'Biser' desetljeća Dačića:Velika Srbija nikad nije postojala
Page 1 of 1
'Biser' desetljeća Dačića:Velika Srbija nikad nije postojala
http://www.hrsvijet.net/index.php/vijesti/133-svijet/51155-skandalozni-dacic-velika-srbija-nikada-nije-postojala
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Biser' desetljeća Dačića:Velika Srbija nikad nije postojala
ovo je u rangu izjave od jucer kvazi hrvata 'povjesnicara' koji ej izjavio da srbi u jugoslaviji nikad i nigdje nisu bili na vlasti,polozajima
2015-09-08
Znaci nije bilo ni rusenja Vukovara, ni planskog protjerivanja i ubijanja nesrba, ni svih pizdarija po BiH, ni obiljezavanja Hrvata bijelim trakama. Sada bi ovaj prascic sve zaboravio pri uzdahu izmedju dva jecaja. Sreca njegova da se ne palim na zivotinje pa mu necu dirat mater krmacu, to ostavljam pizzonu on voli takve nastranosti.
omni-
2014-04-12
vuksadinare wrote:http://www.hrsvijet.net/index.php/vijesti/133-svijet/51155-skandalozni-dacic-velika-srbija-nikada-nije-postojala
pa doslovno nije nikad postojala. druga je stvar, sto su oni htjeli i sto su ucinili da bi ju postigli. a to im je tesko priznati, jer je to nacija - rob srpske pravoslavne crkve, koja laze sve, od samog svog postanka.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:vuksadinare wrote:http://www.hrsvijet.net/index.php/vijesti/133-svijet/51155-skandalozni-dacic-velika-srbija-nikada-nije-postojala
pa doslovno nije nikad postojala. druga je stvar, sto su oni htjeli i sto su ucinili da bi ju postigli.
Da, doslovce ispada da je ostala samo na propalom pokušaju i to ja zapravo ono što Dačića i dačiće najviše i boli.
Guest- Guest
gle...ja mislim da dacica,vucica,vulina i druge boli kiki za srbe..oni ovo cine samo da bi relativizirali ili prikrili svoju negativnu ulogu u devdesetima...prvo pred međunarodnom zajednicom da se ne bi ovi slucajno dosjetili ili postavili pitanje..o njihovim rolama u to vrijeme naravno negativnim..no kako su glupi sa svojim ispadima ce morati primorati ove da pitaju...da sute mozda ih nitko ne bi ni pitao..ali srbin i mudrost tj strpljenje dva razlicita pojma...da međunarodna zajednica nije htjela na celu srbije vucica i dacica oni nikad vlast ne bi primirisali..jer najbolje d ane znaju vani tko su oni i sto su radili za vrijeme rata..to je prica za super naivne...ali merkel i drustvo uz ruse su htjeli ovakve na vlasti...iz svojih interesa zmireci na njihove nepodobstine..iz samo jednog razloga...sto ce ovi ici njima skroz niz dlaku zbog svojih negativnosti...tako je lakse ih vuci za usi i preko njih lako nametati svoje interese..ako bi imali postenjacine preko puta koji bi im rekli 'ok mozemo surađivati ali sve u granicama i obostrano u svoju korist'...onda merkel i putin ne bi lako mogli svoje proturati...zatoovim idiotima u beogradu znaju zmiriti na njihove nepodobstine i provokacije...ali ovi su tolike budale da ce i to ujebati..pa merkel i drustvo vise nece imati argumente da ih stite..omni wrote:Znaci nije bilo ni rusenja Vukovara, ni planskog protjerivanja i ubijanja nesrba, ni svih pizdarija po BiH, ni obiljezavanja Hrvata bijelim trakama. Sada bi ovaj prascic sve zaboravio pri uzdahu izmedju dva jecaja. Sreca njegova da se ne palim na zivotinje pa mu necu dirat mater krmacu, to ostavljam pizzonu on voli takve nastranosti.
2015-09-08
vuksadinare wrote:gle...ja mislim da dacica,vucica,vulina i druge boli kiki za srbe..oni ovo cine samo da bi relativizirali ili prikrili svoju negativnu ulogu u devdesetima...prvo pred međunarodnom zajednicom da se ne bi ovi slucajno dosjetili ili postavili pitanje..o njihovim rolama u to vrijeme naravno negativnim..no kako su glupi sa svojim ispadima ce morati primorati ove da pitaju...omni wrote:Znaci nije bilo ni rusenja Vukovara, ni planskog protjerivanja i ubijanja nesrba, ni svih pizdarija po BiH, ni obiljezavanja Hrvata bijelim trakama. Sada bi ovaj prascic sve zaboravio pri uzdahu izmedju dva jecaja. Sreca njegova da se ne palim na zivotinje pa mu necu dirat mater krmacu, to ostavljam pizzonu on voli takve nastranosti.
