OPELJEŠILA GA GATARA
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: OPELJEŠILA GA GATARA
uvjerili su nas drzavnim zakonima svasta. masovno narod izvarali todoricem i pretvorbom i privatizacijom i mnogim drugim stvarima i nikome nistaHektorović wrote:OPELJEŠILA GA GATARA Uvjerila je žrtvu da je na njega netko bacio uroke i u tjedan dana mu uzela na desetke tisuća kuna
tko to sad zeli okriviti jednu gataru ??
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
ako nemas dokaze za ovaj upis bolje ti je da pripazis sta pisesYehudim wrote:Oh_Femder wrote:Čovjek je psihički bolesnik. Takve po tebi treba iskorištavati. Nije ni čudno da razmišljaš isto tako kao i svi vi četnici. "Bolesne, nemoćne, žene i djecu, ubićemo zaklaćemo!" je tipična vaša četnička etika. Od onih drugih, bežanija, pa ako treba i traktorijadadzango wrote:Baš mi žao što su navatali gataru. Za ovu budalu ionako nema leka. Uzeće mu pare na sledećem ćošku.Oh_Femder wrote:Pa onda je pravo rekao Sloba kad je nazvao iz Daytona: - Miro, ja sam zemlju prodo, a ti sa stokom gledaj šta ćeš ;Pdzango wrote:
I ovce su stoka.Dabome! Ko što je pravo reko Tukidzango wrote:...sitna
Pravi psihički bolesnik je " četnik" tj. usraša - ratni zločinac - ( po presudi HR suda) Mirko Norac
Koji je starije žene i trudnice vezivao žicom, mučio, pucao u zatiljak i bacao u rijeku.
Osudjen kao - Ratni zločinac - po pravomoćnoj presudi suda u RH.
immortal-
2014-04-16
ovaj često lupeta, ako imaš kako prišarafit tu gubicu, ne bi bilo lošemortal wrote:ako nemas dokaze za ovaj upis bolje ti je da pripazis sta pisesYehudim wrote:Oh_Femder wrote:Čovjek je psihički bolesnik. Takve po tebi treba iskorištavati. Nije ni čudno da razmišljaš isto tako kao i svi vi četnici. "Bolesne, nemoćne, žene i djecu, ubićemo zaklaćemo!" je tipična vaša četnička etika. Od onih drugih, bežanija, pa ako treba i traktorijadadzango wrote:Baš mi žao što su navatali gataru. Za ovu budalu ionako nema leka. Uzeće mu pare na sledećem ćošku.Oh_Femder wrote:
Pa onda je pravo rekao Sloba kad je nazvao iz Daytona: - Miro, ja sam zemlju prodo, a ti sa stokom gledaj šta ćeš ;P
Dabome! Ko što je pravo reko Tuki
Pravi psihički bolesnik je " četnik" tj. usraša - ratni zločinac - ( po presudi HR suda) Mirko Norac
Koji je starije žene i trudnice vezivao žicom, mučio, pucao u zatiljak i bacao u rijeku.
(on voli crveno, uzbudi se u momentu, ko i svaki drugi bik)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
trebali bi svi zajedno.. ima nas tuNoor wrote:ovaj često lupeta, ako imaš kako prišarafit tu gubicu, ne bi bilo lošemortal wrote:ako nemas dokaze za ovaj upis bolje ti je da pripazis sta pisesYehudim wrote:Oh_Femder wrote:Čovjek je psihički bolesnik. Takve po tebi treba iskorištavati. Nije ni čudno da razmišljaš isto tako kao i svi vi četnici. "Bolesne, nemoćne, žene i djecu, ubićemo zaklaćemo!" je tipična vaša četnička etika. Od onih drugih, bežanija, pa ako treba i traktorijadadzango wrote:
Baš mi žao što su navatali gataru. Za ovu budalu ionako nema leka. Uzeće mu pare na sledećem ćošku.
puno puta demokraciju dozivljavaju tako da slobodno krse drzavni zakon
immortal-
2014-04-16
19. rujna 1967. |
Otok kraj Sinja |
Hrvat |
Mirko Norac Kevo |
Pop |
Od hrvatskog pravosuđa proglašen je krivim po dvije optužnice za ratni zločin počinjen u Lici u vrijeme Domovinskog rata nad osobama srpske narodnosti i osuđen na dugogodišnju kaznu zatvora.
