U šumi kraj Ogulina
Page 1 of 1
U šumi kraj Ogulina
Užas u šumi kod Ogulina: Pronađeno dvoje mrtvih migranata
https://www.index.hr/vijesti/clanak/uzas-u-sumi-kod-ogulina-pronadjeno-dvoje-mrtvih-migranata/2017026.aspx
Re: U šumi kraj Ogulina
Nabijeb ih na kurac!Yehudim wrote:
Užas u šumi kod Ogulina: Pronađeno dvoje mrtvih migranata
Guest- Guest
Koliko god da ih ne volim zao mi je procitati ovakve vijesti. U sustini nisu ti ljudi krivi sto teze za boljim, kriva je bagra na celu EU drzava koja im daje lazna obecanja iz osobne koristi.
omni-
2014-04-12
Ne prdi! I meni je bio rat, pa nisam bježao.omni wrote:Koliko god da ih ne volim zao mi je procitati ovakve vijesti. U sustini nisu ti ljudi krivi sto teze za boljim, kriva je bagra na celu EU drzava koja im daje lazna obecanja iz osobne koristi.
Guest- Guest
Ma ovi su ekonomske izbjeglice, kakav rat. Baba im obecala med i mlijeko pa sad hrle u Njemacku, sve sami Pakistanci, Afganistanci i Iranci, rata nisu ni omirisali.cassanowa wrote:Ne prdi! I meni je bio rat, pa nisam bježao.omni wrote:Koliko god da ih ne volim zao mi je procitati ovakve vijesti. U sustini nisu ti ljudi krivi sto teze za boljim, kriva je bagra na celu EU drzava koja im daje lazna obecanja iz osobne koristi.
omni-
2014-04-12
Ratne, ekonomske, kakva je razlika??? Ako vjerujem u svoju domovinu, poginit ću a neću bježati...Da, možeš reći vlada je ovakva, onakva... Ali ja sam se tu rodio da se borim, a ne da bježim!omni wrote:Ma ovi su ekonomske izbjeglice, kakav rat. Baba im obecala med i mlijeko pa sad hrle u Njemacku, sve sami Pakistanci, Afganistanci i Iranci, rata nisu ni omirisali.cassanowa wrote:Ne prdi! I meni je bio rat, pa nisam bježao.omni wrote:Koliko god da ih ne volim zao mi je procitati ovakve vijesti. U sustini nisu ti ljudi krivi sto teze za boljim, kriva je bagra na celu EU drzava koja im daje lazna obecanja iz osobne koristi.
Guest- Guest
Jesi ti ali oni nisu, njih boli kiki za domovinu, hoce mercedes, kucu, svabicu za provod i tko zna sto im je krijumcar ljudima nalagao a Merkel & co. nisu ni pokusali demantirati. Naprotiv, jos su ih i podrzali u ilegalnim prelascima granice. Svi oni su u sustini kriminalci i ovi "imigranti" to jest ilegalci i oni koji ih vjerojatno za neku lovu uvoze, sve ce se to kad tad objelodaniti.cassanowa wrote:Ratne, ekonomske, kakva je razlika??? Ako vjerujem u svoju domovinu, poginit ću a neću bježati...Da, možeš reći vlada je ovakva, onakva... Ali ja sam se tu rodio da se borim, a ne da bježim!omni wrote:Ma ovi su ekonomske izbjeglice, kakav rat. Baba im obecala med i mlijeko pa sad hrle u Njemacku, sve sami Pakistanci, Afganistanci i Iranci, rata nisu ni omirisali.cassanowa wrote:Ne prdi! I meni je bio rat, pa nisam bježao.omni wrote:Koliko god da ih ne volim zao mi je procitati ovakve vijesti. U sustini nisu ti ljudi krivi sto teze za boljim, kriva je bagra na celu EU drzava koja im daje lazna obecanja iz osobne koristi.
