Srbija u uniji centralne Evrope koja će voditi EU
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbija u uniji centralne Evrope koja će voditi EU
Ovakvu zajednicu bi bas Srbija uvukla u rat.Cak i ovaj ljigavi sendvicar s pilecim mozgom odmah dobija ekspanzionisticke ideje. Tko s vragom tikve sadi....
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Vi od Kineza mozete samo kupiti jeftinu skart robu, za njih ste beznacajni. Drzite se vi Arapa i Islama, Beograda na vodi i tako..Serbinho-3 wrote:Samo Vucica da oteramo, dok ovo o Centralnoj Evropi nije realno, videli da nema leba u EU, pa ajde nesto novo.
Drzimo se mi Kineza.
omni-
2014-04-12
mi smo zavrsili sa polovinom bosne, severom kosova, svim objektima spc i srb enklavama pod zastitom un, kfora, natoljubo1212 wrote:vaši istorijski vrhunci su dosad završavali kao oluja, priznanje kosova, bg na vodi ili kurac na biciklu...pa sad samo nastavite niz
a vi UZP.
Last edited by pizzon on Sun 12 Aug - 16:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
srbija nema pederacijeomni wrote:Vi od Kineza mozete samo kupiti jeftinu skart robu, za njih ste beznacajni. Drzite se vi Arapa i Islama, Beograda na vodi i tako..Serbinho-3 wrote:Samo Vucica da oteramo, dok ovo o Centralnoj Evropi nije realno, videli da nema leba u EU, pa ajde nesto novo.
Drzimo se mi Kineza.
ni sa turcima ni siptarima. vi ste cuvari uspomene na tursku okupaciju blkana.
sa prvima i drugima u vecnom savezu. ko vas jebe, sve zajedno.
Guest- Guest
Pola BiH al pod hipotekom
https://www.klix.ba/vijesti/bih/niksic-bez-bosne-i-hercegovine-rs-ce-i-politicki-i-ekonomski-nestati/180812066
https://www.klix.ba/vijesti/bih/niksic-bez-bosne-i-hercegovine-rs-ce-i-politicki-i-ekonomski-nestati/180812066
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I trajni podsjetnik na to tko je sa kime šurovao kad su turci zauzimali balkanpizzon wrote:srbija nema pederacijeomni wrote:Vi od Kineza mozete samo kupiti jeftinu skart robu, za njih ste beznacajni. Drzite se vi Arapa i Islama, Beograda na vodi i tako..Serbinho-3 wrote:Samo Vucica da oteramo, dok ovo o Centralnoj Evropi nije realno, videli da nema leba u EU, pa ajde nesto novo.
Drzimo se mi Kineza.
recimo bitka kod Nikopolja anno domini 1396
a sad turčine trk natrag po instrukcije u istanbul :D
Pola BiH
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:743242-NOVA-PROVOKACIJA-BOSNjAKA-Hoce-opet-da-menjaju-ime-Republici-Srpskoj
Uvjetno rečeno
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:743242-NOVA-PROVOKACIJA-BOSNjAKA-Hoce-opet-da-menjaju-ime-Republici-Srpskoj
Uvjetno rečeno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
lako za uspomene na papiru sve dok ste vi živa biološka masa...živi rasadnik osmanlijskog sjemenapizzon wrote:srbija nema pederacijeomni wrote:Vi od Kineza mozete samo kupiti jeftinu skart robu, za njih ste beznacajni. Drzite se vi Arapa i Islama, Beograda na vodi i tako..Serbinho-3 wrote:Samo Vucica da oteramo, dok ovo o Centralnoj Evropi nije realno, videli da nema leba u EU, pa ajde nesto novo.
Drzimo se mi Kineza.
Lijepo ih drug savo štrbac opisao, biološka masa :DD Da smo to mi napisali kmečali bi u UNuNoor wrote:lako za uspomene na papiru sve dok ste vi živa biološka masa...živi rasadnik osmanlijskog sjemenapizzon wrote:srbija nema pederacijeomni wrote:Vi od Kineza mozete samo kupiti jeftinu skart robu, za njih ste beznacajni. Drzite se vi Arapa i Islama, Beograda na vodi i tako..Serbinho-3 wrote:Samo Vucica da oteramo, dok ovo o Centralnoj Evropi nije realno, videli da nema leba u EU, pa ajde nesto novo.
Drzimo se mi Kineza.
