Švabe hoće objesiti Merkelicu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Švabe hoće objesiti Merkelicu
Nema brlje prijatelju...Daš ljudima slobodu i ku*ac...Uskoro ni admin nećeš biti jer će se internet promijeniti...Slomiti će te to...heheheheheheStarhemberg wrote:Smanji tu brlju, ništa još samo malo...
Guest- Guest
Laku noć prijatelju. Sutra je radni dan.Starhemberg wrote:Onda droge. Smanjuj. ASAP. ;)
Guest- Guest
On je admin, a ti nisi....tra la la tra la laaaa... ljubomorko Ezekijel hahahahahahahahahared wolf wrote:Nema brlje prijatelju...Daš ljudima slobodu i ku*ac...Uskoro ni admin nećeš biti jer će se internet promijeniti...Slomiti će te to...heheheheheheStarhemberg wrote:Smanji tu brlju, ništa još samo malo...
seksoje1- Posts : 97
2015-09-25
Pa sad bas....ne nuzno..red wolf wrote:Laku noć prijatelju. Sutra je radni dan.Starhemberg wrote:Onda droge. Smanjuj. ASAP. ;)
Guest- Guest
Znam...Ja financiram socijalnu državu od koje ti živiš...bogomdani wrote:Pa sad bas....ne nuzno..red wolf wrote:Laku noć prijatelju. Sutra je radni dan.Starhemberg wrote:Onda droge. Smanjuj. ASAP. ;)
Guest- Guest
Pa to je logično i bilo je samo pitanje trenutka. Inače, glory days za desnicu.. sve više pristalica :)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
biti će i još više, kako je longi rekao.. kome smeta desnica trpaj mu više arapar_nevjesta wrote:Pa to je logično i bilo je samo pitanje trenutka. Inače, glory days za desnicu.. sve više pristalica :)
Guest- Guest
E da...nis od toga,posto ti je drzava skurcana,pa od socijale nis,a u svabiji se mora raditi,osim ako nisi Khozoep pa dobijas socijalu..drugi rade za mene..red wolf wrote:Znam...Ja financiram socijalnu državu od koje ti živiš...bogomdani wrote:Pa sad bas....ne nuzno..red wolf wrote:Laku noć prijatelju. Sutra je radni dan.Starhemberg wrote:Onda droge. Smanjuj. ASAP. ;)
Guest- Guest
Da, on i epi već otvaraju šampanjac, sve se odvija po njihovim željama :Dneoliberalni_placenik wrote:biti će i još više, kako je longi rekao.. kome smeta desnica trpaj mu više arapa
neva- Posts : 4367
2014-04-12
jadna država koju ti financirašred wolf wrote:Znam...Ja financiram socijalnu državu od koje ti živiš...bogomdani wrote:Pa sad bas....ne nuzno..red wolf wrote:Laku noć prijatelju. Sutra je radni dan.Starhemberg wrote:Onda droge. Smanjuj. ASAP. ;)
Guest- Guest
pa ne radi se o obicnoj drzavi, ti to ne razumijes, njegova drzava je iz neke desete dimenzijeneoliberalni_placenik wrote:jadna država koju ti financirašred wolf wrote:Znam...Ja financiram socijalnu državu od koje ti živiš...bogomdani wrote:Pa sad bas....ne nuzno..red wolf wrote:Laku noć prijatelju. Sutra je radni dan.Starhemberg wrote:Onda droge. Smanjuj. ASAP. ;)
dijagram-
2015-08-09
r_nevjesta wrote:Da, on i epi već otvaraju šampanjac, sve se odvija po njihovim željama :Dneoliberalni_placenik wrote:biti će i još više, kako je longi rekao.. kome smeta desnica trpaj mu više arapa
Jednostavno sam vizionar :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Neće je objesti. Šwabe su kulturan narod. Al zato Turći nisu ( baš kulturan narod ).
Erdogan u velikom procjepu
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ma bosancima dati Mrkelicu da je ebu..njima svejedno jel mladjahna cura,jel vremesna baka..sve za papire..
Guest- Guest
„Der Bund kann gezwungen werden“
Wenn Berlin nichts tut, um den Flüchtlingsstrom zu begrenzen, will Bayern in Karlsruhe klagen. In der F.A.Z. erklärt der bayerische Justizminister Bausback die Hintergründe der Drohungen.--------------------------------------------------------------
Savez može biti prisiljen, poručuju Bavarci.
Ako Berlin hitno ne zaustavi priljev izbjeglica, slobodna zemlja Bavarska
će podići ustavnu tužbu sudu za zaštitu ustavnog poredka.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
..plac neoliberala...kao sto je ejdnom prilikom seselj porucio svojim suradnicima kad je velika srbija bila na izdisaju..'a kuda cete vi?..a kuda cete vi?..ja znam gde cu'
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
red wolf wrote:Kaos stiže...A najsmiješnije da mu se vi radujete...hahahahahahahaha
Naravno da se radujemo. Kaos je vrijeme kada jaki opstaju a slabi bježe. Tako da neki se raduju neki drugi spremaju za bijeg.
Guest- Guest
Tacno. Oni to salju u kupatilo...RayMabus wrote:Neće je objesti. Šwabe su kulturan narod.
Similar topics
» Švabe umjesto na Merkelicu udarili na nejač
» Švabe bijesne: Pompeo odjebao Merkelicu, radije ide na sastanak sa Putinom
» Svabe u smrtnom strahu:Hoce li bilance uci u minus faze?
» Uhititi, transferirati, objesiti...
» Trump otkantao Merkelicu
» Švabe bijesne: Pompeo odjebao Merkelicu, radije ide na sastanak sa Putinom
» Svabe u smrtnom strahu:Hoce li bilance uci u minus faze?
» Uhititi, transferirati, objesiti...
» Trump otkantao Merkelicu
Page 2 of 3