Ne, međunarodna zajednica je odustala od preispitivanja odgovornosti za ratove na ovim prostorima i to je jasno pokazala gašenjem Haaškog tribunala (ICTY). Što zapravo i nije tako loša stvar s obzirom na količinu politikantstva koja je kolala tamo, naročito u vrijeme aktivnosti Krave Del Ponte Rosso koja se još nije oporavila od oslobađajuće presude Gotovini, a nije joj palo na pamet da preispituje odgovornost Kadijevića i drugih najviših zapovjednika JNA odnosno JA.
Preostaju samo moguće međusobne tužbe pred Međunarodnim sudom pravde u Haagu gdje je Srbija već izvukla lošiji kraj, a također i djelovanja nacionalnih zakonodavstava.
Ono što Dačić radi je provođenje tradicionalne velikosrpske politike koja od Garašanina pa nadalje uvijek ima legitimitet i podršku od strane velike većine Srba, a svoje korijene nalazi u djelovanju SPC. I tako će se nastaviti sve dok Srbija ne doživi potpuni i više puta ponovljeni slom u svakom smislu te riječi što znači još čitav niz desetljeća.
No, Srbija je prije svega problem Srbije, za nas je ionako najvažnije da sa njihovim lažima i pretenzijama možemo izaći na kraj i to kada smo u formi onako doslovce malim prstom lijeve ruke, a uz to imamo i sreću da nas razni sroljavi Vuchiciji, Dačići, Vulini, Šešelji itd, drže na oprezu tako da u Hrvatskoj više nikada niti u teoriji neće moći prevladati stara hrvatska politika odlazaka u Beograd kao gusaka u maglu.
Guest- Guest
..ma srbi ko srbi...ne znam tko je od njih to davno rekao mislim jos devdesetih mislim na pripadnika liberalnije struje da je za srbe nacertanije druga biblija...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:gle...ja mislim da dacica,vucica,vulina i druge boli kiki za srbe..oni ovo cine samo da bi relativizirali ili prikrili svoju negativnu ulogu u devdesetima...prvo pred međunarodnom zajednicom da se ne bi ovi slucajno dosjetili ili postavili pitanje..o njihovim rolama u to vrijeme naravno negativnim..no kako su glupi sa svojim ispadima ce morati primorati ove da pitaju...omni wrote:Znaci nije bilo ni rusenja Vukovara, ni planskog protjerivanja i ubijanja nesrba, ni svih pizdarija po BiH, ni obiljezavanja Hrvata bijelim trakama. Sada bi ovaj prascic sve zaboravio pri uzdahu izmedju dva jecaja. Sreca njegova da se ne palim na zivotinje pa mu necu dirat mater krmacu, to ostavljam pizzonu on voli takve nastranosti.
Ne, međunarodna zajednica je odustala od preispitivanja odgovornosti za ratove na ovim prostorima i to je jasno pokazala gašenjem Haaškog tribunala (ICTY). Što zapravo i nije tako loša stvar s obzirom na količinu politikantstva koja je kolala tamo, naročito u vrijeme aktivnosti Krave Del Ponte Rosso koja se još nije oporavila od oslobađajuće presude Gotovini, a nije joj palo na pamet da preispituje odgovornost Kadijevića i drugih najviših zapovjednika JNA odnosno JA.
Preostaju samo moguće međusobne tužbe pred Međunarodnim sudom pravde u Haagu gdje je Srbija već izvukla lošiji kraj, a također i djelovanja nacionalnih zakonodavstava.
Ono što Dačić radi je provođenje tradicionalne velikosrpske politike koja od Garašanina pa nadalje uvijek ima legitimitet i podršku od strane velike većine Srba, a svoje korijene nalazi u djelovanju SPC. I tako će se nastaviti sve dok Srbija ne doživi potpuni i više puta ponovljeni slom u svakom smislu te riječi što znači još čitav niz desetljeća.
No, Srbija je prije svega problem Srbije, za nas je ionako najvažnije da sa njihovim lažima i pretenzijama možemo izaći na kraj i to kada smo u formi onako doslovce malim prstom lijeve ruke, a uz to imamo i sreću da nas razni sroljavi Vuchiciji, Dačići, Vulini, Šešelji itd, drže na oprezu tako da u Hrvatskoj više nikada niti u teoriji neće moći prevladati stara hrvatska politika odlazaka u Beograd kao gusaka u maglu.
2015-09-08
Similar topics
» Cipras : Makedonska nacija nikad nije postojala
» Vucić u UN-u : Srbija nije nikad nikog napala
» DIE WELT:Srbija se nikad nije suocila sa svojim ratnim zlocinima
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Majčica Srbija nikad nije bila u težoj situaciji,još od vremena ustaških genocida
» Vucić u UN-u : Srbija nije nikad nikog napala
» DIE WELT:Srbija se nikad nije suocila sa svojim ratnim zlocinima
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Majčica Srbija nikad nije bila u težoj situaciji,još od vremena ustaških genocida
Page 1 of 1