Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Hajduk Split
zoran vulić preskočio terapiju:fridrih_niche wrote:Svetina, priskocija terapiju...
:(
"Bila je to utakmica u kojoj smo mi dominirali i iz naših grešaka primili golove. Lokomotiva nam osim šanse u prvoj minuti i dva gola ništa nije napravila."
sitting_bull-
2015-09-28
I zamisli ti obraza. Dva gola lokomotiva zabije. I jos pobjede. Sramota za lokose koji nisu pokazali nista naspram hajduka koji igra poput juventusa.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ja sam odmah rekao da vulico ovo nije trebalo upao je u kasetu brokava...ali kako kaze lumen amper..'jupiii izabrali smo menađera u tesla ericsson' ..mestra od baluna ni za lijek..
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
...ode vule do kraja polusezone...sada slijedi od ekipe prigovori..'aha a one kave sa stimcom'...i eto 'na zalost nepremostiva prepereka za daljnju suradnju'
2015-09-08
'Ajde da smo i to dočekali. Forumske više snage ni za kmečati nemaju.
Zeko-
2015-08-26
...ja cu vjerovati tek onda kad budu konacno u strkturama kluba sjedili vecinom nogometni strucnjaci a ne oni koji imaju veze sa nogometom ko ja sa nuklearnom fizikom..danas u strkturama kluba mozen naci ljude koji imaju veze sa nogometom za izbrojiti prste na jednoj ruciZeko wrote:'Ajde da smo i to dočekali. Forumske više snage ni za kmečati nemaju.
2015-09-08
da se razumijemo..sto se mene tice predsjednik kluba moze biti i onaj koji zna biznis,upravljanje jednom institucijom ne mora nuzno biti nogometni znalac ali za savjetnike,clanove uprave ipak mora imati vecinu onih koji imaju nogomet u malom prstu...a ne one kojisu nogomet upoznali preko malih ekrana da bi rekli kad izvise kako su eto 'zalutali' u upravu kluba i da nemaju bas puno veze sa sportom i upravljanjem sportskih kolektiva..
2015-09-08
citiram goal.hr:
"Suhe brojke kažu kako je momčad Hajduka 22. travnja bila na dva koraka od Dinama koji mu je dolazio u goste na Poljud, kako su čekali i finale kupa u Vinkovcima, dakle bili su u igri za oba trofeja. Momčad je po procjeni Transfermarkta vrijedila 29 milijuna eura, osvajali su u prosjeku 2.3 boda po susretu, a čelnici kluba razmišljali su u što uložiti 40 milijuna kuna plusa u blagajni. Tako su nam barem tvrdili.
Šest mjeseci kasnije, Hajduk je sedmi na ljestvici, nakon 11 odigranih kola za vodećim Dinamom zaostaje 16 bodova, momčad po Transfermarktu vrijedi 19 milijuna eura, po susretu osvajaju jedva 1 bod u prosjeku, a novca u blagajni ima samo do polovine ožujka iduće godine. Barem tako tvrdi predsjednik Huljaj. "
desilo se ono što je nekolicina nas prognozirala jer je na to zdrav razum ukazivao, a idioti su nas zbog tog prozivali.
pitanje je hoće li sada biti dovoljno pameti da se povuku pravi potezi, ili će se nastaviti s iluzijama koje vode u agoniju.
zabrinjava što se u vremenu kad treba djelovati odlučno i brzo, ili uopće ne djeluje, ili se sve odvija kao u usporenom filmu jer odbjeglim glavnim "junacima" iz našeg hajduka (rilov&co) odgovara da se napravi vremenski odmak u kojem će se njihova uloga zamagliti.
"Suhe brojke kažu kako je momčad Hajduka 22. travnja bila na dva koraka od Dinama koji mu je dolazio u goste na Poljud, kako su čekali i finale kupa u Vinkovcima, dakle bili su u igri za oba trofeja. Momčad je po procjeni Transfermarkta vrijedila 29 milijuna eura, osvajali su u prosjeku 2.3 boda po susretu, a čelnici kluba razmišljali su u što uložiti 40 milijuna kuna plusa u blagajni. Tako su nam barem tvrdili.
