Oluja
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Oluja
Svim velikosrbima cestitam dan kada je im se politika njihovog Aleksandra Sulje Vucica izmedju ostalih obila od glavu, i usput im jebem mater nacisticku. Ziveli.
omni-
2014-04-12
Molio bih forumase srpske nacionalnosti da nas ne uznemiravaju svojim kmecanjem na temi jer mi slavimo...nepristojno je uostalom...
darth_vader-
2014-04-17
aben wrote:uglovnomu,
sretno svima koji slavu oluju, uživojte u pobjedi i ne zaburavite mrziti barbare od istoči i u ostale done u godini, a ne samo danas.
darth_vader-
2014-04-17
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Bosanski updateepikur37 wrote:dijagram wrote:pomicao bi ti vraga da nismo pomicali:)epikur37 wrote:Tih dana sam brao šljive i crtao vojne mape, svako malo brisao granice i pomijerao ih dublje...
heh očekivaop sam takav komentar.... :D
Dobro momci vi ste na terenu pomicali, onda je išlo na radio....a ja čim sam čuo ostavim kantu sa šljivama, trk u kuću i olovkom ažuriram stanje na karti :)
Pa jedino ja HV bila sila koja se može nositi sa četaljima i to je bio okidač za sve da je kraj blizu. Sa vojnog aspekta HV je nizala uspjeh sa uspjehom u RH i sa HVOom u Hercegovini, srbi su polako ali sigurno gubili psihološku bitku jer što je HV napala to je i oslobodila što je srbljima jasno dalo do znanja da imaju posao sa visoko obučenim i profesionalnim operativcima punim želje da se četnička gamad ukloni i ako tu pridodaš visoko motiviranu vojsku i dobiješ kao zbroj toga traktorijadu u punoim smislu te riječi.Ringo10 wrote:Ja sam bio na terenu na Igmanu, imali smo polozaje u jednom napustenom vikendaskom naselju, zaboravio sam kako se zove.
Slusajuci vijesti cujemo na radiju BOMBU, HV krenula u akciju oslobadjanja. Navecer na BiH vijestima cujemo da se vojna operacija zove OLUJA.
Uzbudjenje je bilo ogromno jer je to najavljivalo i kraj rata, pratili smo bez daha sta se dogadja, a kad je OLUJA pobjedonosno okoncana nastalo je slavlje.
Eh, davno bjese ...
Očito premalo, tko bi rekao da traktori mogu biti tako učinkoviti u bežanijiaben wrote:gljedun malo slike s bojišnice, sićun se narkomanske "obrane" zadra kad su srbi došli na bokanjac- a moda osandesetih koja je u hrvackoj trajala do 2000-tih siguro ne pomože- i zaključujen da nas je bog blagoslovi da graničimo s nojglupljon i nojnesposobnijon imperijalnom silom na svitu.
je li se zno koliko je srbov izginulo?
Bili su zilaviji, teze im je bilo uzeti dio bojista nego srbima.aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:gljedun malo slike s bojišnice, sićun se narkomanske "obrane" zadra kad su srbi došli na bokanjac- a moda osandesetih koja je u hrvackoj trajala do 2000-tih siguro ne pomože- i zaključujen da nas je bog blagoslovi da graničimo s nojglupljon i nojnesposobnijon imperijalnom silom na svitu.
je li se zno koliko je srbov izginulo?
ima i to toga :D
kako su se muslimani borili?
čini mi se da su oni opasniji,a?
Takva su moja iskustva.
Glede taktike, losiji od srba.
dijagram-
2015-08-09
Kako partizanskih tako balijskih, ne da sora na svoje koljače ali bi zato slušačima MPT oči vadila bez problema.Noor wrote:Nice wrote:sad shvaćam zašto sora ne spominje nikad njihove zločine..ne zna talijanski i francuski...epikur37 wrote:Hektorović wrote:aben wrote:
kako su se muslimani borili?
čini mi se da su oni opasniji,a?
Omjeri su bili 6:1 čak 10:1 protiv HVOa, pa nisu uspjeli...
Dovlačili su i one strane mudžahedine, no ti su bili specijalisti za ritualno ubijanje zarobljenika...
U napadu mudžahedina i tzv. Armije BiH na franjevački samostan i Guču Goru, Abu Mali, vođa odreda El – mužahid izučio je ezan na oltaru. Crkva je devastirana i opljačkana, oltar unakažen, križ s centralne lađe odvaljen, pucano je u kip sv. Franje u dvorištu, oltarna freska uništena tekućinama, a zgrada samostana uglavnom pošarana islamističkim paroloma poput one „Arrividerci in Roma“, napisane i na francuskom i na talijanskom jeziku.
to se nije davalo u javnost ali grozno su činili po srednjoj bosni ali na mjestima i protiv srba
o zločinima svojih krvoloka šojka drži zatvorenu labrnju
Tako je balijko smrdljiva, nije HV osolobodio bihaćku enklavu nego srbi jel tako pička ti materina nedojebanaSora wrote:Onda znaci ipak su Hrvatska i Bosna Povezane u ratu?
Kad dobro Promislim jesu
Hrvatska je izvršila agresiju na Bosnu
Jel tak
Vaginine balijske monologe niko ne čita, ajde marš u bosnu i jebo te pavelić koji te odande u Zagreb protjerao glupačo moronskaSora wrote:Citajte meNice wrote:Evo nase sore...kako cemo te razveseiit, samo reci, kad vec ne mozes bez nas:-D
Samo to
omni wrote:Svim velikosrbima cestitam dan kada je im se politika njihovog Aleksandra Sulje Vucica izmedju ostalih obila od glavu, i usput im jebem mater nacisticku. Ziveli.
Gledam tv, koncert Thompsona u Glini, navodno 80 tisuća ljudi da ima, vidi se da je puno sve
Škoro u Kninu ali nije ovoliko svita bilo
Škoro u Kninu ali nije ovoliko svita bilo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Noor wrote:gnoji samo socijalističke i titoističke teme...NOB i to...ovo obilazi u širokom luku :)
Ma to sasvim slučajno ;)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
tre wrote:Bosanski update
Ja se još uvijek sjećam updatea Generala Tolja XD
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Sora je odpad ¸čovjčanstva, jebali je braća Pusić (braco i seka)jebo ju četnik u hrvatskoj SMRDLJIVA PUPOVKA.Noor wrote:a pička ti materina nedojebana....da su vas barem ostavili četnicima na nišanuSora wrote:Onda znaci ipak su Hrvatska i Bosna Povezane u ratu?
Kad dobro Promislim jesu
Hrvatska je izvršila agresiju na Bosnu
Jel tak
Agresija je naoružati muslimane,agresija je dati utočištje polu miliona njihovih protjerani civila.
Svi znamo da se 95%agresije na hrvatsku upravo vodio sa teritorija Bosne i hercgovine.
Za sorine laži
Čestitan dan Oluje vojne akcije čiste ka suza!
2014-04-18
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5