USA: Crnac ubio bošnjaka koji je preživio logore zbog parking mjesta ispred Walmarta
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: USA: Crnac ubio bošnjaka koji je preživio logore zbog parking mjesta ispred Walmarta
šta nije superman rođen u smallvilleu... di je bio da mu je ovo promaklo
Tekst Marcela Holjevca, ujedno je i jedini koji tematizira Bannonov najavljeni pohod na Europu. Glorifikacijski tekst prepun besmislica, poput one da nije riječ o ideološkom pokretu, komentator Narod.hr-a zaključuje ovako: ‘Da, Bannon dolazi – i Macronu, Merkel i ostalim pripadnicima starih, okoštalih europskih struktura koje vuku korijene iz 68. je postavljen izazov. Izazov s kakvim se do sad nisu suočili i kojem, nadajmo se, nisu dorasli’.
Re: USA: Crnac ubio bošnjaka koji je preživio logore zbog parking mjesta ispred Walmarta
Zasto me ne cudi ovaj tekst o Marcelku?
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Potresna poruka o Alepu od Bošnjaka koji je preživio Srebrenicu: Zar nismo ništa naučili?
» Preživio sam svašta, bio sam i u dvije kolone, i šatoraše, i plinske boce, i srpske logore, ali da moram hodati iza Skeje...
» UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Crnac preživio nakon sto su u njega ispalili puna 2 sanžera
» Policajac ga skoro ubio zato što je crnac
» Crnac pucao po policiji i ubio bijelkinju
» Preživio sam svašta, bio sam i u dvije kolone, i šatoraše, i plinske boce, i srpske logore, ali da moram hodati iza Skeje...
» UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Crnac preživio nakon sto su u njega ispalili puna 2 sanžera
» Policajac ga skoro ubio zato što je crnac
» Crnac pucao po policiji i ubio bijelkinju
Page 2 of 2