Ljekarnik na Mljetu, startna plaća 10 000 kn, osiguran smještaj-nema kandidata
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ljekarnik na Mljetu, startna plaća 10 000 kn, osiguran smještaj-nema kandidata
ja sam isto magistar struke pa radim za samo 9k i sve 5...
a tamo još 10 k još otok još mljet milina
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Ljekarnik na Mljetu, startna plaća 10 000 kn, osiguran smještaj-nema kandidata
Koliko ima diplomiranih farmaceuta na forumu ?
Tko će to dat
Tko će to dat
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A ništa....grinttat, kava u kafiću...kutija cigara od tate i ajmo milenijci kako je lijepo u irskoj.
2015-08-06
Pa ja bi ovo radija samo neće me primitepikur37 wrote:A ništa....grinttat, kava u kafiću...kutija cigara od tate i ajmo milenijci kako je lijepo u irskoj.
Tko će to dat?
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa ja bi ovo radija samo neće me primitepikur37 wrote:A ništa....grinttat, kava u kafiću...kutija cigara od tate i ajmo milenijci kako je lijepo u irskoj.
Tko će to dat?
za to se treba malo i namučiti i školovati
2015-08-06
Pa u tome i jest stvar šta toga baš i nema na svakom koraku
2014-04-11
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Kolika je plaća ljekarnika u irskoj?
Drugo ako nitko od diplomiranih farmaceuta ne želi raditi za 10000 kn, onda neka se digne plaća na 12k..pa 15k..otok radi turizma grca u parama, ali je lokalnom domiljubu važnija nova limuzina..
Posao na Mljetu trebao bi se naplaćivati, a ne plaćati... Više manje tu je dnevno 10 minuta posla, i čim stupiš van na produženom si godišnjem...
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
pa nisu se nesto isprsili
10 000 zaradi i u zagrebu, brodu, osijeku, ili bilo gdje
kao stimulaciju mogli su ponuditi barem 12000 :)
10 000 zaradi i u zagrebu, brodu, osijeku, ili bilo gdje
kao stimulaciju mogli su ponuditi barem 12000 :)
dijagram-
2015-08-09
imam tri farmaceta u obiteljiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa ja bi ovo radija samo neće me primitepikur37 wrote:A ništa....grinttat, kava u kafiću...kutija cigara od tate i ajmo milenijci kako je lijepo u irskoj.
Tko će to dat?
magistra naravno
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:imam tri farmaceta u obiteljiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa ja bi ovo radija samo neće me primitepikur37 wrote:A ništa....grinttat, kava u kafiću...kutija cigara od tate i ajmo milenijci kako je lijepo u irskoj.
Tko će to dat?
magistra naravno
Pravo bogatstvo...eto prilike na Mljet ;)
2015-08-06
Apotekor u pripizdini za malo više pd iljadu eura?
I još se čudu da niko ne će?
2014-04-16
ima ljudi koji bi to prigrabili u smiraj zivota , to ciljana publika otokaaben wrote:Apotekor u pripizdini za malo više pd iljadu eura?
zima na otoku grintavih staraca nije vrijedna tog novca , vjerujem iz perspektive mladih nakon godina skolovanja i ambicioznosti
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
evo, jel mogu ja? ;)
očito nemo.debotoijusto wrote:ima ljudi koji bi to prigrabili u smiraj zivota , to ciljana publika otokaaben wrote:Apotekor u pripizdini za malo više pd iljadu eura?
zima na otoku grintavih staraca nije vrijedna tog novca , vjerujem iz perspektive mladih nakon godina skolovanja i ambicioznosti
ljudi u smiraj života čuvaju unuke u grodu
2014-04-16
aben wrote:očito nemo.debotoijusto wrote:ima ljudi koji bi to prigrabili u smiraj zivota , to ciljana publika otokaaben wrote:Apotekor u pripizdini za malo više pd iljadu eura?
ljudi u smiraj života čuvaju unuke u grodu
https://regionalni.com/dr-sinisa-car-prvi-put-nakon-odlaska-na-mljet-iskreno-progovorio-o-motivima-odlaska-i-zasto-su-mu-se-na-ulazu-u-salu-kvrcili-nozni-prsti/
ljudi kojima nije sve novac njihova ciljana skupina , traze na krivo misto ljekarnika
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
nemozes usporediti svoj magisterij iz psihologije(ispravi me ako griješim) sa magisterijem niti sa ekonomije, a kamo li farmacije. gotovo svi psiholozi koje znam , konobare, rade na recepcijama, kao turistički vodiči, skiperi, prodavači, tebi svaka čast ako si uspio povući takvu debelu vezu i natrpati se na toliko ogromnu plaću na poziciju koja državi i naciji totalno netreba... to neznači da svi drugi imaju iste privilegije kao ti(bosansko-katoličke-hdz-udbaške-vlaške-soroš itd).. nemaju, inače netko mora u državi raditi u realnom sektoru inače bi prdnuli u čabar..(i ovako ćemo) nemozes to uspoređivati, sa magisterijem iz farmacije, i plaćom od 10 000 kn.. i psihologiju što može završiti ljudi sa ispod prosječnim IQom, sa farmacijom gdje moraš znati diferencijalni račun, što može samo manji postotak populacije..epikur37 wrote:ja sam isto magistar struke pa radim za samo 9k i sve 5...