Pritvoren je u veljači 2001. godine. Osuđen je u lipnju 2004. godine na 12 godina zatvora zbog kaznenog djela protiv čovječnosti i međunarodnog prava te ratnog zločina protiv civilnog stanovništva.[4] Iste godine Haaški sud podigao je optužnicu zbog operacije "Medački džep", a presudom 30. svibnja 2008. godine osuđen je na 7 godina zatvora.
Yehudim wrote:( propali -pop -)
[th]Mirko Norac[/th] [th]Opći životopisni podatci[/th] [th]Datum rođenja[/th] 19. rujna 1967. [th]Mjesto rođenja[/th] Otok kraj Sinja [th]Nacionalnost[/th] Hrvat [th]Puno ime[/th] Mirko Norac Kevo [th]Nadimak[/th] Pop
Od hrvatskog pravosuđa proglašen je krivim po dvije optužnice za ratni zločin počinjen u Lici u vrijeme Domovinskog rata nad osobama srpske narodnosti i osuđen na dugogodišnju kaznu zatvora.
Pritvoren je u veljači 2001. godine. Osuđen je u lipnju 2004. godine na 12 godina zatvora zbog kaznenog djela protiv čovječnosti i međunarodnog prava te ratnog zločina protiv civilnog stanovništva.[4] Iste godine Haaški sud podigao je optužnicu zbog operacije "Medački džep", a presudom 30. svibnja 2008. godine osuđen je na 7 godina zatvora.
ovdje se ne nalazi ni u jednom redu LAZNA TVRDNJA koju si naveo u gornjem poostu
na isti nacin , slicni mrzitelji pakiraju krivnju nasim braniteljima i unutar sudskih procesa
ne pakiraj zlo Hrvatima da ti kruh Hrvatski ne prisjedne
immortal-
2014-04-16
ne može, sad sere iz irske
jedino kad se vrati
jedino kad se vrati
treba ga opelješiti još. idiot.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Yehudim wrote:Oh_Femder wrote:Čovjek je psihički bolesnik. Takve po tebi treba iskorištavati. Nije ni čudno da razmišljaš isto tako kao i svi vi četnici. "Bolesne, nemoćne, žene i djecu, ubićemo zaklaćemo!" je tipična vaša četnička etika. Od onih drugih, bežanija, pa ako treba i traktorijadadzango wrote:Baš mi žao što su navatali gataru. Za ovu budalu ionako nema leka. Uzeće mu pare na sledećem ćošku.Oh_Femder wrote:Pa onda je pravo rekao Sloba kad je nazvao iz Daytona: - Miro, ja sam zemlju prodo, a ti sa stokom gledaj šta ćeš ;Pdzango wrote:
I ovce su stoka.Dabome! Ko što je pravo reko Tukidzango wrote:...sitna
od gatare i naivnog idiota do mirka norca u dva-tri posta.
onjko te jeb'o blesavog .... pokvario ti se ventilator?
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Bas si razmisljam da odem na plažu nekog opljačkati
Za jednu pifu
Za jednu pifu
I ja volim crveno Njam njamNoor wrote:ovaj često lupeta, ako imaš kako prišarafit tu gubicu, ne bi bilo lošemortal wrote:ako nemas dokaze za ovaj upis bolje ti je da pripazis sta pisesYehudim wrote:Oh_Femder wrote:Čovjek je psihički bolesnik. Takve po tebi treba iskorištavati. Nije ni čudno da razmišljaš isto tako kao i svi vi četnici. "Bolesne, nemoćne, žene i djecu, ubićemo zaklaćemo!" je tipična vaša četnička etika. Od onih drugih, bežanija, pa ako treba i traktorijadadzango wrote:
Baš mi žao što su navatali gataru. Za ovu budalu ionako nema leka. Uzeće mu pare na sledećem ćošku.
Meseko
Bluzu
Petokraku
Ma svasta...
drzim da je to boja za tipične skorpije
Mi skorpije smo vatrene i volimo crvenu farba
Hm da
PA da i vatra je crvena
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HRVATSKA KONOBARICA OPELJEŠILA AUSTRIJSKOG BIZNISMENA
» Kako me Porezna, po lopovskom zakonu, šutke opelješila za 20.000 kuna