Kuna pala usred ljeta prvi put
Page 1 of 1
Kuna pala usred ljeta prvi put
E to ti je ono kad ja potrošim svojih pedeset tisuća kuna na računu jer vidim da je inflacija prevelika i da bolje da to sve potrošim
Sad ste gotovi, zakon ponude i potražnje
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/560652/neocekivani-obrat-na-trzistu-valuta-kuna-pala-usred-ljeta
Sad ste gotovi, zakon ponude i potražnje
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/560652/neocekivani-obrat-na-trzistu-valuta-kuna-pala-usred-ljeta
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kuna pala usred ljeta prvi put
Kad zbrojiš nas koji smo nanjušili šta radite pa potrošili te kune plus iseljavanje onda dobiješ ogroman broj onih koji više nemaju kune i sad dođe ljeto i ni turisti nemogu podignit potražnju
Jebi se rvacka
Jebi se rvacka
2014-04-11
Doći će na kraju kuna na osam kuna za jedan euro to je super za izvoz kad bi mi imali svoju radnu snagu koja bi radila za kikiriki
Eto ti moj Mariću i Hdz dragi hrvatski proračun u kunama
Eto ti moj Mariću i Hdz dragi hrvatski proračun u kunama
2014-04-11
Sad kad kuna izgubi jedno 5% vrijednosti radnici i penzioneri u Hrvatskoj na aparatima
O kako je lepo biti glup, o kako je lepo biti glup
O kako je lepo biti glup, o kako je lepo biti glup
2014-04-11
to je loša vijest ..... turistička sezona je stvarno podbacila
orion- Posts : 2287
2017-06-06
kuna je debelo preciijenjena..bute se neugodno osvjestili kad uvedete Ojro..
Guest- Guest
pismejker wrote:kuna je debelo preciijenjena..bute se neugodno osvjestili kad uvedete Ojro..
ideš ..... ne spominji
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Euro i triba uvesti jer je Plenkovic preko svog pijuna Marića zgadija trajno povjerenje hrvatskih štediša u kunupismejker wrote:kuna je debelo preciijenjena..bute se neugodno osvjestili kad uvedete Ojro..
Ukratko nepotrebna i štetna valuta
2014-04-11
Pa bjez otale,sto se ceka..orion wrote:pismejker wrote:kuna je debelo preciijenjena..bute se neugodno osvjestili kad uvedete Ojro..
ideš ..... ne spominji
Guest- Guest
Prije nekih godinu dana Plenkovic Marić i Hrvatska narodna banka odlučili su se na veću inflaciju kako bi građani trošili ušteđevinu
Kratkotrajni učinak toga vam je mali rast bdpa u toj godini
Dugoročni učinci su domaće banke ostale bez kapitala te trajno nepovjerenje i onih koji su štedili u kunama u tu valutu dakle neće je i onda po zakonu ponude i potražnje pada joj vrijednost
Jedino riješenje je rješiti se kune šta prije i uvesti euro
Kratkotrajni učinak toga vam je mali rast bdpa u toj godini
Dugoročni učinci su domaće banke ostale bez kapitala te trajno nepovjerenje i onih koji su štedili u kunama u tu valutu dakle neće je i onda po zakonu ponude i potražnje pada joj vrijednost
Jedino riješenje je rješiti se kune šta prije i uvesti euro
2014-04-11
Moje osobno mišljenje je da ste vi glupi kao kurac i smijete se šta će država potaknit inflaciju kako bi oni koji štede potrošili svoju ušteđevinu
Prava istina je da će kuna sad izgubiti 5 do 10% vrijednosti odnosno vaše bijedne plaće i penzije će izgubiti 5 do 10% vrijednosti
Tko se zadnji smije najslađe se smije
PUŠITE KURAC
Prava istina je da će kuna sad izgubiti 5 do 10% vrijednosti odnosno vaše bijedne plaće i penzije će izgubiti 5 do 10% vrijednosti
Tko se zadnji smije najslađe se smije
PUŠITE KURAC
2014-04-11
Plenkovic vas je fino zajeba i baš mi je drago šta kuna po prvi put gubi vrijednost u špici sezone kad bi joj tribala rast, to vam nije ništa drugo doli nagovještaj loše gospodarske situacije koja dolazi
Kad kuna izgubi 5% vrijednosti naspram eura to vam znači da je standard u Hrvatskoj i hrvatski proračun pao za 5% naspram slovenskog samo zbog pada kune
Kad kuna izgubi 5% vrijednosti naspram eura to vam znači da je standard u Hrvatskoj i hrvatski proračun pao za 5% naspram slovenskog samo zbog pada kune
2014-04-11
koja drama jer je euro ojačajo par lipa..hahah koje ste vi likovi. npr 11.8.14 euro je bija 7.64, sada kmekite na 7.42...traženja razloga za depresiju je bolest, sredite živote pa vam sve neće biti crno.
Last edited by Qanon on 12/8/2018, 22:45; edited 1 time in total
Guest- Guest
U špici sezone šta nije nikadQanon wrote:koja drama jer je euro ojačajo par lipa..hahah koje ste vi likovi.
Jako velika stvar
2014-04-11
Što povećava konkurentnost turizma s obzirom na deprecijaciju lire u Turskoj pametna politika HNB-a, ukoliko želi spasiti sezonu da turisti ne odu u Tursku.RayMabus wrote:U špici sezone šta nije nikadQanon wrote:koja drama jer je euro ojačajo par lipa..hahah koje ste vi likovi.
Jako velika stvar
Last edited by Qanon on 12/8/2018, 22:54; edited 3 times in total
Guest- Guest
Ako kuna nemože ojačat u špici sezone onda šta očekivati na zimu?
Meni je sve jasno ode kuna na bubanj uskoro
Bude osam kuna za jedan euro
Meni je sve jasno ode kuna na bubanj uskoro
Bude osam kuna za jedan euro
2014-04-11
Sve je pod kontrolom..
2014-04-12
Kad skužite da nije sve u lovi možda vas počne i nešto drugo zanimat.
Guest- Guest
Similar topics
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» U pogon uložili 4,48 milijuna kuna pa najavili prvi hrvatski smart TV
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» U pogon uložili 4,48 milijuna kuna pa najavili prvi hrvatski smart TV
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
Page 1 of 1