Europska Liga 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 18
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Re: Europska Liga 18/19
Inače za ovo svjetsko nisam ni prognozirao i prije prvenstva sam rekao da nema izrazitog favorita. Ono je bila zajebancija sa vojvodom kad je Njemačka pobjedila ŠvedskuSerbia Strong wrote:scorpion wrote:A jesu prošli grupu 2014. kad sam prognozirao da osvajaju klošaru?Serbia Strong wrote:scorpion wrote:
Šta sad kažeš zeko jazavče mali? Da se igramo prognoza razvalio bi te ko mladog majmuna. Pa cijeli forum zna da sam najbolji prognozer idiote retardirani. Bože dragi koliko sam samo stvari pogodio na ovom smiješnom forumu.
Sad za prognoze svjetskog smo čmarend i ja bili najbolji prognozeri
Pokazao si se kao prognozer kada si predvideo da nemci uzimaju SP, a oni ni grupu nisu prošli
2014. je bila pre 4.5 godine, ko pamti ko je tada šta prognozirao...
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
hahaha a ja na kraju bio najbolji prognozerscorpion wrote:
Šta sad kažeš zeko jazavče mali? Da se igramo prognoza razvalio bi te ko mladog majmuna. Pa cijeli forum zna da sam najbolji prognozer idiote retardirani. Bože dragi koliko sam samo stvari pogodio na ovom smiješnom forumu.
skripar-
2015-08-09
ja sam bio najbolji samo nisam odigrao zadnju utakmicu i samo iz tog razloga je škripar uzeo jer je kic postavio nekakve idiotske prohtjeve. inače da sam samo prekopirao njegovu prognozu bio bi najbolji prognozer kao šta sam uzeo za Euro2012.
a za tebe lažljiva mala mostarska kučkice je bilo sve gotovo tamo već u polufinalu ako ne četvrtfinalu i definitivno si najgori prognozer ikad jer imaš 100% promašaja. tebi je jedina prognoza koju si pogodio da dinamo osvaja HNL, 1.01 kvota kretenu.
a za tebe lažljiva mala mostarska kučkice je bilo sve gotovo tamo već u polufinalu ako ne četvrtfinalu i definitivno si najgori prognozer ikad jer imaš 100% promašaja. tebi je jedina prognoza koju si pogodio da dinamo osvaja HNL, 1.01 kvota kretenu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Fala lijepa. kako si samo malog majmunčeta spustio na zemlju. Velim, drago mi je da je dibidus prognozirao da Dinamo protiv Plzenaq nema šanse. Odmah su Dinamu šanse porasle za bar 50 %. Veze taj o ničemu nema, a pravi se pametan. Pravi bosanđeros.muckodjubre wrote:scorpion wrote:Sa kim će klošarski Dinamo u grupu? Kakvu god grupu dobio, završit će 3. ili 4.
Zeko-
2015-08-26
Ali u kurcu. Dođao si kao podabranac i još uveo neke svoje prognoze i kao ti najbolji. Dok smo prognozirali rezultate tekme (tamo do polufinala, čmarend i ja smo bili najbolji). Onda si ti uveo neke kartone i nešto kao prognoze i uzimao po 5 bodova na jednoj tekmiskripar wrote:hahaha a ja na kraju bio najbolji prognozerscorpion wrote:
Ajde iskopaj temu kevu ti jebem retardiranu. Evo ja ću, nemoj se trudit:End wrote:ja sam bio najbolji samo nisam odigrao zadnju utakmicu i samo iz tog razloga je škripar uzeo jer je kic postavio nekakve idiotske prohtjeve. inače da sam samo prekopirao njegovu prognozu bio bi najbolji prognozer kao šta sam uzeo za Euro2012.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t27560-prognoze-zadnje-kolo?highlight=prognoze
Ja uveo svoje prognozescorpion wrote:Ali u kurcu. Dođao si kao podabranac i još uveo neke svoje prognoze i kao ti najbolji. Dok smo prognozirali rezultate tekme (tamo do polufinala, čmarend i ja smo bili najbolji). Onda si ti uveo neke kartone i nešto kao prognoze i uzimao po 5 bodova na jednoj tekmiskripar wrote:hahaha a ja na kraju bio najbolji prognozerscorpion wrote:
Idi potraži stručnu pomoć dok još nije prekasno
skripar-
2015-08-09
scorpion-
2014-04-18
scorpion-
2014-04-18
scorpion-
2014-04-18
scorpion-
2014-04-18
scorpion-
2014-04-18
Najveći hr klub je dobio zanimljivoga protivnika...E moj Niksi,Niksi, ni ti nećeš na more ove godine
Mali Vlašić je obozavan u najlipšem gradu na svitu...muckodjubre wrote:Drugi najveći klub je dobio zanimljivoga protivnika...E moj Niksi,Niksi, ni ti nećeš na more ove godine
I on ne ide na more, nego ide doma...
<3
Guest- Guest
Svoje fantazije ostavi za sebe nemoramo svi znati da si pederscorpion wrote:Ja jedino što osjetim jest kurac svog dečka u guzi
skripar-
2015-08-09
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 18