza Rusa na Atlantik( cca 5000 trupa)

-Poljska za suzbijanje utjecaja Rusije i Njemačke, a usput antagoniziraš Poljake prema Rusima i Švabama te daješ im na važnosti (cca 25000 trupa)

-Italija za kontrolu Sredozemlja i Balkana te antagoniziraš Talijane prema Švaba i Francuzima te im daješ na važnosti(cca 25000 trupa)

Isto je i sa nuclear sharingom, ukinio bi ga Turcima, Berlinu, Belgiji i Nizozemskoj, ostavio Italiju i uveo ga Poljacima, s time da bi 200komada nuklearnih bojevih gava prebacio u Poljsku, a 50-tak ostavio Talijanima.
:aw

i sto bi s tim dobio, 
jeate, mislis da bi rusi isli napadat ikoga da ameri i maknu trupe iz europe
LOL
njih ako neko zanima da napadnu, oni to i ucine, imao ti neznam koji kurac tamo,
medjutim koliko procjenjujem ruse, njih ne zanima nista osim dobit nazad bar pola ukrejine, rusofone ukrajince , tj ruse jer u biti ukrajinci su zanemarivi tamo
dobit bjelorusiju i to je to, ovo sve ostalo ih zanima koliko i mene pasje govno na cesti, pazim da slucajno ne ugazim
a sto se tice neke prijetnje prema rusima, zaboli ih kurac, sve sto je iznad 15 minuta od lansiranja do moskve im je ono, pfffff
a u slucaju lansiranja ti isti poljaci i talijani bi se upepelili odma nakon istog, s tim da bi talijance tesko dobio na antagoniziranje prema rusima za razliku od poljaka
tak, okani se geostrategije :)

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 27 Aug - 18:39

Makron najavio vojni raskid EU i Amerike 1481234718Ne laje pas radi sela nego radi sebe
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics