Hrvatski mediji: Kakva politika, Srbi ne mogu bez hrvatskog mora
Page 1 of 1
Hrvatski mediji: Kakva politika, Srbi ne mogu bez hrvatskog mora
https://www.b92.net/putovanja/letovanje.php?yyyy=2018&mm=08&dd=08&nav_id=1428410
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Hrvatski mediji: Kakva politika, Srbi ne mogu bez hrvatskog mora
Pocelo i 100.000 Srpskih turista da se prividjaju.
2014-08-25
Ja se taman iden okupat, more mi je ispod kuće, jučer smo se dvi ure brčkali u moru, toplo ali vani je još toplije tako da ono baš neda ti se izić iz mora
Sad iden na plažu
Sad iden na plažu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ti reci na plazi,"Alo BRE, sta je ovo"...
Ima odmah da se okrenu.
Ima odmah da se okrenu.
2014-08-25
U suštini priča san sa jednim svojim vršnjakom koji radi za Ruse u Monaku inače bivši pripadnik 4 gardijske brigade i sedam godina u legiji stranacaSerbinho-3 wrote:Ti reci na plazi,"Alo BRE, sta je ovo"...
Ima odmah da se okrenu.
Živi tu ispod mene tj živi u Monaku ali ovdje mu je kuća znamo se cili život i dobri smo
Ajme šta je ispljuva afrikanere, da su najveća stoka i smrad da to triba ubiti zaklat
Ja se pravin mutav, nisan mu tija spominjat podatke iz budućnosti ali podaci iz prve ruke od nekoga tko živi tamo
Sam je reka da će to tamo za tri godine bit građanski rat
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Aca Vulin otkrio sve karte:'Svi Srbi ce zivjet u jednoj drzavi.Ako to mogu Njemci koji su otpoceli dva svjetska rata zasto to ne bi mogli Srbi'
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Kakva je politika Narendre Modija: Pobjednik izbora u Indiji kojem smetaju muslimani
» Aca Vulin otkrio sve karte:'Svi Srbi ce zivjet u jednoj drzavi.Ako to mogu Njemci koji su otpoceli dva svjetska rata zasto to ne bi mogli Srbi'
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Kakva je politika Narendre Modija: Pobjednik izbora u Indiji kojem smetaju muslimani
Page 1 of 1