omni-
2014-04-12
Zato ponavljam svoj prethodni post: "Nabijem ih na kurac!"omni wrote:Jesi ti ali oni nisu, njih boli kiki za domovinu, hoce mercedes, kucu, svabicu za provod i tko zna sto im je krijumcar ljudima nalagao a Merkel & co. nisu ni pokusali demantirati. Naprotiv, jos su ih i podrzali u ilegalnim prelascima granice. Svi oni su u sustini kriminalci i ovi "imigranti" to jest ilegalci i oni koji ih vjerojatno za neku lovu uvoze, sve ce se to kad tad objelodaniti.cassanowa wrote:Ratne, ekonomske, kakva je razlika??? Ako vjerujem u svoju domovinu, poginit ću a neću bježati...Da, možeš reći vlada je ovakva, onakva... Ali ja sam se tu rodio da se borim, a ne da bježim!omni wrote:Ma ovi su ekonomske izbjeglice, kakav rat. Baba im obecala med i mlijeko pa sad hrle u Njemacku, sve sami Pakistanci, Afganistanci i Iranci, rata nisu ni omirisali.cassanowa wrote:Ne prdi! I meni je bio rat, pa nisam bježao.omni wrote:Koliko god da ih ne volim zao mi je procitati ovakve vijesti. U sustini nisu ti ljudi krivi sto teze za boljim, kriva je bagra na celu EU drzava koja im daje lazna obecanja iz osobne koristi.
Guest- Guest
Ima toga još zasigurno. Medjusobno se pobiju na spavanju, zadave, utope i sl.
Opljačkaju jedni druge.
Triba viditi dali su neki od ubijenih Kršćani, Kurdi, Asirci, Jezidi.
A ubojice -isis-
Lako moguće.
Opljačkaju jedni druge.
Triba viditi dali su neki od ubijenih Kršćani, Kurdi, Asirci, Jezidi.
A ubojice -isis-
Lako moguće.
Jadni, al jbg kada su oni zamislili iseljavanje kao prije 150 000 godina kada je homoerectus u čoporu napustio Afriku i Aziju i krenuo za Europu. Kupi oruđe i ležaj i idemo !
Last edited by kaja on 13/8/2018, 10:32; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
bit će ovog sve više, uvijek je bilo seoba kad pučanstvo negdje doživi boom..
sele ISIL-ovci u Europu
žene i obitelj ostavili u Siriji, jer tamo je rat i nesigurno
poslat će po njih kasnije avionom kad dobiju azil
no treba se prvo provuć ilegano preko granice
žene i obitelj ostavili u Siriji, jer tamo je rat i nesigurno
poslat će po njih kasnije avionom kad dobiju azil
no treba se prvo provuć ilegano preko granice
Guest- Guest
Ginu ovi imigranti samo tako, mora bit da su naši dobro stisli granicu...
Guest- Guest
cassanowa wrote:Ne prdi! I meni je bio rat, pa nisam bježao.omni wrote:Koliko god da ih ne volim zao mi je procitati ovakve vijesti. U sustini nisu ti ljudi krivi sto teze za boljim, kriva je bagra na celu EU drzava koja im daje lazna obecanja iz osobne koristi.
immortal-
2014-04-16
A more biti i da samo uvježbavaju tehnike kako mrknuti domaćina na spavanjuQanon wrote:Ginu ovi imigranti samo tako, mora bit da su naši dobro stisli granicu...
Nigdje vise nismo sigurni
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Danas imamo djelotvorna rješenja, žicu i strojnicu.kic wrote:
bit će ovog sve više, uvijek je bilo seoba kad pučanstvo negdje doživi boom..
Similar topics
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Muškarac kod Ogulina metalnom šipkom prebio 19-godišnjeg Pakistanca
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Zapalili homoseksualca u maksimirskoj šumi
» Mig4anti kolju srnu j hrvstskoj sumi.
» Muškarac kod Ogulina metalnom šipkom prebio 19-godišnjeg Pakistanca
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Zapalili homoseksualca u maksimirskoj šumi
» Mig4anti kolju srnu j hrvstskoj sumi.
Page 1 of 1