na mljetu i otocima, to znaš i sam, cijene su puno više nego na obali, ljeti je gužva, zimi je teška depresija, mladi ljudi bježe sa otoka.. ovaj može dobiti 10 000kn i u gradu Splitu i Zagrebu, a u Njemačkoj/Irskoj, može uz par godina karijere doći do nekoliko tisuća €
ako na mljet nitko ne želi doći, nego onda dignu plaću, na 12, 15k , koliko je god potrebno
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:nemozes usporediti svoj magisterij iz psihologije(ispravi me ako griješim) sa magisterijem niti sa ekonomije, a kamo li farmacije. gotovo svi psiholozi koje znam , konobare, rade na recepcijama, kao turistički vodiči, skiperi, prodavači, tebi svaka čast ako si uspio povući takvu debelu vezu i natrpati se na toliko ogromnu plaću na poziciju koja državi i naciji totalno netreba... to neznači da svi drugi imaju iste privilegije kao ti(bosansko-katoličke-hdz-udbaške-vlaške-soroš itd).. nemaju, inače netko mora u državi raditi u realnom sektoru inače bi prdnuli u čabar..(i ovako ćemo) nemozes to uspoređivati, sa magisterijem iz farmacije, i plaćom od 10 000 kn.. i psihologiju što može završiti ljudi sa ispod prosječnim IQom, sa farmacijom gdje moraš znati diferencijalni račun, što može samo manji postotak populacije..epikur37 wrote:ja sam isto magistar struke pa radim za samo 9k i sve 5...
na mljetu i otocima, to znaš i sam, cijene su puno više nego na obali, ljeti je gužva, zimi je teška depresija, mladi ljudi bježe sa otoka.. ovaj može dobiti 10 000kn i u gradu Splitu i Zagrebu, a u Njemačkoj/Irskoj, može uz par godina karijere doći do nekoliko tisuća €
ako na mljet nitko ne želi doći, nego onda dignu plaću, na 12, 15k , koliko je god potrebno
ma je evo odmah će...najbolje ne radit i filozofirati
Realno to je startna plaća 10 000 kn još mljet ja bih to odmah prihvatio.
Bila je opcija za posao na Hvaru iz moje struke, stan se nudio ali sam zakasnio.
Nema to veze s vezom inače...yoda, treba raditi i zrtvovati se i gurati....
2015-08-06
Jbte to je poso za običnog trgovca. Kaj na receptu piše to mu daš.Koji kurac od tog rade filozofiju.
Gdje se u farmaciji primjenjuje diferencijalni račun?AssadNaPodmornici wrote:nemozes usporediti svoj magisterij iz psihologije(ispravi me ako griješim) sa magisterijem niti sa ekonomije, a kamo li farmacije. gotovo svi psiholozi koje znam , konobare, rade na recepcijama, kao turistički vodiči, skiperi, prodavači, tebi svaka čast ako si uspio povući takvu debelu vezu i natrpati se na toliko ogromnu plaću na poziciju koja državi i naciji totalno netreba... to neznači da svi drugi imaju iste privilegije kao ti(bosansko-katoličke-hdz-udbaške-vlaške-soroš itd).. nemaju, inače netko mora u državi raditi u realnom sektoru inače bi prdnuli u čabar..(i ovako ćemo) nemozes to uspoređivati, sa magisterijem iz farmacije, i plaćom od 10 000 kn.. i psihologiju što može završiti ljudi sa ispod prosječnim IQom, sa farmacijom gdje moraš znati diferencijalni račun, što može samo manji postotak populacije..epikur37 wrote:ja sam isto magistar struke pa radim za samo 9k i sve 5...
Ne treba nikom davat tako veliku plaću jer je jeftinije slati lijekove brodom.
Ako nema farmakologa ključ u bravu i šlus. Lijekovi stižu brodom kao i ostale namirnice.
danni1 wrote:
Gdje se u farmaciji primjenjuje diferencijalni račun?
Treba im znanje više matematike, dakle, uče.
Guest- Guest
Ne znam, može bit.Speare Shaker wrote:danni1 wrote:
Gdje se u farmaciji primjenjuje diferencijalni račun?
Treba im znanje više matematike, dakle, uče.
Sumnjam da je to nekakvo rijetko zanimanje jer iz mog razreda su dvije cure završile za farmakologa, jedna radi u DS a nisu bile baš utjelovljenje inteligencije niti nekakvi učenici, vrlo dobar al s prosjekom od 3.8 - 4.2 dakle ono....niš posebno.
Sve u svemu obični trgovci. samo rade bezveznu famu oko tog zanimanja.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Plaća 13.000 kuna, smještaj i hrana osigurani, a konobara je ipak gotovo nemoguće naći
» SDP nije uspio skupiti 3200 potpisa u Slavoniji,sad nema kandidata za zupana
» Plenkovic nema ideju koga će stavit kao svog kandidata na listu za gradonačelnika Zagreba
» Plaća, stan i pozamašan bonus - zar je moguće da nema zainteresiranih? Nitko iz Hrvatske nije se javio na natječaj za posao u idiličnom dalmatinskom mjestu, jedina ponuda stigla iz Makedonije
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» SDP nije uspio skupiti 3200 potpisa u Slavoniji,sad nema kandidata za zupana
» Plenkovic nema ideju koga će stavit kao svog kandidata na listu za gradonačelnika Zagreba
» Plaća, stan i pozamašan bonus - zar je moguće da nema zainteresiranih? Nitko iz Hrvatske nije se javio na natječaj za posao u idiličnom dalmatinskom mjestu, jedina ponuda stigla iz Makedonije
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
Page 2 of 3