Zoki se budi iz 'domoljubnog sna' i vrača na stare 'ljubavi:Red antifašizma,'oni mrze'-hdz,hdssb,glavas,hsp,desnica,zivio Frljić a i malo sam pretjerao hvaleći Tuđmana
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zoki se budi iz 'domoljubnog sna' i vrača na stare 'ljubavi:Red antifašizma,'oni mrze'-hdz,hdssb,glavas,hsp,desnica,zivio Frljić a i malo sam pretjerao hvaleći Tuđmana
To ej samo za to jer mu pukne cijev u stanu, a žena nije vična vodoinstalaciji...takve treba šamarati
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Zoki se budi iz 'domoljubnog sna' i vrača na stare 'ljubavi:Red antifašizma,'oni mrze'-hdz,hdssb,glavas,hsp,desnica,zivio Frljić a i malo sam pretjerao hvaleći Tuđmana
..jbg..zbog nje mora protezat prepone kad nista ne zna...nevjestin_razbojnik wrote:To ej samo za to jer mu pukne cijev u stanu, a žena nije vična vodoinstalaciji...takve treba šamarati
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
..sad bu marcus-t,deboto,v_vlado,red wolf konacno sretni..vratio im se onaj pravi zoka... ....a svih ovih dana su intimno vjerovali da zoka samo glumi domoljuba zbog izbora i nadali se tome da je to samo gluma
2015-09-08
i hapsitvuksadinare wrote:A nasilnicima koji bi smjenjivali intendante,njima se treba suprostaviti.'
Tony Soprano-
2015-08-15
...eh nema ljepse kad opletes po citavoj desnici tipa 'mi antifasisti oni fasisti',..pa opet ona draga recenica..'oni mrze'....a jos odvratnije ono uzdizanje tuđmana....di's bolje nego da ej tito jedini 'svetac'....
2015-09-08
....bolje i oporba nego hvalit tuđmana
2015-09-08
...o's podrsku zoki...a hvalis,tuđmana,gotovinu,domoljuba i rusis tekovine politike 'regiona' i bratimljenja..e ne ide to tako zoka..to ti je drugarska kritika..stazica,obersnela,predraga lucica,frljica,jelene lovric,pilsela,jergovica,ante tomica,jovanovica,pusicke i ostalog drustvanceta
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Božo Petrov priznao da je Frljić pretjerao:'Frljić je previše provokativan za ono što smo preživjeli prije 20 godina'
» Glavaš svu imovinu HDSSB-a prebacuje na sebe
» DRAMA U HDSSB-u:Burić zatražio izbore,Vulin tvrdi da on i Glavaš nisu suspendirani!
» Frljić doista pretjerao:'Gola žena u hidžabu iz spolovila vadi državnu zastavu,a Isus silazi sa križa da bi je silovao'!
» Stare ljubavi se pamte: talijanski fašisti vole Hasanbegovića
» Glavaš svu imovinu HDSSB-a prebacuje na sebe
» DRAMA U HDSSB-u:Burić zatražio izbore,Vulin tvrdi da on i Glavaš nisu suspendirani!
» Frljić doista pretjerao:'Gola žena u hidžabu iz spolovila vadi državnu zastavu,a Isus silazi sa križa da bi je silovao'!
» Stare ljubavi se pamte: talijanski fašisti vole Hasanbegovića
Page 2 of 2