Tesanovic:U Srbiji postoji konsenzus da su Hrvati Srbi cak u 99,9% posto
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Tesanovic:U Srbiji postoji konsenzus da su Hrvati Srbi cak u 99,9% posto
tre, to on crvenog mami, samo indirektno, da se crveni opet ne odmetne u Hrvate..i da ga stari plam obuzme...tebe spominje kao pokriće..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ajd neka pametna i od tebecrvenkasti wrote:Svi Srbi bi trebali priznat da nisu Srbi.
I da onda nema ni Srbije.
Puno bi se problema time riješilo. Na ovim prostorima bi konačno zavladao mir i prosperitet.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
crvenkasti wrote:Svi Srbi bi trebali priznat da nisu Srbi.
I da onda nema ni Srbije.
Puno bi se problema time riješilo. Na ovim prostorima bi konačno zavladao mir i prosperitet.
Ali, zapravo, to ne bi valjalo.
Na čemu bismo mi, Bošnjaci, Crnogorci i ostali gradili svoj identitet?
Jer, ako nema Srba, nema smisla da postoje i NeSrbi.
Izgubili bismo svaki smisao...
crvenkasti-
2014-04-17
U crvenom osecam konflikt...ko Luk Skajvoker u Dart Vejderu... Za vucka sam siguran da je nas, a tre? Pa recimo ovako:Nice wrote:tre, to on crvenog mami, samo indirektno, da se crveni opet ne odmetne u Hrvate..i da ga stari plam obuzme...tebe spominje kao pokriće..
Tre je etalon za glupost. Jedini veci retard od njega je pizon. Dakle, 2 Trea = 1 pizon. Kada za nekog kazemo da je glup 0,5 pizona to mu dodje 1 Tre. Ovo se u praksi ne desava jer je maksimalna, do sada izmerena jedinica, 0.3 pizona... :)
za vucka nemoj da bidnes nikad siguran...kad se najmanje nadas..ap capStanojko wrote:U crvenom osecam konflikt...ko Luk Skajvoker u Dart Vejderu... Za vucka sam siguran da je nas, a tre? Pa recimo ovako:Nice wrote:tre, to on crvenog mami, samo indirektno, da se crveni opet ne odmetne u Hrvate..i da ga stari plam obuzme...tebe spominje kao pokriće..
Tre je etalon za glupost. Jedini veci retard od njega je pizon. Dakle, 2 Trea = 1 pizon. Kada za nekog kazemo da je glup 0,5 pizona to mu dodje 1 Tre. Ovo se u praksi ne desava jer je maksimalna, do sada izmerena jedinica, 0.3 pizona... :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nice wrote:tre, to on crvenog mami, samo indirektno, da se crveni opet ne odmetne u Hrvate..i da ga stari plam obuzme...tebe spominje kao pokriće..
Ja znam samo jedno, a to su dvije stvari: da sam Hrvat, da nisam Srbin i da sam glup ko kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
ajhoj, što te tre svrbi...imaš li kakve sklonosti ili si samo ljubomoran, pitanje je sadStanojko wrote:U crvenom osecam konflikt...ko Luk Skajvoker u Dart Vejderu... Za vucka sam siguran da je nas, a tre? Pa recimo ovako:Nice wrote:tre, to on crvenog mami, samo indirektno, da se crveni opet ne odmetne u Hrvate..i da ga stari plam obuzme...tebe spominje kao pokriće..
2014-04-12
ne znaš ti ništa i to su tri stvari...nisi ni bipolaran čakcrvenkasti wrote:Nice wrote:tre, to on crvenog mami, samo indirektno, da se crveni opet ne odmetne u Hrvate..i da ga stari plam obuzme...tebe spominje kao pokriće..
Ja znam samo jedno, a to su dvije stvari: da sam Hrvat, da nisam Srbin i da sam glup ko kurac.
2014-04-12
Ringo10 wrote:Stanojko wrote:Evo, da zaigra srce u dudeka...
omni-
2014-04-12
Nice wrote:ne znaš ti ništa i to su tri stvari...nisi ni bipolaran čakcrvenkasti wrote:Nice wrote:tre, to on crvenog mami, samo indirektno, da se crveni opet ne odmetne u Hrvate..i da ga stari plam obuzme...tebe spominje kao pokriće..
A da, tri. Ono prvo i treće mi je bilo slično, pa sam se zabrojao.
crvenkasti-
2014-04-17
kako spojit ovo..?
sa ovim...
sa ovim...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
misliš drugo i treće....greške obično tako nastaju...crvenkasti wrote:Nice wrote:ne znaš ti ništa i to su tri stvari...nisi ni bipolaran čakcrvenkasti wrote:Nice wrote:tre, to on crvenog mami, samo indirektno, da se crveni opet ne odmetne u Hrvate..i da ga stari plam obuzme...tebe spominje kao pokriće..
A da, tri. Ono prvo i treće mi je bilo slično, pa sam se zabrojao.
