DOK HRVATI prosvjeduju samo putem društvenih mreža, u drugim zemljama zbog korupcije se izlazi na ulice.
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: DOK HRVATI prosvjeduju samo putem društvenih mreža, u drugim zemljama zbog korupcije se izlazi na ulice.
RayMabus wrote:Ja navijam za korumpirane na vlasti i da svoje korumpirane vrijednosti brane i silom ako trebacatabbath wrote:Pa jednostavno, oni kojima je korupcija smetala su otišlo vanka ili još dolaze a ostali su dobomljubni paraziti i uhljebi koji bez korupcije nebi ni postojali.
Neka, tim prije će slučajna država ići u qrac.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: DOK HRVATI prosvjeduju samo putem društvenih mreža, u drugim zemljama zbog korupcije se izlazi na ulice.
Pa održavanje tog sustava je i dovelo da smo sa bugarima naime to košta i to jakocatabbath wrote:Pa jednostavno, oni kojima je korupcija smetala su otišlo vanka ili još dolaze a ostali su dobomljubni paraziti i uhljebi koji bez korupcije nebi ni postojali.
Kermit-
2014-04-17
zgodna je, jel?Qanon wrote:Noor wrote:to je interna zafrkancija, ne kužiš ti :)Qanon wrote:Puno tebi nešto seks na pameti. Bolje se uvatiNoor wrote:kofein wrote:@debo
Tko bi te istjerao na ulicu, ako nema badava sindikalnog fažola . Lakše ti bacati drkicu na pope :)
..i turit pokoji tampon, za snažniji osjećaj
zna debo ...
prasac jedan :)
Nego koja je ovo teta na avataru ti?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Prosvjednike izgazit, ispendrečit i mirna Bosna
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Čija je? Reka bi u kasnim 30-tima da je.Noor wrote:zgodna je, jel?Qanon wrote:Noor wrote:to je interna zafrkancija, ne kužiš ti :)Qanon wrote:Puno tebi nešto seks na pameti. Bolje se uvatiNoor wrote:
..i turit pokoji tampon, za snažniji osjećaj
zna debo ...
Guest- Guest
moja koprivničanka, rodom iz LivnaQanon wrote:Čija je?Noor wrote:zgodna je, jel?Qanon wrote:Noor wrote:to je interna zafrkancija, ne kužiš ti :)Qanon wrote:
Puno tebi nešto seks na pameti. Bolje se uvati
zna debo ...
2017-10-06
Vidim deformacije stopala od nošenja štikli, znači ima u guzici godina.Noor wrote:moja koprivničanka, rodom iz LivnaQanon wrote:Čija je?Noor wrote:zgodna je, jel?Qanon wrote:Noor wrote:
to je interna zafrkancija, ne kužiš ti :)
zna debo ...
Guest- Guest
Kermit wrote:Kod nas nema prosvjeda jer svima odgovara osovina Plenki pupovac, nema nikoga da išta organizira a i glavnina nezadovoljnih je otišla ili će otići...
Srbi su krivi, oni su najprije otišli. Oni su su uvijek bunili za nas.
Mi smo Hrvati, nismo komunisti.
crvenkasti-
2014-04-17
ma vidiš ti ...kikiQanon wrote:Vidim deformacije stopala od nošenja štikli, znači ima u guzici godina.Noor wrote:moja koprivničanka, rodom iz LivnaQanon wrote:Čija je?Noor wrote:zgodna je, jel?Qanon wrote:
27 godina
2017-10-06
loše izgleda bez šminke...dobro tijelo, definitivno ima boljih slika..opet odaješ identitet ljudi preko slika, pozdravi DenissNoor wrote:ma vidiš ti ...kikiQanon wrote:Vidim deformacije stopala od nošenja štikli, znači ima u guzici godina.Noor wrote:moja koprivničanka, rodom iz LivnaQanon wrote:Čija je?Noor wrote:
zgodna je, jel?
27 godina
Guest- Guest
Rumunjska je u NATO dakle uključivanje vojske u ovu priču je isključeno
Ovi došli na godišnji odmor i misle u pet dana svrgnit vladu
Jako smiješno
Ovi došli na godišnji odmor i misle u pet dana svrgnit vladu
Jako smiješno
2014-04-11
Iskreno odavno ništa debilnije nisam proučava njih pola miljona dođe doma za godišnji, prosvjeduju pet dana i onda radi posla 80% njih se mora vratiti nazad
Monty Pajton je mala riječ za ovo
Monty Pajton je mala riječ za ovo
2014-04-11
ha-ha...da, svakako, kad sazna da sam je odala, nadrapat ćuQanon wrote:loše izgleda bez šminke...dobro tijelo, definitivno ima boljih slika..opet odaješ identitet ljudi preko slika, pozdravi DenissNoor wrote:ma vidiš ti ...kikiQanon wrote:Vidim deformacije stopala od nošenja štikli, znači ima u guzici godina.Noor wrote:moja koprivničanka, rodom iz LivnaQanon wrote:
Čija je?
27 godina
https://www.index.hr/tag/1004785/deniss-grgic.aspx
2017-10-06
Konačno glas razuma na ViP-u!RayMabus wrote:Ako nebude mrtvih na prosvjedima nema od ovoga ništa
Dosadno
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Razočarani glasači Mosta - plač s društvenih mreža
» Trump napokon riješio pristranost društvenih mreža
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Uhapšene 53 osobe zbog KORUPCIJE
» Brazil: zbog korupcije ide sa na smjenu i novog predsjednika
» Trump napokon riješio pristranost društvenih mreža
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Uhapšene 53 osobe zbog KORUPCIJE