Ono što nije uspelo Paveliću premašila je vlast Tuđmana"
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ono što nije uspelo Paveliću premašila je vlast Tuđmana"
koliko ja znam hrvati su imali samo jednu komandu vezanu uz njih - pusti ih da prođu.tre wrote:Pa kad ih volimo a oinda je logično da nam je drago što im se vekovni san počeo ispunjavatikaja wrote:ne griješite dušu, nisu hrvati nego Savo.omni wrote:Uz to su im Hrvati omogucili dugo sanjani san da svi zive u jednoj drzavi. Skoro.flumen wrote:Srbi bi trebali slaviti Oluju zajedno sa Hrvatima.
Njima su Hrvati omogucili da se nakon 300 i vise godina vrate kuci. Cak su smjeli sa sobom ponijeti i bijelu tehniku svojih susjeda.
Oluja 1995 je konacno za srpski narod znacila da Turaka u Srbiji vise nema i da im je otadzbina ponovno slobodna i dostupna. Ne trebaju vise da brane Hrvate od Turaka. Mogu slobodno da brane Srbiju od Arbanasa koji su im aktuelna prijetnja s juga...
hrvati su samo gledali i nisu napravili ništa da zaustave , u neku ruku bilo im drago...
sad kažem , nije da su suze ronili ali oni su bili tu prilično pasivan faktor
Savo je bio Mojsije i poveo ih..u kurac
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
savo kao novi čarnojević samo u kontra smjeru. Što se tiče njihove odluke bolja je za nas no za njih je to bila katastrofa. Hvala Bogu da uvijek iznjedre takve vođe u svojim redovima kao što je savo štrbac ili mile martić.kaja wrote:koliko ja znam hrvati su imali samo jednu komandu vezanu uz njih - pusti ih da prođu.tre wrote:Pa kad ih volimo a oinda je logično da nam je drago što im se vekovni san počeo ispunjavatikaja wrote:ne griješite dušu, nisu hrvati nego Savo.omni wrote:Uz to su im Hrvati omogucili dugo sanjani san da svi zive u jednoj drzavi. Skoro.flumen wrote:Srbi bi trebali slaviti Oluju zajedno sa Hrvatima.
Njima su Hrvati omogucili da se nakon 300 i vise godina vrate kuci. Cak su smjeli sa sobom ponijeti i bijelu tehniku svojih susjeda.
Oluja 1995 je konacno za srpski narod znacila da Turaka u Srbiji vise nema i da im je otadzbina ponovno slobodna i dostupna. Ne trebaju vise da brane Hrvate od Turaka. Mogu slobodno da brane Srbiju od Arbanasa koji su im aktuelna prijetnja s juga...
hrvati su samo gledali i nisu napravili ništa da zaustave , u neku ruku bilo im drago...
sad kažem , nije da su suze ronili ali oni su bili tu prilično pasivan faktor
Savo je bio Mojsije i poveo ih..u kurac
Savo i pajac milicajac Mile su svima pomogli, kako velikosrbima tako i RH, treba i njima zahvalnicu i sa nase strane dati.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Savo i pajac milicajac Mile su svima pomogli, kako velikosrbima tako i RH, treba i njima zahvalnicu i sa nase strane dati.
Obojici po krater na Mjesecu nadjenuti imenom, Štrpčeva dolina sjena i Martićev krater rećemo...
Guest- Guest
Jesu, velikosrbima su pomogli tako da su ih oslobodili Kosova koje je Slobo morao dati za kaznu , previse im je to bilo tko ce o svemu brinuti.omni wrote:Savo i pajac milicajac Mile su svima pomogli, kako velikosrbima tako i RH, treba i njima zahvalnicu i sa nase strane dati.
Nama, šteta praznog područja , oni su navikli tamo živjeti.
A biomasi posebno , umrli u nepoznatom.
Jedino je mogli bi reci svojim zločincima pomogao da izbjegnu suđenje.
Al i tako ih Tuđman abolirao pa nije ni to.
Zato i ne prestaje prditi.
Last edited by kaja on 9/8/2018, 11:48; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Takve pregovarače bi svatko volio imati na suprotnoj strani
Mile, hoćeš autonomiju i da ti budeš glavni milicajac u svoj bre srpskoj miliciji usred HR ?
Hoću kurac, Stevo nastavi pucati po ustašama !
Mile, hoćeš autonomiju i da ti budeš glavni milicajac u svoj bre srpskoj miliciji usred HR ?
Hoću kurac, Stevo nastavi pucati po ustašama !
2015-08-15
Sad imaju "vladu" i ministre u samoizgnanstvu.
Guest- Guest
Pavelic je drzao srbe u logorima
Nisu mogli pobjeci
Ovaj Tuđman mili moji , on je humanist veliki
Srbi pobjegoše kud koji mili moji
Srbi ..covjece
Konstanta hrbatske vanjske politike .
G TOCKA svakpg postenog rvatine
Kad kazes SRB ..VEC MU SE DIZE ..
Nisu mogli pobjeci
Srbi ..covjece
Konstanta hrbatske vanjske politike .
G TOCKA svakpg postenog rvatine
Kad kazes SRB ..VEC MU SE DIZE ..
vratili se ljudi Doma.Sora wrote:Pavelic je drzao srbe u logorima
Nisu mogli pobjeci
i tebi je vrijeme. dosta ustaskih kuna - pravac Vrhbosna
a mozemo ti i pomoc
pa si brze tamo
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
nemres toj srbadiji ugodit da im jebes mater.nevalja kad ih lipo udomis..nevalja kad ih pustis da idu.pa ca bi oni...Sora wrote:Pavelic je drzao srbe u logorima
Nisu mogli pobjeci
max123- Posts : 2853
2015-10-28
mi smo ustaše, bješte, zaklat ćemo vas po noći
crvenkasti-
2014-04-17
Naletila na ovo:
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
jel gotov rat,
da malo izvirim
da malo izvirim
» Hasanbegoviću nije cilj maknuti Tita, nego Tuđmana
» Pogledajte Žinićev govor nakon pobjede 2017.: ‘Kenwood Kenon mi je rekao to još nije vidio od Tuđmana‘
» ORBAN:Nakon smrti Tuđmana,Hrvatska nije više ista.udaljili ste se od zaštite nacionalnih interesa
» Hasanbegović: I u Požarevcu se promijenila vlast, a u Rijeci nije zadnjih 70 godina
» Hasanbegoviću nije cilj maknuti Tita, nego Tuđmana
» Pogledajte Žinićev govor nakon pobjede 2017.: ‘Kenwood Kenon mi je rekao to još nije vidio od Tuđmana‘
» ORBAN:Nakon smrti Tuđmana,Hrvatska nije više ista.udaljili ste se od zaštite nacionalnih interesa
» Hasanbegović: I u Požarevcu se promijenila vlast, a u Rijeci nije zadnjih 70 godina
Page 5 of 5