Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Na rubu gluposti
Eh, kad bi Mate mogla ne reagirati, presjeći... vratiti sve u normalu snagom volje.
Ali valjda nije još vrijeme da se pusti sve ono što donosi loš osjećaj.
:)
Bit će dana.
Bit će dana.
Guest- Guest
Ja ne znam jesam li ja normalna ili ne...al' meni je neugodno donositi zaključke na osnovu želje da nekoga povrijedim..Rabarbara wrote:Ma neće otići s teme. To je Metka. :)avatar33 wrote:
Glupost! Zašto bi ti otišla sa teme!?
Problem je što se sve shvaća previše osobno.
Halo ljudi, ne može vas povrijediti netko koga ne poznajete, ili?
Dobro, ja se previše zafrkavam, pripisat ću to svojim godinama ;-)
Usput, ono herr T i njegove žene je čista zezancija (bar s moje strane) i valjda nitko neće to zamjeriti.
Lijepo se umoljavate da se vratite u normalnu, vrućine su za nama ;-)
Kvragu, sve je počelo radi priče koje nema;-)
Priča koje nema zavadila pola foruma. A moglo je biti da ima priče, a nema foruma. :)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
..... a fak, a tak je bilo zabavno cijela cjelcata, puna puncata dva dana...
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Mate može sve :)Rabarbara wrote:Eh, kad bi Mate mogla ne reagirati, presjeći... vratiti sve u normalu snagom volje.
Bit će dana.
Samo ne volim ne izgovoriti: doviđenja :)
2018-08-07
Same smo žene ovdje, valjda se možemo razuzdati. Pitanje je samo koja ima hrabrosti prva početi :)orion wrote:..... a fak, a tak je bilo zabavno cijela cjelcata, puna puncata dva dana...
2018-08-07
Da. Čitajući tebe, Matu i Renea nasmijah se glasno nekoliko puta... i odlučih logirati, jer to se ne dogodi od davnih vremena.orion wrote:..... a fak, a tak je bilo zabavno cijela cjelcata, puna puncata dva dana...
Imam osjećaj da je tog trena sve prestalo i krenulo u krivom smjeru. Emtimater i životu.
Guest- Guest
mativka wrote:Same smo žene ovdje, valjda se možemo razuzdati. Pitanje je samo koja ima hrabrosti prva početi :)orion wrote:..... a fak, a tak je bilo zabavno cijela cjelcata, puna puncata dva dana...
biti poglup uopće nije problem ..... problem nastaje kad se u gluposti traži skriveni smisao
- tak da se vratim i priupitam kaj je bilo s mačkom ...jel mrtav ušao, ili ga konobar opleo metlom pa mrtav izašao iz lokala
2017-06-06
Mate, kad netko ode, nebitno je jesi li mu rekla doviđenja. Otišao je i to doviđenja ne spašava ni tebe ni njega.mativka wrote:Mate može sve :)Rabarbara wrote:Eh, kad bi Mate mogla ne reagirati, presjeći... vratiti sve u normalu snagom volje.
Bit će dana.
Samo ne volim ne izgovoriti: doviđenja :)
Emti i ovu potrebu da bidnem pametna na temi gdje se traži granična ludost. A trebala bih samo biti svoja.
Guest- Guest
Tek će sada krenuti :)Rabarbara wrote:Da. Čitajući tebe, Matu i Renea nasmijah se glasno nekoliko puta... i odlučih logirati, jer to se ne dogodi od davnih vremena.orion wrote:..... a fak, a tak je bilo zabavno cijela cjelcata, puna puncata dva dana...
Imam osjećaj da je tog trena sve prestalo i krenulo u krivom smjeru. Emtimater i životu.
2018-08-07
Dobro, 100 ljudi 100 ćudi.mativka wrote:Ja ne znam jesam li ja normalna ili ne...al' meni je neugodno donositi zaključke na osnovu želje da nekoga povrijedim..Rabarbara wrote:Ma neće otići s teme. To je Metka. :)avatar33 wrote:
Glupost! Zašto bi ti otišla sa teme!?
Problem je što se sve shvaća previše osobno.
Halo ljudi, ne može vas povrijediti netko koga ne poznajete, ili?
Dobro, ja se previše zafrkavam, pripisat ću to svojim godinama ;-)
Usput, ono herr T i njegove žene je čista zezancija (bar s moje strane) i valjda nitko neće to zamjeriti.
Lijepo se umoljavate da se vratite u normalnu, vrućine su za nama ;-)
Kvragu, sve je počelo radi priče koje nema;-)
Priča koje nema zavadila pola foruma. A moglo je biti da ima priče, a nema foruma. :)
Ishitreni zaključak može biti problem, ishitrena pitanja također.
Izazivaju nelagodu, zar ne?
Ne vjerujem da je u pitanju ljudska zloća, stvar je prebrze tipkovnice ;-)
2018-08-27
misliš na pijanog mačka ili Orionkinu znatiželju ?mativka wrote:
Tek će sada krenuti :)
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Da. Čitajući tebe, Matu i Renea nasmijah se glasno nekoliko puta... i odlučih logirati, jer to se ne dogodi od davnih vremena.orion wrote:..... a fak, a tak je bilo zabavno cijela cjelcata, puna puncata dva dana...
dobri su to dani bili - mata i rene su muški, ja spadam po ostalo - sve u svemu - sve teklo bez greške
Nego Bare, kaj ti misliš o matinom mačku .....malo sam ga prekrstila jel mi onaj gopon Schrobljkljmlj prekonpliciran za napisati .....