Šest mjeseci kasnije, Hajduk je sedmi na ljestvici, nakon 11 odigranih kola za vodećim Dinamom zaostaje 16 bodova, momčad po Transfermarktu vrijedi 19 milijuna eura, po susretu osvajaju jedva 1 bod u prosjeku, a novca u blagajni ima samo do polovine ožujka iduće godine. Barem tako tvrdi predsjednik Huljaj. "
desilo se ono što je nekolicina nas prognozirala jer je na to zdrav razum ukazivao, a idioti su nas zbog tog prozivali.
pitanje je hoće li sada biti dovoljno pameti da se povuku pravi potezi, ili će se nastaviti s iluzijama koje vode u agoniju.
zabrinjava što se u vremenu kad treba djelovati odlučno i brzo, ili uopće ne djeluje, ili se sve odvija kao u usporenom filmu jer odbjeglim glavnim "junacima" iz našeg hajduka (rilov&co) odgovara da se napravi vremenski odmak u kojem će se njihova uloga zamagliti.
sitting_bull-
2015-09-28
aleksandar holiga:
hajduk - srce tame
"
Pod vodstvom ovih ljudi Hajduk s pravom postaje predmet sprdnje suparnika koji po ugledu ne mogu stati ne u istu rečenicu, nego u isti odlomak s njim, dok mu mediji pile i zdrave grane na kojima sjedi, a poneki navijači vrlo uspješno rade protiv njega. I pogledate li malo bolje, one prikaze za koje smo mislili da smo ih se zauvijek riješili već su opet tu. Pred vratima.
Mudar je čovjek jednom napisao: “Kakvi smo mi, takav nam je i Hajduk”. Služeći se bazičnom dedukcijom, možemo zaključiti da smo, ako nam je Hajduk ovakav, mi sami apsolutno užasni. "
"
Hajduk ne igra ništa. To nije strategija, taktika, organizacija; ne postoji plan na kojem dijelu terena i kako napraviti višak, ne postoji gotovo ništa što bismo mogli podvesti pod egidu suvremenog nogometa, pogotovo ne da djeluje planski. To što smo u par navrata vidjeli dobru ideju izlaska iz obrambene trećine ili presing na suparničku zadnju liniju izgledalo je stihijski, improvizirano i bivalo poništeno ili izigrano već na sljedećem koraku. To što se tu i tamo dogodilo neko fino proigravanje ili zatvaranje prostora bilo je, dojam je, plod individualne kvalitete ili instinkta — nikakve šprance tu nije bilo za primijetiti osim opetovanog odigravanja na one koji te kvalitete i instinkta imaju više od drugih.
To nije nogomet. Ne u 2018. To je sramota."
eto, druže holiga, sam si došao na ono što sam ti u komentarima htio reći, ali nisi dopustio, nego si me blokirao.
sam si rekao: kakvi smo mi, takav je hajduk.
druže holiga, nemoj me odblokirati jer bi to značilo da se možda mijenjaš, a ti i ja znamo da se nećeš promijeniti.
za hajduk bih volio da se promijeni pa da onda, kao što veliš dedukcijom, hajduk promijeni tebe.
hajduk - srce tame
"
Pod vodstvom ovih ljudi Hajduk s pravom postaje predmet sprdnje suparnika koji po ugledu ne mogu stati ne u istu rečenicu, nego u isti odlomak s njim, dok mu mediji pile i zdrave grane na kojima sjedi, a poneki navijači vrlo uspješno rade protiv njega. I pogledate li malo bolje, one prikaze za koje smo mislili da smo ih se zauvijek riješili već su opet tu. Pred vratima.
Mudar je čovjek jednom napisao: “Kakvi smo mi, takav nam je i Hajduk”. Služeći se bazičnom dedukcijom, možemo zaključiti da smo, ako nam je Hajduk ovakav, mi sami apsolutno užasni. "
"
Hajduk ne igra ništa. To nije strategija, taktika, organizacija; ne postoji plan na kojem dijelu terena i kako napraviti višak, ne postoji gotovo ništa što bismo mogli podvesti pod egidu suvremenog nogometa, pogotovo ne da djeluje planski. To što smo u par navrata vidjeli dobru ideju izlaska iz obrambene trećine ili presing na suparničku zadnju liniju izgledalo je stihijski, improvizirano i bivalo poništeno ili izigrano već na sljedećem koraku. To što se tu i tamo dogodilo neko fino proigravanje ili zatvaranje prostora bilo je, dojam je, plod individualne kvalitete ili instinkta — nikakve šprance tu nije bilo za primijetiti osim opetovanog odigravanja na one koji te kvalitete i instinkta imaju više od drugih.
To nije nogomet. Ne u 2018. To je sramota."
eto, druže holiga, sam si došao na ono što sam ti u komentarima htio reći, ali nisi dopustio, nego si me blokirao.
sam si rekao: kakvi smo mi, takav je hajduk.
druže holiga, nemoj me odblokirati jer bi to značilo da se možda mijenjaš, a ti i ja znamo da se nećeš promijeniti.
za hajduk bih volio da se promijeni pa da onda, kao što veliš dedukcijom, hajduk promijeni tebe.
sitting_bull-
2015-09-28
da si čovjek, kao što nisi, rekao bih ti.fridrih_niche wrote:Pod kojim imenom pišeš na fejsu, Svetina?
;)
ovako ništa.
sitting_bull-
2015-09-28
Serbia Strong wrote:Serbia Strong wrote:Serbia Strong wrote:Serbia Strong wrote:Serbia Strong wrote:dobar dan, kada se gasi ovo govno od kluba?
Guest- Guest
interesantno kako se drustvo polako razilazi po sistemu 'nisam ja majke mi on je'...ili..'ne znam zasto sam tu uopce bio'....huljaj bi se sad najradije izvukao iz fotelje ali kako objasniti takav cin..reci..'da je naivno upao u kasetu brokava'...determinira ga kao naivca i biljezi mu se kao mrlja u karijeri tj u nekom poslovnom zivotopisu...interesantno ej sto vlast u gradu tj opara mudro suti i ceka da se ekipa u hajduku i oko hajduka izglođe....ali bitno da je amper uskliknuo nekidan..'nema ulice zivio na m menađer tesle ericsson'..ako tada nisam pukao od smijeha nisam nikad...eto sad samo po ovom vidite da je najveci problem u hajduku nenogometna atmosfera..sitting_bull wrote:citiram goal.hr:
2015-09-08
...citav poslovni opus predsjednik hajduka je u ovom dijelu svog mandata sveo u ejndu recenicu 'moze kakav kreditic od 50,60 milijuna kuna mozda onda se ubacimo u borbu za vrh'...pa tako moze svako do nas biti predsjednik hajduka i voditi klub i zicat banke,grad lovu....a prouzvodit igrace i prodavat ih za dobru lovu da i klub ima love?..nista..ono SF...to nije posao menađera tesla ericsson..boze svasta
2015-09-08
Mostovci u gradskoj skupstini Splita:'Mislim da je doslo vrijeme da se ozbiljno razmisli o drugom modelu upravljanja Hajdukom ovako izgleda vise ne ide,ovaj model se pokazao necemo reci promasaj ali istrosen svakako da i nije donio ocekivane rezultate.Hajduk nije klub za tavorenje u prosjecnosti hrvatskog nogometa.Grad bi trebao ipak kao vecinski vlasnik uzeti vise odgovornosti i konacno rjesiti sto i kako sa klubom ocito ovako vise ne ide dalje,najmanji problem je mjenjati ljude a model upravljanja ostaje isti i ne donosi i dalje rezultate'.
