Denkverbot
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Denkverbot
kic wrote:
ljudi proizvode dušik bez kojeg ne bi moglo bit fotosonteze
mi smo ispred u procesu-
A samo ljudi proizvode dusik? :-D
Guest- Guest
Ma uglavnom, poanta je u sljedecem. Ako je meso-meso i, ako ga zderemo jer ne mozemo bez njega, onda zelim mesnicu u kojoj mogu birati izmedju razlicitih vrsta sisavaca. Molim kilu ljudskih jetrica.. Hvala.
Guest- Guest
Ja bi proba pasa i mačku...
Al to ne smiš ubit za hranu, zaštita životinja i sl. gluposti...
T. wrote:Ja bi proba pasa i mačku...
Ja pasa i macku volim na brudet..
Guest- Guest
ne bi li opravdali?violator wrote:Osim toga, ako cemo vodene sisavce proglasavati ribama, ne bi li opravdali njihovo masakriranje.. Predlazem da to isto ucinimo ljeti i s ljudima i krenemo u morski ljudolov. :-P
jel ti znoš da je gudić sisavac? jesi ka čula kako kozlić mekeće prije nego ga zakolju?
2014-04-16
Ja govorim o pasima i mačkama na 4 noge...violator wrote:T. wrote:Riba je za na brudet...
Pa e!
Nisi jeo? :-D
T.- Posts : 17594
2014-04-14
T. wrote:Ja govorim o pasima i mačkama na 4 noge...violator wrote:T. wrote:Riba je za na brudet...
Pa e!
Nisi jeo? :-D
Pa znam! Zahebavam. :-D
Guest- Guest
violator wrote:kic wrote:
jel brudet kruh?
Ma soja sos. :-P
treba se zvat soja sos a ne brudet-
aben wrote:ne bi li opravdali?violator wrote:Osim toga, ako cemo vodene sisavce proglasavati ribama, ne bi li opravdali njihovo masakriranje.. Predlazem da to isto ucinimo ljeti i s ljudima i krenemo u morski ljudolov. :-P
jel ti znoš da je gudić sisavac? jesi ka čula kako kozlić mekeće prije nego ga zakolju?
Znam. I mislim da je jedenje mesa sisavaca samo korak do kanibalizma. Zato i predlazem to sto predlazem. :-) Prije bih tebe pojela nego svinjicu, janje, kozlica, pulica, konjica i tako dalje..
Guest- Guest
kic wrote:violator wrote:kic wrote:
jel brudet kruh?
Ma soja sos. :-P
treba se zvat soja sos a ne brudet-
Treba. Ma ovako je sladje. :-D
Guest- Guest
https://www.outdoorlife.com/blogs/survivalist/survival-skills-why-you-should-learn-track-humans
za Ithildu
violator wrote:Prije bih tebe pojela nego svinjicu, janje, kozlica, pulica, konjica i tako dalje..
but he's full of sh*t xD
violator wrote:aben wrote:ne bi li opravdali?violator wrote:Osim toga, ako cemo vodene sisavce proglasavati ribama, ne bi li opravdali njihovo masakriranje.. Predlazem da to isto ucinimo ljeti i s ljudima i krenemo u morski ljudolov. :-P
Znam. I mislim da je jedenje mesa sisavaca samo korak do kanibalizma. Zato i predlazem to sto predlazem. :-) Prije bih tebe pojela nego svinjicu, janje, kozlica, pulica, konjica i tako dalje..
nemun nišće protiv green soylent, ali to ne more biti stabilan izvor, osin ako ne misliš uzgajati ljude.
dakle, ono ča predlož je pizdarija,
s jedne strone guštoš u pečnin svinjskin lebrima, a s druge ne voli japaneže jer guštaju u kitskin odrescima.
dg. autodestruktivni modernizam
2014-04-16
aben wrote:ne bi li opravdali?violator wrote:Osim toga, ako cemo vodene sisavce proglasavati ribama, ne bi li opravdali njihovo masakriranje.. Predlazem da to isto ucinimo ljeti i s ljudima i krenemo u morski ljudolov. :-P
ja jesam i čula i vidjela kravu kako plače i muče noćima kad su joj zaklali tele..
vidjela i mačku kako plače nad mačetom kad ga je zgazilo auto..
ali nisam vegetarijanac, samo slijedim evoluciju a ta je da imamo cijeli probavni trakt prilagođen mesojedima..
a ni vjera mi ne zabranjuje jedenje mesa...
nemam ni grižnju savjesti kad pojedem meso.. no moram napomenuti da su svi katolički mistici bili vegetarijanci samo se to tada nije zvalo tako
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50