Srpska policija upala u kamp u kojem su djecu učili vojnim vještinama i zatvorila ga
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srpska policija upala u kamp u kojem su djecu učili vojnim vještinama i zatvorila ga
Brineš se da ne izgore :)Stanojko wrote:Deca svakako u sumu i prirodu, a ja naravno na more...kaya wrote:Cica kaj ti rogoboris, decu bi u sumu a ti na more a?Stanojko wrote:Pravilno. Ta deca sutra mogu da izrastu u ljude koji vole svoju zemlju i misle svojom glavom! To se ne sme dopustiti, ni prepustiti slucaju!
Dok ti voliš biti preplanuo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Srpska policija upala u kamp u kojem su djecu učili vojnim vještinama i zatvorila ga
Ne bas, ali ko za inat, uvek zavrsim letovanje sa misicavo-bronzanim tenom, iako sam sve vreme u ladu uz faktor 50. Misterija.kaya wrote:Brineš se da ne izgore :)Stanojko wrote:Deca svakako u sumu i prirodu, a ja naravno na more...kaya wrote:Cica kaj ti rogoboris, decu bi u sumu a ti na more a?Stanojko wrote:Pravilno. Ta deca sutra mogu da izrastu u ljude koji vole svoju zemlju i misle svojom glavom! To se ne sme dopustiti, ni prepustiti slucaju!
Serbia Strong wrote:jebem li mu mamicu milu izdajnicku.
Jupiter Bem će vas još i u NATO :) A takvi ko ti kupite prnje pa u Rusiju :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
da li je podrska pvt.nom boravaku stranih veterana sa namerom da neovlasceno formiraju kampove za obuku maloletnih lica patriotizam ?Hektorović wrote:Serbia Strong wrote:jebem li mu mamicu milu izdajnicku.
Jupiter Bem će vas još i u NATO :) A takvi ko ti kupite prnje pa u Rusiju :)
na tom principu bazira
patriotizam i neutralnost kloniranih cetnika
Guest- Guest
To su ti podmentuli mast s mirisom vanilije.Stanojko wrote:Ne bas, ali ko za inat, uvek zavrsim letovanje sa misicavo-bronzanim tenom, iako sam sve vreme u ladu uz faktor 50. Misterija.kaya wrote:Brineš se da ne izgore :)Stanojko wrote:Deca svakako u sumu i prirodu, a ja naravno na more...kaya wrote:Cica kaj ti rogoboris, decu bi u sumu a ti na more a?Stanojko wrote:Pravilno. Ta deca sutra mogu da izrastu u ljude koji vole svoju zemlju i misle svojom glavom! To se ne sme dopustiti, ni prepustiti slucaju!
:-P
Ja koristim kremu sa spf 50 i uvijek sam svijetla pretezno.
:-D
2014-04-12
ja sam bacio sva ta S.
koristim kiselu i ulje sargarepe sa vit. E.
Guest- Guest
Ja moram koristit.
(:V)
(:V)
2014-04-12
Sav si mi moderan i alternativan ..pizzon wrote:ja sam bacio sva ta S.
2015-08-15
ja se već drugu godinu mažem s onim pekmezom...ne gorim, samo se boja vata, ma ludilo
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
a tikaya wrote:Sav si mi moderan i alternativan ..pizzon wrote:ja sam bacio sva ta S.
Guest- Guest
boja se vata !Noor wrote:ja se već drugu godinu mažem s onim pekmezom...ne gorim, samo se boja vata, ma ludilo
a ti ?
Guest- Guest
pizzon wrote:boja se vata !Noor wrote:ja se već drugu godinu mažem s onim pekmezom...ne gorim, samo se boja vata, ma ludilo
a ti ?
ja se vatam za glavu kakve su gužve :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kaya wrote:Sav si mi moderan i alternativan ..pizzon wrote:ja sam bacio sva ta S.
Tako može koristiti i sprej za samotanjenje.
Sok od mrkve samo oboji kožu
Ja taman :)pizzon wrote:a tikaya wrote:Sav si mi moderan i alternativan ..pizzon wrote:ja sam bacio sva ta S.
Ali visok faktor ...
2015-08-15
Srbija danas...
Guest- Guest
I kad krećete osloboditi kosovo? nemoj mi samo kenjati o ovome onome, svetcka urota, ameri i slična sranja. Tu školu smo mi davno prošli i riješili se remetilačkog faktora u roku par godina dok je vaše kosovo okupirano 18 godina a vi kurcom da mrdnete.Serbia Strong wrote:
Srbija danas...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Specijalna policija opet upala na Sjever Kosova
» Policija upala u stan ministra Horvata, u tijeku pretraživanje
» Kosovska policija upala u kuću srpskoga patriote Radoičića- VIDEO
» Policija zaustavila dvojicu Španjolaca, pa im u kamp prikolici pronašla 13 migranata
» Dok mi školujemo djecu za prodavače, Amazon je pokrenuo dućan u kojem ih uopće nema
» Policija upala u stan ministra Horvata, u tijeku pretraživanje
» Kosovska policija upala u kuću srpskoga patriote Radoičića- VIDEO
» Policija zaustavila dvojicu Španjolaca, pa im u kamp prikolici pronašla 13 migranata
» Dok mi školujemo djecu za prodavače, Amazon je pokrenuo dućan u kojem ih uopće nema
Page 2 of 2