2014-04-12
ili ovo...
sa ovim..?
sa ovim..?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
crvenkasti-
2014-04-17
Sv Sava? Moguće ...tre wrote:Nisu dva plemena nego jedno, samo je idiot prešao na pravoslavlje iako je kršten u katoličkoj crkvi i odmetnio se od Hrvata i ubio brata a zatim postao i srpski svetac kao i kasnije milutin koji je jebavao djecu od 8 godina.kaya wrote:moje mišljenje je da su hrvati i srbi dva vrlo slična plemena, najsličnija.
i da su ih razdvojio sveti sava i pravoslavlje.
oni i jedni i drugi postoje jako dugo na ovim prostorima i ne može nitko negirati da postoje hrvati jer je to smiješno..
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To je irelevantno, bitno je da srbalji imaju prezimena od nedavno kad im je kralj naredio da ih moraju imati ali idioti kakvi jesu prave svinjarije i mitomanije o tome da su svi na ić srbi kao da im prezimena datiraju od prije Krista. Sjebani su u glavurdu mutavu onako poprilično.Ringo10 wrote:U tom tekstu su udrobili gomilu dinastija i plemstva koje nema veze sa Srbijom i srpstvom.tre wrote:Ma kakav ić jebo ga patak??? pa srbende nisu imali prezimema do prije 170 godina kada im je uredbom nametnuto da ih svi dobiju, evo ti jedan od linkova na tu temukaya wrote::)Eroo wrote:Samo oni s tropadežni, ostali su Hrvati. Bili, pa dali veru za večeru.kaya wrote:dobro nitko mi nije odgovorio, jesmo svi srbi ili samo ovi na ić?
stanojko, pizzon,dzango...
e sad jesu ovi na ić jedno ili drugo pitaj boga, tko je tu koga prekrstio
PROVERITE DA LI STE PLEMIĆ: Ova prezimena u Srbiji su CARSKA I KRALJEVSKA i u prošlosti su imala plavu krv | Telegraf - Najnovije vesti
On je, naime, 1851. godine jednim aktom naredio uspostavljanje trajnih prezimena po najstarijim i najznačajnim precima
Dakle kajo ne nasjedaj na te šupačke srbendarske priče o prezimenima sa IĆ
Kad bi srbaljovi znali barem zeru povijesti ali to je nepremostivo za vas u svakom pogledu. Dakle srbaljske pamflete i mitomnaniju niko ne uzima koa povijesne činjenice ako se želiš time pravdati :)pizzon wrote:vrlo jednostavnoAlfaOmega wrote:Ak su Hrvati Srbi, kak to da Srbija ni razvijena ka Hrvatska? Kak to da prosični Hrvat ima plaću duplo veću neg prosični Srbijanac?
Kak to da su ovdi ljudi pametniji neg tam u Srbiji?
I kak to da je Zagreb puno čišći neg Beograd?
konobarisete po obali koju vam je tito poklonio. uz pomoc svojih partijskih srba. umesto da ga upucaju ko psa oni su stali u red
da im skida glave.
pa i beograd je cistiji od pariza, pa nista.
Jebote koja tuga i jad, bolje da nisam ni otvorio ovakav šitdzango wrote:Ako posle ovog ne skine ikonu sa tavana, nula je od Srbina i poturica.Stanojko wrote:I na kraju, za brata srbina vucka, nasa zajednicka... :)
Nisam vidio ko me spominje, ne čitam ti ja baš svašta :)Nice wrote:tre, to on crvenog mami, samo indirektno, da se crveni opet ne odmetne u Hrvate..i da ga stari plam obuzme...tebe spominje kao pokriće..
kriva tema, a jebala vas bizantija vise
Last edited by dijagram on 27/8/2018, 19:50; edited 1 time in total
dijagram-
2015-08-09
ma ne Rastko nego ćaća Stjepan mu... ubio je ili Miroslava ili Stracimira ili pak Tihomira... jbg jednog je uspio koknuti... s tim da su ta dva koja preživješe bratoubicu ostali vjerni katolici do smrti... a sroljo se prekrstio u pravoslavnog 100 godina nakon Raskola... a potom je sve što nije htjelo popravoslaviti se u njehovoj bližoj okolici potamanio...kaya wrote:Sv Sava? Moguće ...tre wrote:Nisu dva plemena nego jedno, samo je idiot prešao na pravoslavlje iako je kršten u katoličkoj crkvi i odmetnio se od Hrvata i ubio brata a zatim postao i srpski svetac kao i kasnije milutin koji je jebavao djecu od 8 godina.kaya wrote:moje mišljenje je da su hrvati i srbi dva vrlo slična plemena, najsličnija.
i da su ih razdvojio sveti sava i pravoslavlje.
oni i jedni i drugi postoje jako dugo na ovim prostorima i ne može nitko negirati da postoje hrvati jer je to smiješno..
:)
2015-08-08
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Radončić: Postoji problem, Hrvati ne žele Komšića
» ZDENKO ĆOSIĆ Hrvati više nemaju prostora za kompromis, postoji rješenje za BiH
» Da li su Srbi ili Hrvati
» U Srbiji manje od jedan posto proizvedene struje dolazi od Sunca
» Srbiji rast od 7 posto, vući će i investicije: UniKredit objavio prognozu
» ZDENKO ĆOSIĆ Hrvati više nemaju prostora za kompromis, postoji rješenje za BiH
» Da li su Srbi ili Hrvati
» U Srbiji manje od jedan posto proizvedene struje dolazi od Sunca
» Srbiji rast od 7 posto, vući će i investicije: UniKredit objavio prognozu
Page 6 of 9