2017-06-06
Dlakavi kabal je kriv ....čekaj malo...imam dojam da se negdje miš iz prikrajka ceri :)orion wrote:mativka wrote:Same smo žene ovdje, valjda se možemo razuzdati. Pitanje je samo koja ima hrabrosti prva početi :)orion wrote:..... a fak, a tak je bilo zabavno cijela cjelcata, puna puncata dva dana...
biti poglup uopće nije problem ..... problem nastaje kad se u gluposti traži skriveni smisao
- tak da se vratim i priupitam kaj je bilo s mačkom ...jel mrtav ušao, ili ga konobar opleo metlom pa mrtav izašao iz lokala
orion wrote:Rabarbara wrote:Da. Čitajući tebe, Matu i Renea nasmijah se glasno nekoliko puta... i odlučih logirati, jer to se ne dogodi od davnih vremena.orion wrote:..... a fak, a tak je bilo zabavno cijela cjelcata, puna puncata dva dana...
dobri su to dani bili - mata i rene su muški, ja spadam po ostalo - sve u svemu - sve teklo bez greške
Nego Bare, kaj ti misliš o matinom mačku .....malo sam ga prekrstila jel mi onaj gopon Schrobljkljmlj prekonpliciran za napisati .....
Pijana beštija koja pije na veresiju. I jako loše pjeva bećarac.
I smrdi po bijelom luku.
Nagrebusit će mačor, on je kriv za sve dlakave kabele, miševe, mišomorre, izgubljenu iglu u plastu sijena i zalaske sunca iza brda na kojem vrba mrda.
Guest- Guest
Konobar je kriv!Rabarbara wrote:misliš na pijanog mačka ili Orionkinu znatiželju ?mativka wrote:
Nije izdao račun :)
2018-08-07
Bez računa se ne računa! čak ni manča...mativka wrote:Konobar je kriv!Rabarbara wrote:misliš na pijanog mačka ili Orionkinu znatiželju ?mativka wrote:
Guest- Guest
Odoh ja Mate. Mačka sam ti ovako nafrljena zamalo zatukla. Platio je sve svoje i tuđe dugove .. čak i istočni grijeh pramatere Dark Lilith.
Prije no što ti mahnem da odgovorim na tvoja pitanja punim rečenicama:
Nije važno kome ćeš se svidjeti, važno je tko će se tebi svidjeti. ispričavaj se kad si pogriješila, pa čak i ako nisi, ali ti je žao što je to nekog povrijedilo. Isprika nije nikog umanjila (osim onih koje imaju skrivene namjere iza), jer za ispriku treba veličina, ali ne ega.
Pokornost je zona komfora, a nerijetko i kupovanje ljubavi. Nije lako iz nje izaći, čak i kad joj nisi sklon.
Nije važno što se s nekim nisi oprostio kad je otišao. Čak nije važno ni zašto je taj netko otišao. Rastanci ne trebaju objašnjenja nego prihvaćanje i nastavak puta.
Evo sve ovo pišem tebi, a zapravo ponavljam svoju lekciju.
Nije važno kome ćeš se svidjeti, važno je tko će se tebi svidjeti. ispričavaj se kad si pogriješila, pa čak i ako nisi, ali ti je žao što je to nekog povrijedilo. Isprika nije nikog umanjila (osim onih koje imaju skrivene namjere iza), jer za ispriku treba veličina, ali ne ega.
Pokornost je zona komfora, a nerijetko i kupovanje ljubavi. Nije lako iz nje izaći, čak i kad joj nisi sklon.
Nije važno što se s nekim nisi oprostio kad je otišao. Čak nije važno ni zašto je taj netko otišao. Rastanci ne trebaju objašnjenja nego prihvaćanje i nastavak puta.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Bez računa se ne računa! čak ni manča...mativka wrote:Konobar je kriv!Rabarbara wrote:misliš na pijanog mačka ili Orionkinu znatiželju ?mativka wrote:
nek se fućkaju svi skupa zajedno, napije se živina pa radi pizdarije, stvara kaos i dovodi konobara u neugodnu situaciju....
trebao bi gazda lokala štrajkati
2017-06-06
Hvala Bare!:)Rabarbara wrote:Odoh ja Mate. Mačka sam ti ovako nafrljena zamalo zatukla. Platio je sve svoje i tuđe dugove .. čak i istočni grijeh pramatere Dark Lilith.
Lijepo se susresti s osobama u okruženju za kojeg znaš da ne pripadaš...
2018-08-07
Ma baciti fiskalnu kasu kroz otvoreni prozor dok prolazi parada :)orion wrote:Rabarbara wrote:Bez računa se ne računa! čak ni manča...mativka wrote:Konobar je kriv!Rabarbara wrote:misliš na pijanog mačka ili Orionkinu znatiželju ?mativka wrote:
nek se fućkaju svi skupa zajedno, napije se živina pa radi pizdarije, stvara kaos i dovodi konobara u neugodnu situaciju....
2018-08-07
mativka wrote:Ma baciti fiskalnu kasu kroz otvoreni prozor dok prolazi parada :)orion wrote:Rabarbara wrote:Bez računa se ne računa! čak ni manča...mativka wrote:Konobar je kriv!Rabarbara wrote:
misliš na pijanog mačka ili Orionkinu znatiželju ?
bravo .... i ne zapjevati l"Lijepa li si" već "i kolcem i lacem i bokserom u glavu " .....
2017-06-06
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu