Zabranitelji bi sada branili i ojkanje.A da malo počnu čitati knjige?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zabranitelji bi sada branili i ojkanje.A da malo počnu čitati knjige?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zabranitelji-bi-sada-branili-i-ojkanje-a-da-malo-pocnu-citati-knjige/2017785.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zabranitelji bi sada branili i ojkanje.A da malo počnu čitati knjige?
pa zabranio bi ja cisto iz kulturoloskog sadrzaja jer ojkanje ne pripada u podneblje gdje ojkanje nije izvorno i jos ktome organizirati festival..to kao da si organizirao festival popevke u imotskom ili sinju...ajde ako je manifestaciaj tipa vinkovacke jeseni...gdje dolaze kud-ovi iz citave drzave,susjedstva pa otpjevas jednu pjesmu..ali festival u kraju gdje ej tamburica broj jedan...po meni je blesavo plus sigurno i provokativno..jer niti srbi iz petrijnjskog kraja nisu imali ojkalicu...vec sam napsiao nesto ojkavice je bilo u pogranicnom kraju banije sa bosnom...jos je 'festival' organizirao pupovcev snv..toliko
2015-09-08
uostalom nitko nikom nije nista zabranio vec je predlozeno da se taj festival prebaci u podneblje gdje je to tradicija...
2015-09-08
Koja je primitivčina taj novinar, tko još čita knjige? Imaš e-čitače već odavno! Vidi se da je indeks zapel u bespućih dvadesetoga stoljeća.vuksadinare wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/zabranitelji-bi-sada-branili-i-ojkanje-a-da-malo-pocnu-citati-knjige/2017785.aspx
A da netko jednostavno te njihove pritužbe raznih braniteljskih udruga zdrapa, baci u smeće i nastavi po programu.
Ako imaju posla kao Zuroff koji traži naciste neka kopaju krumpire ili vec nešto..
Ako imaju posla kao Zuroff koji traži naciste neka kopaju krumpire ili vec nešto..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mi smo svi branitelji
Jel tako kayo
Branimo se od idiota
Jel tako kayo
Branimo se od idiota
Da.Sora wrote:Mi smo svi branitelji
Jel tako kayo
Branimo se od idiota
2015-08-15
neki "branitelji", rekao bi moj stari(za nas dicu haha) "od bisa neznaju šta će" :D .. ono imaju viška vremena i viška para i bave se pizdarijama.. normalan radni narod nema vremena razmišljati o tome tko šta sluša
ej stara...tko je poceo prvi zabrane i ko me se branilo pjevati.dobro se zna da zabrane vuku i svoje posljedice...prvo i zadnje ti ojkaci su pocinili stravicne stvari u petrinji..tu sam i link postavio..sto bi sad da ih oni koji su dobro stradali od ojkaca komsija da ih jos dodju mozda i gledati..i cvijece mozda donjeti..peceno prasence da se 'ojkaci'..domacinski mozda osjecaju...Sora wrote:Mi smo svi branitelji
Jel tako kayo
Branimo se od idiota
2015-09-08
nije tocno jebote bog....znas li ti sto se u petrinji desavalo...opca koljaza na sta su cetnici naisli..u prijatelja iz razreda ranjenog su zarobili i preko stotinu metaka u njega ispalili i kundakom glavu razbili i zakopali ga na stocnom smetlistu...pronadjen 2007 jebote bog da te jebo nehumanu...potoci krvi su tekli.i to najgori bili petrinjski srbi i srbi sa banije....mogu opet link stavit...ja bi im zabranio dolazak u petrinju a ne festival..AssadNaPodmornici wrote:neki "branitelji", rekao bi moj stari(za nas dicu haha) "od bisa neznaju šta će" :D .. ono imaju viška vremena i viška para i bave se pizdarijama.. normalan radni narod nema vremena razmišljati o tome tko šta sluša
2015-09-08
i sada zabraniti vlaško-bosansko ojkanje ? pa onda koncert bajage koji nema veze sa njima?vuksadinare wrote:nije tocno jebote bog....znas li ti sto se u petrinji desavalo...opca koljaza na sta su cetnici naisli..u prijatelja iz razreda ranjenog su zarobili i preko stotinu metaka u njega ispalili i kundakom glavu razbili i zakopali ga na stocnom smetlistu...pronadjen 2007 jebote bog da te jebo nehumanu...potoci krvi su tekli.i to najgori bili petrinjski srbi i srbi sa banije....mogu opet link stavit...ja bi im zabranio dolazak u petrinju a ne festival..AssadNaPodmornici wrote:neki "branitelji", rekao bi moj stari(za nas dicu haha) "od bisa neznaju šta će" :D .. ono imaju viška vremena i viška para i bave se pizdarijama.. normalan radni narod nema vremena razmišljati o tome tko šta sluša
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ovdje ti je Vuk u pravu, radi se o reakciji koju je potaknul progon Thompsona. Da nema dvodesetljetne kampanje protiv njega, da svi mogu pjevati što i kada žele, ni pitanje Bajage ne bi se potezalo.kaya wrote:A da netko jednostavno te njihove pritužbe raznih braniteljskih udruga zdrapa, baci u smeće i nastavi po programu.
Da? Pa da pitam onda tebe , gdje je točno Marku zabranjeno pjevanje?Regoč wrote:Ovdje ti je Vuk u pravu, radi se o reakciji koju je potaknul progon Thompsona. Da nema dvodesetljetne kampanje protiv njega, da svi mogu pjevati što i kada žele, ni pitanje Bajage ne bi se potezalo.kaya wrote:A da netko jednostavno te njihove pritužbe raznih braniteljskih udruga zdrapa, baci u smeće i nastavi po programu.
2015-08-15
U pulskoj Areni, konkretno, i to ne sudskom odlukom, već samovoljom mjesnih vlastih. A od kraja devedesetih protiv njega vodi se kampanja s ciljem da mu se onemoguće nastupi.kaya wrote:Da? Pa da pitam onda tebe , gdje je točno Marku zabranjeno pjevanje?Regoč wrote:Ovdje ti je Vuk u pravu, radi se o reakciji koju je potaknul progon Thompsona. Da nema dvodesetljetne kampanje protiv njega, da svi mogu pjevati što i kada žele, ni pitanje Bajage ne bi se potezalo.kaya wrote:A da netko jednostavno te njihove pritužbe raznih braniteljskih udruga zdrapa, baci u smeće i nastavi po programu.
Tako je, a Pula je u Hrvatskoj. Osim toga zabranili su mu par puta nastup u Njemačkoj, Švicarskoj, NL i Sloveniji.Regoč wrote:U pulskoj Areni, konkretno, i to ne sudskom odlukom, već samovoljom mjesnih vlastih. A od kraja devedesetih protiv njega vodi se kampanja s ciljem da mu se onemoguće nastupi.kaya wrote:Da? Pa da pitam onda tebe , gdje je točno Marku zabranjeno pjevanje?Regoč wrote:Ovdje ti je Vuk u pravu, radi se o reakciji koju je potaknul progon Thompsona. Da nema dvodesetljetne kampanje protiv njega, da svi mogu pjevati što i kada žele, ni pitanje Bajage ne bi se potezalo.kaya wrote:A da netko jednostavno te njihove pritužbe raznih braniteljskih udruga zdrapa, baci u smeće i nastavi po programu.
Znaci oko za oko bi bilo zabraniti pulskim, njemačkim, NL i slovenskim pjevačima nastup .
:)
Al bajaga nije jedan od tih čini mi se..
2015-08-15
bajagi bi ja zabranio tu pjevatine zato sto je srbin nego je ljigavac..ne ulazimu pjevanje...ali kao covjek hm...nema bas neke kvalitete...oduvijekmije djelovao tako..narocito preseravanje...foliranjekaya wrote:Tako je, a Pula je u Hrvatskoj. Osim toga zabranili su mu par puta nastup u Njemačkoj, Švicarskoj, NL i Sloveniji.Regoč wrote:U pulskoj Areni, konkretno, i to ne sudskom odlukom, već samovoljom mjesnih vlastih. A od kraja devedesetih protiv njega vodi se kampanja s ciljem da mu se onemoguće nastupi.kaya wrote:Da? Pa da pitam onda tebe , gdje je točno Marku zabranjeno pjevanje?Regoč wrote:Ovdje ti je Vuk u pravu, radi se o reakciji koju je potaknul progon Thompsona. Da nema dvodesetljetne kampanje protiv njega, da svi mogu pjevati što i kada žele, ni pitanje Bajage ne bi se potezalo.kaya wrote:A da netko jednostavno te njihove pritužbe raznih braniteljskih udruga zdrapa, baci u smeće i nastavi po programu.
Znaci oko za oko bi bilo zabraniti pulskim, njemačkim, NL i slovenskim pjevačima nastup .
:)
Al bajaga nije jedan od tih čini mi se..
2015-09-08
Veli kolegica s posla: Kad sam u dućanu i htjela bih prije na kasu, pitam glasno "mogu li prije ako nema nijedan branitelj tu u redu"?
Svaka čast braniteljima ali ovo se već izvitoperilo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jesi bio u ratu?...nisi...onda ne kuzis sto su ti ljudi prosli...ti ljudi su dali sve za hrvatsku narocito dragovoljci...mnogi su kao djeca takorec otisli...dok su se prdonje i naravno fol neki fraheri..filozofi...pederi...i slicni skrivali.i sad takvi bi prodavali moral braniteljima...a kad je grmilo u rupama...kad si spremani zivot dat za hrvatsku onda mos moralizirat i krojit sinjelepikur37 wrote:Veli kolegica s posla: Kad sam u dućanu i htjela bih prije na kasu, pitam glasno "mogu li prije ako nema nijedan branitelj tu u redu"?
2015-09-08
Da bi riječ rekao, imate bjanko ček i udrite. Tko će pjevat, što će se jesti i kako oblačiti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sto bajaga nije dosao odrzati koncerte npr dok je tudjman bio ziv?...nego dosao u hrvatsku prvi put nakondeset godina..od rata...balasevic je prvi koncert u hrvatskoj odrzao jos 1996...ovom je trebalo deset godina..valjda po sistemu 'tad ce zaboravit'
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zatvorenici su napisali knjige i sada žele izaći
» Ujka bi sada malo Bradonja da bude
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» Ujka bi sada malo Bradonja da bude
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
Page 1 of 2