I genetski i kulturoloski.Noor wrote:lako za uspomene na papiru sve dok ste vi živa biološka masa...živi rasadnik osmanlijskog sjemenapizzon wrote:srbija nema pederacijeomni wrote:Vi od Kineza mozete samo kupiti jeftinu skart robu, za njih ste beznacajni. Drzite se vi Arapa i Islama, Beograda na vodi i tako..Serbinho-3 wrote:Samo Vucica da oteramo, dok ovo o Centralnoj Evropi nije realno, videli da nema leba u EU, pa ajde nesto novo.
Drzimo se mi Kineza.
omni-
2014-04-12
Srbija do Gdanska!!!!!!!
2014-04-14
tre wrote:Lijepo ih drug savo štrbac opisao, biološka masa :DD Da smo to mi napisali kmečali bi u UNuNoor wrote:lako za uspomene na papiru sve dok ste vi živa biološka masa...živi rasadnik osmanlijskog sjemenapizzon wrote:srbija nema pederacijeomni wrote:Vi od Kineza mozete samo kupiti jeftinu skart robu, za njih ste beznacajni. Drzite se vi Arapa i Islama, Beograda na vodi i tako..Serbinho-3 wrote:Samo Vucica da oteramo, dok ovo o Centralnoj Evropi nije realno, videli da nema leba u EU, pa ajde nesto novo.
Drzimo se mi Kineza.
e, al znaš što mene zanima...na što je drug Savo mislio kad je rekao da im biološka masa treba za ono što će da usledi?!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A neka velikosrbska idiotarija svakako. Jel mislio na kontraofenzivu ili što več samo to on zna ako i on. No kako se odnosi prema ljudima je ono bitno, oni nisu ljudi nego biološka masa ali je taj kreten i dalje zastupljen i visoko kotira među srbljovima. Možda je drug savo ipak u pravu kad kaže za srbe da su biološka masa :DNoor wrote:tre wrote:Lijepo ih drug savo štrbac opisao, biološka masa :DD Da smo to mi napisali kmečali bi u UNuNoor wrote:lako za uspomene na papiru sve dok ste vi živa biološka masa...živi rasadnik osmanlijskog sjemenapizzon wrote:srbija nema pederacijeomni wrote:
Vi od Kineza mozete samo kupiti jeftinu skart robu, za njih ste beznacajni. Drzite se vi Arapa i Islama, Beograda na vodi i tako..
e, al znaš što mene zanima...na što je drug Savo mislio kad je rekao da im biološka masa treba za ono što će da usledi?!
vlastiti narod smatrati biološkom masom ima samo jedno moguće značenje....to je genetska masa koju treba sačuvati za buduća raseljavanja po tuđim teritorijima i naravno, razmnožavanje u cilju što jačeg metastaziranja do stupnja kad bi se opet probalo s kakvom krajinom i vekovnim ognjištima...tre wrote:A neka velikosrbska idiotarija svakako. Jel mislio na kontraofenzivu ili što več samo to on zna ako i on. No kako se odnosi prema ljudima je ono bitno, oni nisu ljudi nego biološka masa ali je taj kreten i dalje zastupljen i visoko kotira među srbljovima. Možda je drug savo ipak u pravu kad kaže za srbe da su biološka masa :DNoor wrote:tre wrote:Lijepo ih drug savo štrbac opisao, biološka masa :DD Da smo to mi napisali kmečali bi u UNuNoor wrote:lako za uspomene na papiru sve dok ste vi živa biološka masa...živi rasadnik osmanlijskog sjemenapizzon wrote:
srbija nema pederacije
2017-10-06
A je, ono srblji su ovce i ovnovi za rasplod. Kad ih vođe tako tretiraju ne znam što se ljute na nas koji ih ni upola toliko nismo izvrjeđaliNoor wrote:vlastiti narod smatrati biološkom masom ima samo jedno moguće značenje....to je genetska masa koju treba sačuvati za buduća raseljavanja po tuđim teritorijima i naravno, razmnožavanje u cilju što jačeg metastaziranja do stupnja kad bi se opet probalo s kakvom krajinom i vekovnim ognjištima...tre wrote:A neka velikosrbska idiotarija svakako. Jel mislio na kontraofenzivu ili što več samo to on zna ako i on. No kako se odnosi prema ljudima je ono bitno, oni nisu ljudi nego biološka masa ali je taj kreten i dalje zastupljen i visoko kotira među srbljovima. Možda je drug savo ipak u pravu kad kaže za srbe da su biološka masa :DNoor wrote:tre wrote:Lijepo ih drug savo štrbac opisao, biološka masa :DD Da smo to mi napisali kmečali bi u UNuNoor wrote:
