Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Na rubu gluposti
A meni se svidjela i ova:orion wrote:puno ste pričali o glupostima.... a A. Dumas kaže da kako god dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost.....
"Mudrost lisice često se precjenjuje jer joj se u zasluge upisuje i glupost kokoši"
Hans Kasper
Hans Kasper
:)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Mala ispravka...khm, khm...neki su i na granici gluposti :DT. wrote:Razlika je što mi ne znamo nego pričat gluposti...
Pridruži se slobodno...
Malo nas je al smo glupi...
Ne volim generaliziranje :)
2018-08-07
preskromna si...mativka wrote:Mala ispravka...khm, khm...neki su i na granici gluposti :DT. wrote:Razlika je što mi ne znamo nego pričat gluposti...
Pridruži se slobodno...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
.metilda wrote:Priča #22
Jednom davno, u jednom gradu, živeo je čovek koji nije mogao da ima dece.
Ni doktori, ni vračare, nisu mogli ništa Svak je udaren na svoj način, i tu pomoći nema.
Ipak, uspeo je da se oženi.
Krio je tu svoju tajnu od žene sve dok, jednoga dana, ona nije ostala u drugom stanju.
Čovek je bio presrećan misleći da je ozdravio.
Ipak, lekarski nalazi su potvrdili njegovu nesposobnost da ima dece.
Čovek je bio nesrećan i tužan.
A onda mu žena reče:
„Vidiš kako je sve lepo uređeno. Da nisi sterilan, ti bi stalno sumnjao da li je dete tvoje, a ja bih stalno sumnjala da li me varaš. Ovako – sve je čisto. Zašto da se sekiramo? Budimo srećni!“
Naravoučenije: Sreća uvek postoji, samo zavisi iz kog ugla je gledamo!
Što kaže plavuša kad sazna da je trudna? "Joj samo da nije moje!!!"
2018-08-07
2014-04-14
Evo primjer u kojem je razvidno da i zlatne ribice nisu ko' što su nekad bilemetilda wrote:
...Počnimo, dakle, sa tim ribicama, a do zlatne – ako dođemo...
Išao Haso do Muje kad ono u kući poznati tenisači: Roger Federer,Ljubičić i drugi.
Pita Haso Muju : Bolan, šta je ovo?!
Mujo : Ma ulovio ja zlatnu ribicu ali je malo nagluha. Haso(govori ribici) : Ja bih 1000 kuna!
I stvori se 1000 sapuna.
Haso : Ma, šta sad, nisam ja tražio 1000 sapuna!
Mujo : Eee, nisam ni ja veliki tenis
2018-08-07
Hvala ti :)T. wrote:preskromna si...mativka wrote:Mala ispravka...khm, khm...neki su i na granici gluposti :DT. wrote:Razlika je što mi ne znamo nego pričat gluposti...
Pridruži se slobodno...
Inače mi je neugodno sama sebe hvaliti. Ipak, kada te netko drugi pohvali daje više na vjerodostojnosti :D
2018-08-07
Smatram da se s tim slaže i Chuck Norris :)T. wrote:šta je 100 advokata na dnu mora?
dobar početak....
2018-08-07
priznanje od strane struke uvijek više znači, nego od nekoga sa strane...mativka wrote:Hvala ti :)T. wrote:preskromna si...mativka wrote:Mala ispravka...khm, khm...neki su i na granici gluposti :DT. wrote:Razlika je što mi ne znamo nego pričat gluposti...
Pridruži se slobodno...
Inače mi je neugodno sama sebe hvaliti. Ipak, kada te netko drugi pohvali daje više na vjerodostojnosti :D
2014-04-14
Jel ti ostalo mjesta na zidu za silna priznanja?:)T. wrote:priznanje od strane struke uvijek više znači, nego od nekoga sa strane...mativka wrote:Hvala ti :)T. wrote:preskromna si...mativka wrote:Mala ispravka...khm, khm...neki su i na granici gluposti :DT. wrote:Razlika je što mi ne znamo nego pričat gluposti...
Pridruži se slobodno...
2018-08-07
2014-04-14
mativka wrote:Mala ispravka...khm, khm...neki su i na granici gluposti :DT. wrote:Razlika je što mi ne znamo nego pričat gluposti...
Pridruži se slobodno...
samo pametni ljudi znaju zboriti na granici gluposti... glupi zbore ispod granice
tak da niste napeti po gluposti
Guest- Guest
Drago mi je upoznati osobu s toliko iskustva jer kroz tuđe iskustvo najbolje učim :)T. wrote:skini zidni sat, ionako ti služi samo za ukras...
Što slijedi nakon zidnog sata?
2018-08-07
T je i kućni zid napeo od silnih priznanja, a to već prelazi granicu stabilnosti :Dmetilda wrote:mativka wrote:Mala ispravka...khm, khm...neki su i na granici gluposti :DT. wrote:Razlika je što mi ne znamo nego pričat gluposti...
Pridruži se slobodno...
samo pametni ljudi znaju zboriti na granici gluposti... glupi zbore ispod granice
tak da niste napeti po gluposti
2018-08-07
imaš slobodan čitav strop, meni je pun priznanja...mativka wrote:Drago mi je upoznati osobu s toliko iskustva jer kroz tuđe iskustvo najbolje učim :)T. wrote:skini zidni sat, ionako ti služi samo za ukras...
2014-04-14
Jel ti to pokušavaš uspostaviti ravnotežu?:)T. wrote:imaš slobodan čitav strop, meni je pun priznanja...mativka wrote:Drago mi je upoznati osobu s toliko iskustva jer kroz tuđe iskustvo najbolje učim :)T. wrote:skini zidni sat, ionako ti služi samo za ukras...
2018-08-07
nije nego nemam gdje više s priznanjima...mativka wrote:Jel ti to pokušavaš uspostaviti ravnotežu?:)T. wrote:imaš slobodan čitav strop, meni je pun priznanja...mativka wrote:Drago mi je upoznati osobu s toliko iskustva jer kroz tuđe iskustvo najbolje učim :)T. wrote:skini zidni sat, ionako ti služi samo za ukras...
2014-04-14
2014-04-14
A da budeš solidaran pa podijeliš s drugima?T. wrote:nije nego nemam gdje više s priznanjima...mativka wrote:Jel ti to pokušavaš uspostaviti ravnotežu?:)T. wrote:imaš slobodan čitav strop, meni je pun priznanja...mativka wrote:Drago mi je upoznati osobu s toliko iskustva jer kroz tuđe iskustvo najbolje učim :)T. wrote:skini zidni sat, ionako ti služi samo za ukras...
Uvjerena sam da postoje ljudi koji su ih itekako zaslužili :)
Ne vrijeđaj! :)T. wrote:btw. sumnjiva si mi...
kao da se samo praviš glupa ?
(pamet je precjenjena)
Da se pravim?! Hah!
Ja za tebe nemam nikakve dvojbe :D
2018-08-07
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu