ŽIDOVSKI CENTAR OSUDIO VUČIĆEV GOVOR Zloporaba strahota Holokausta u cilju postizanja političkih probitaka je oblik nijekanja Holokausta
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ŽIDOVSKI CENTAR OSUDIO VUČIĆEV GOVOR Zloporaba strahota Holokausta u cilju postizanja političkih probitaka je oblik nijekanja Holokausta
Da.. Mi i Izrael smo na jednoj strani, a Srbija je na drugoj
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: ŽIDOVSKI CENTAR OSUDIO VUČIĆEV GOVOR Zloporaba strahota Holokausta u cilju postizanja političkih probitaka je oblik nijekanja Holokausta
ako njih pitaš, baš je kontraAssadNaPodmornici wrote:Da.. Mi i Izrael smo na jednoj strani, a Srbija je na drugoj
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Njih nitko ništa ne pita.Noor wrote:ako njih pitaš, baš je kontraAssadNaPodmornici wrote:Da.. Mi i Izrael smo na jednoj strani, a Srbija je na drugoj
Ko ih jebe što su pobili sve židove sad nema ni jednog koji bi ih branio.
Mi smo si malo ostavili, do sad se to pokazalo kao loše al evo stvari se pomalo mijenjaju na bolje.
Kakav zajebkofein wrote:Ima toga...
Srbija će na glasanju u Generalnoj skupštini UN glasati za unapređenje statusa Palestine u tom telu iz „entiteta posmatrača“ u status „države posmatrača " , saznaje „Blic“
Izrael nema kokošje pamćenje :) To je valjda iz zahvalnosti što nisu priznali Kosovo.
To je sigurno ideja Pogane gubice i Save savjetnika
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kofein wrote:AssadNaPodmornici wrote:Izrael
Opća skupština UN-a većinom glasova donijela je rezoluciju kojom traži povlačenje odluke američkog predsjednika Donalda Trumpa da priznaJeruzalem za glavni grad Izraela.
Za rezoluciju su glas dali predstavnici 128 članica UN-a, protiv je bilo njih devet, a suzdržano je bilo 35 članica.
Od zemalja iz regije Srbija, Slovenija, Albanija, Crna Gora i Makedonija glasale su za rezoluciju, dok je Hrvatska jedina bila suzdržana.
Jos ima?
Zbilja genijalno..
Dobro da nisu produžili onda iz Knina do Bg , s teretom..
2015-08-15
AssadNaPodmornici wrote:Da.. Mi i Izrael smo na jednoj strani, a Srbija je na drugoj
Paa...Srbija bi tela da se uguzi svima...nesvrstani i to :D
Guest- Guest
kaja wrote:Kakav zajebkofein wrote:Ima toga...
Srbija će na glasanju u Generalnoj skupštini UN glasati za unapređenje statusa Palestine u tom telu iz „entiteta posmatrača“ u status „države posmatrača " , saznaje „Blic“
Izrael nema kokošje pamćenje :) To je valjda iz zahvalnosti što nisu priznali Kosovo.
To je sigurno ideja Pogane gubice i Save savjetnika
:)
Seljoberska posla Dačića i "nesvrstanih"
Uviđaju i oni pomalo da su generali u zajebima :)
Guest- Guest
pa to sam pisao, srbi se furaju na vekovno prijateljstvo s "braćom po genocidu od strane ustaša" a Srbija je u UN-u UVIJEK glasala protiv izraela i za palestince
pa nisu ni židi baš budale
Jebiga kada rezolucije uvek predlaže Amerika.marcellus wrote:pa to sam pisao, srbi se furaju na vekovno prijateljstvo s "braćom po genocidu od strane ustaša" a Srbija je u UN-u UVIJEK glasala protiv izraela i za palestince
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
da ne govorim da židi isto baš ne vole kad ih neko pokušava instrumentalizirat protiv svojih neprijatelja za svoju korist a bez da nudi nešto zauzvrat, mislim to inače košta jel. I da nisu židi u pitanju.