2015-09-08
Ka da te nisan blokira jer pišeš sa lažnih profila...sitting_bull wrote:da si čovjek, kao što nisi, rekao bih ti.fridrih_niche wrote:Pod kojim imenom pišeš na fejsu, Svetina?
;)
ovako ništa.
E, moj Svetina...
Kad dobiješ obraz, javi se i tamo sa pravog profila...
;)
Guest- Guest
Na žalost Kairos stvoren na početnom entuzijazmu novog pokreta je prošao...po meni ključna je bila pošto-poto prodaja Vlašića prije prošle sezone, a koji se mogao nametnuti čak i izborniku da je te godine igrao u kontinuitetu, otići na SP, a s njim u momčadi je Hajduk bio ne samo konkurentan prošlogodišnjem Dinamu, nego i favorit prvenstva u neku ruku...predugo se forsiralo i prelošeg Stipicu, a i Zolju se na neki način otjeralo iz kluba...nije uopće tamo nikakva zdrava atmosfera čim isplivava toliko šprkog veša u zadnje vrijeme... previše se i forsiraju priče, tko nije s nama, protiv nas je...uspjelo se polarizirati navijače i simpatizere kluba nepotrebno, umjesto da se neke stvari bolje iskomuniciraju, objasne. ..loš tajming smjene uprave je također bio krajnje nepromišljen potez...premalo vizije, previše stihije... loša komunikacija tj. skoro nikakva s medijima u zadnje vrijeme, a koja nemjerljivo dopridonosi lošoj atmosferi u klubu... premalo posipanja pepelom, umjesto propinjanja na stražnje noge zbog kritika, a koje neminovno dolaze s bilo kakvom krizom ne bi bilo naodmet, ako ništa, a ono da se dodatno ne iritira ionako nezadovoljna javnost kojoj je stalo do kluba. Jebat ga, ali ne razumiju baš svi način na koji funkcioniraju klub i udruga, a opet im je stalo da klub ima neke rezultate... ne svodi se sve samo na odmak od politike HNS-a i politiku sami protiv svih...to je unaprijed izgubljena bitka, ljudi žele optimizam i nešto opipljivo u vidu kakvih-takvih rezultata koji predugo izostaju... i sad se svi polako hlade, tone se u ispodprosječnost...ako ništa treba jasno detektirati problem i priznati, Hajduk je u krizi...i neće je zamaskiranje ičime prekriti...Treba to samo jednostavno priznati. I prestati tražiti unutarnje i vanjske neprijatelje stalno, već se fokusirati na neki cilj. Za počezak bi ga bilo dobro i postaviti.
darth_vader-
2014-04-17
idiot.fridrih_niche wrote:Ka da te nisan blokira jer pišeš sa lažnih profila...sitting_bull wrote:da si čovjek, kao što nisi, rekao bih ti.fridrih_niche wrote:Pod kojim imenom pišeš na fejsu, Svetina?
;)
ovako ništa.
E, moj Svetina...
Kad dobiješ obraz, javi se i tamo sa pravog profila...
;)
živi u svom iracionalnom i imaginarnom svijetu nesposoban da se suoči sa stvarnošću.
nemam volje uvjeravati idiota kako su ti lažni profili o kojima govori plod njegovih fantazija.
na netu pišem samo pod dva nicka: jedan je ovaj, a drugi je na fejsu.
to je sve.
game over, idiote, idi i liječi se.
sitting_bull-
2015-09-28
Navijaci Hajduka slavnog Hajduka. Legendarnog Hajduka morate shvatiti da ljudi koji vas vode su zlo za slavni hajduk
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bitno je da su pioniri maleni hnk hajdučić šrd pobijedili pionire Dinama. Nije bitno što će ti isti pioniri hnk hajdućić šrd za nekoliko godina gledati debelo u leđa Dinamu. Forumska briljira.
Zeko-
2015-08-26
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50