RS kupuje tri helikoptera iz Rusije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: RS kupuje tri helikoptera iz Rusije
Helikopteri kao i avioni imaju taj klasičan servis za produženje letnog veka, klasičan C i D check.
Taj servis je skup i cesto se iskalkulise da se ne isplati raditi.
Gazele servisira Moma Stanojlovic u Pancevu a ove helikoptere nakon isteka radnog resursa, moras da servisiras preko a da li je neko o tome vodio računa, ne znam, niti koja je poenta nabavke istih.
Ona kompanija u Srbiji, koja distribuira Robinsone, ima jaču flotu od svih bivših YU republika.
Ne znam zasto od njih nisu uzeli, umesto Augusta Bell.
Taj servis je skup i cesto se iskalkulise da se ne isplati raditi.
Gazele servisira Moma Stanojlovic u Pancevu a ove helikoptere nakon isteka radnog resursa, moras da servisiras preko a da li je neko o tome vodio računa, ne znam, niti koja je poenta nabavke istih.
Ona kompanija u Srbiji, koja distribuira Robinsone, ima jaču flotu od svih bivših YU republika.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A Njemačka ih hoće nama vratiti jer su u nas ušli u Euniju. Stoga, žica, šarac...RayMabus wrote:Baš me briga za imigrante, ionako hoće svi u Njemačku
Premali je za potrage i spašavanje (čitaj prijevoz ranjenih i to )Serbinho-3 wrote:
Imaju Gazele još aktivne tako da im ovo netriba
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Orban kupuje 30 vojnih helikoptera u Putina
» Federacija BiH kupuje 2 protivpožarna aviona Fire Boss i dva Belova helikoptera
» RS nabavlja tri helikoptera od Rusije
» Indija od Rusije kupuje PZO Igle i 4 fregate
» Slovačka od Rusije kupuje dva miljona cjepiva Suputnik V
» Federacija BiH kupuje 2 protivpožarna aviona Fire Boss i dva Belova helikoptera
» RS nabavlja tri helikoptera od Rusije
» Indija od Rusije kupuje PZO Igle i 4 fregate
» Slovačka od Rusije kupuje dva miljona cjepiva Suputnik V
Page 2 of 2