i kad neko glumi da je prošo u WW2 isto što i židovi u biti kontraproduktivna politika židovi ne vole da se neko fura na njihovu primjenjenu žrtvologiju, oni imaju ipak monopol na to da su žrtve nacističkog genocida i ne vole kad se neko prikrpava na to ko srbi
i kad neko glumi da je prošo u WW2 isto što i židovi u biti kontraproduktivna politika židovi ne vole da se neko fura na njihovu primjenjenu žrtvologiju, oni imaju ipak monopol na to da su žrtve nacističkog genocida i ne vole kad se neko prikrpava na to ko srbi
dzango wrote:Jebiga kada rezolucije uvek predlaže Amerika.marcellus wrote:pa to sam pisao, srbi se furaju na vekovno prijateljstvo s "braćom po genocidu od strane ustaša" a Srbija je u UN-u UVIJEK glasala protiv izraela i za palestince
jebiga ko vam brani da se suzdržite
To je jače od njih, ostalo im još od druga titamarcellus wrote:dzango wrote:Jebiga kada rezolucije uvek predlaže Amerika.marcellus wrote:pa to sam pisao, srbi se furaju na vekovno prijateljstvo s "braćom po genocidu od strane ustaša" a Srbija je u UN-u UVIJEK glasala protiv izraela i za palestince
A bome još više od nedića, ljotića,mihajlovića,SPCa..tre wrote:To je jače od njih, ostalo im još od druga titamarcellus wrote:dzango wrote:Jebiga kada rezolucije uvek predlaže Amerika.marcellus wrote:pa to sam pisao, srbi se furaju na vekovno prijateljstvo s "braćom po genocidu od strane ustaša" a Srbija je u UN-u UVIJEK glasala protiv izraela i za palestince
Kako da se suzdržiš da glasaš protiv Amerike? A i braća Rusi glasaju protiv.marcellus wrote:dzango wrote:Jebiga kada rezolucije uvek predlaže Amerika.marcellus wrote:pa to sam pisao, srbi se furaju na vekovno prijateljstvo s "braćom po genocidu od strane ustaša" a Srbija je u UN-u UVIJEK glasala protiv izraela i za palestince
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
DRAMA U BURKINI FASO: Ivica Dačić pojeo kozji gulaš pa dobio proliv !!!
Pa ti žderi po vukojebinama
Pa ti žderi po vukojebinama
Guest- Guest
Yes but, ruse mogu poljubiti u dupe a sad bas vas i ne.dzango wrote:Kako da se suzdržiš da glasaš protiv Amerike? A i braća Rusi glasaju protiv.marcellus wrote:dzango wrote:Jebiga kada rezolucije uvek predlaže Amerika.marcellus wrote:pa to sam pisao, srbi se furaju na vekovno prijateljstvo s "braćom po genocidu od strane ustaša" a Srbija je u UN-u UVIJEK glasala protiv izraela i za palestince
Kada se jadne zemljice povode za velikima ..
Poput nas kada smo proglasili nepoželjnim Rusa , dobro nekog bezveznjaka da umanjimo štetu i vjerojatno smo ih pitali kojega..
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» tisuce dokaza o lazima holokausta
» Onaj proljev s dnevno.hr opet iznosi sulude teorije u cilju kanonizacije sv.Škore
» Strahota u Njemačkoj: plutajući LNG terminali užasno skupi
» Strahota: Europa uvozi ogromne količine dizela dok još može
» Strahota: Srbija uvodi takse Europi
» Onaj proljev s dnevno.hr opet iznosi sulude teorije u cilju kanonizacije sv.Škore
» Strahota u Njemačkoj: plutajući LNG terminali užasno skupi
» Strahota: Europa uvozi ogromne količine dizela dok još može
» Strahota: Srbija uvodi takse Europi
Page 2 of 2