lako za uspomene na papiru sve dok ste vi živa biološka masa...živi rasadnik osmanlijskog sjemena
Ma jok. Savo se mislio vratiti sa Milom u kontraofenzivu za koji mjesec.Noor wrote:vlastiti narod smatrati biološkom masom ima samo jedno moguće značenje....to je genetska masa koju treba sačuvati za buduća raseljavanja po tuđim teritorijima i naravno, razmnožavanje u cilju što jačeg metastaziranja do stupnja kad bi se opet probalo s kakvom krajinom i vekovnim ognjištima...tre wrote:A neka velikosrbska idiotarija svakako. Jel mislio na kontraofenzivu ili što več samo to on zna ako i on. No kako se odnosi prema ljudima je ono bitno, oni nisu ljudi nego biološka masa ali je taj kreten i dalje zastupljen i visoko kotira među srbljovima. Možda je drug savo ipak u pravu kad kaže za srbe da su biološka masa :DNoor wrote:tre wrote:Lijepo ih drug savo štrbac opisao, biološka masa :DD Da smo to mi napisali kmečali bi u UNuNoor wrote:
lako za uspomene na papiru sve dok ste vi živa biološka masa...živi rasadnik osmanlijskog sjemena
Al kad je vidio da ih je i Slobo skoro ubio odustao. A mislim da i biomasa nije bila za.
Tako da je nastavio srati u Srbiji sa poganom gubicom.
Last edited by kaja on Sun 12 Aug - 20:47; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
moguće i tokaja wrote:Ma jok. Savo se mislio vratiti sa Milom u kontraofenzivu za koji mjesec.Noor wrote:vlastiti narod smatrati biološkom masom ima samo jedno moguće značenje....to je genetska masa koju treba sačuvati za buduća raseljavanja po tuđim teritorijima i naravno, razmnožavanje u cilju što jačeg metastaziranja do stupnja kad bi se opet probalo s kakvom krajinom i vekovnim ognjištima...tre wrote:A neka velikosrbska idiotarija svakako. Jel mislio na kontraofenzivu ili što več samo to on zna ako i on. No kako se odnosi prema ljudima je ono bitno, oni nisu ljudi nego biološka masa ali je taj kreten i dalje zastupljen i visoko kotira među srbljovima. Možda je drug savo ipak u pravu kad kaže za srbe da su biološka masa :DNoor wrote:tre wrote:
Lijepo ih drug savo štrbac opisao, biološka masa :DD Da smo to mi napisali kmečali bi u UNu
Al kad je vidio da ih je i Slobo skoro ubio odustao. A mislim da i biomasa nije bila za.
2017-10-06
Nije on sveti Savo da dugoročno zasadi razdor , on je Savo budala i razmišlja kratkoročno .Noor wrote:moguće i tokaja wrote:Ma jok. Savo se mislio vratiti sa Milom u kontraofenzivu za koji mjesec.Noor wrote:vlastiti narod smatrati biološkom masom ima samo jedno moguće značenje....to je genetska masa koju treba sačuvati za buduća raseljavanja po tuđim teritorijima i naravno, razmnožavanje u cilju što jačeg metastaziranja do stupnja kad bi se opet probalo s kakvom krajinom i vekovnim ognjištima...tre wrote:A neka velikosrbska idiotarija svakako. Jel mislio na kontraofenzivu ili što več samo to on zna ako i on. No kako se odnosi prema ljudima je ono bitno, oni nisu ljudi nego biološka masa ali je taj kreten i dalje zastupljen i visoko kotira među srbljovima. Možda je drug savo ipak u pravu kad kaže za srbe da su biološka masa :DNoor wrote:
Dok je živ. Vidis da je presjednik vlade u egzilu :)
Daklem on se mislio vratiti u kontraofenzivu .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Srbija u Evropskoj uniji pre 2025. godine
» Srbija sampion Evrope...
» Srbija Sampion Evrope u Mini Fudbalu
» Merkel - Srbija vakcinise brze od ostatka Evrope...
» Srbija u Evropskoj uniji pre 2025. godine
» Srbija sampion Evrope...
» Srbija Sampion Evrope u Mini Fudbalu
» Merkel - Srbija vakcinise brze od ostatka Evrope...
Page 3 of 3