Denkverbot
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Denkverbot
Hmm,aben wrote:nezaposlena a naila se skupe spize? a jo dvo posla, tri ako brojimo i leto, pa nišće?mativka wrote:Bože dragi, moje dosadašnje iskustvo s skupom hranom je užasno....osim dakako računa, tu je i odvratan okus jela. Probala sam sve, od najskupljih, najfinijih jela, takozvanih...shvatila sam da sam pristalica domaće, starinske kuhinje...u kojoj nema izmišljanja već sve ovisi o sezoni :)aben wrote:jo malo zun o toj skupoj spizi zbog objektivnih razlogov, ali tu i tamo se dočepan dobrog komoda,kic wrote:aben wrote:
serija je vrh:)
inače su mi asila i horni rekli kad su bili kod mene da kako im se čini Dalmacija ima bolje uvjete za kvalitetno meso, pa vjerojatno i ima bolju janjetinu i ovčetinu-
jedun iz paga mi je prije tri četire miseci doni janje od 4,5 kg, i svaku drugu godinu uzmen po njegovoga sira za 300kn...njegove ovce šeću po kamenjaru i veruj mi, toga retko ki ide a da nemo šoldov...sve to gre u restoranti
možda to govori o tvojoj sposobnosti? :)
Guest- Guest
gotcha!
2014-04-16
prije o nesposobnostimativka wrote:Hmm,aben wrote:nezaposlena a naila se skupe spize? a jo dvo posla, tri ako brojimo i leto, pa nišće?mativka wrote:Bože dragi, moje dosadašnje iskustvo s skupom hranom je užasno....osim dakako računa, tu je i odvratan okus jela. Probala sam sve, od najskupljih, najfinijih jela, takozvanih...shvatila sam da sam pristalica domaće, starinske kuhinje...u kojoj nema izmišljanja već sve ovisi o sezoni :)aben wrote:jo malo zun o toj skupoj spizi zbog objektivnih razlogov, ali tu i tamo se dočepan dobrog komoda,kic wrote:
:|:
inače su mi asila i horni rekli kad su bili kod mene da kako im se čini Dalmacija ima bolje uvjete za kvalitetno meso, pa vjerojatno i ima bolju janjetinu i ovčetinu-
jedun iz paga mi je prije tri četire miseci doni janje od 4,5 kg, i svaku drugu godinu uzmen po njegovoga sira za 300kn...njegove ovce šeću po kamenjaru i veruj mi, toga retko ki ide a da nemo šoldov...sve to gre u restoranti
možda to govori o tvojoj sposobnosti? :)
2014-04-16
Danas je ovo instant koje se kuha par minuta.Speare Shaker wrote:Nice wrote:Hmm, jeste uopće spremali palentu doma?Speare Shaker wrote:
Ne, zaista nemam sjećanja da sam to ikada jeo.
Ilitiga žgance...
Kako da ne, ja ih i kuham i volim ih jesti. Neš' ti problema skuhati žgance. No, kakvo je to brašno koje se mora kuhati dvadesetak minuta?
Prije se kuhalo duze.
Ne hvataj se za broj.
To sto se kuhalo duze je bilo ukusnije.
Sutra pitam mamu koliko je ona kuhala. Pamti sve sitnice. :-))
2014-04-12
jes:)mativka wrote:Jesi!aben wrote:gotcha!
jesi li ponosan na sebe?
2014-04-16
I meni je lakše, vjeruj mi :)aben wrote:jes:)mativka wrote:Jesi!aben wrote:gotcha!
jesi li ponosan na sebe?
Guest- Guest
pa zapravo, ne zun ča je tote bilo toliko problematično.mativka wrote:I meni je lakše, vjeruj mi :)aben wrote:jes:)mativka wrote:Jesi!aben wrote:gotcha!
jesi li ponosan na sebe?
2014-04-16
Ma,aben wrote:pa zapravo, ne zun ča je tote bilo toliko problematično.mativka wrote:I meni je lakše, vjeruj mi :)aben wrote:jes:)mativka wrote:Jesi!aben wrote:gotcha!
jesi li ponosan na sebe?
kao da oskvrnjujem nešto sveto....
Guest- Guest
pa nišće ni drukčije
2014-04-16
zbog činjenica da znun ili zbog te činjenice?mativka wrote:Al ja se ne osjećam dobro..aben wrote:pa nišće ni drukčije
2014-04-16
Ne znam zbog čega, jer mi nikada nije bilo drago pisanje o tvom obiteljskom statusu...aben wrote:zbog činjenica da znun ili zbog te činjenice?mativka wrote:Al ja se ne osjećam dobro..aben wrote:pa nišće ni drukčije
Ne smatram ovo mjestom, gdje bi svoje iznosili na ovakav način...
Guest- Guest
naravski
2014-04-16
Voljela bih to..jer kao što sam Kicu napisala...za vas dvoje toliko sam puta došla u napast da napišem kako je...al, sjetim se hijena uokolo...prevrtljivih i zlokobnih komentara...i imam osjećaj kao da izlažem nekom najsvetije na ruglo..aben wrote:naravski
Guest- Guest
rišiti će ti un to,mativka wrote:Voljela bih to..jer kao što sam Kicu napisala...za vas dvoje toliko sam puta došla u napast da napišem kako je...al, sjetim se hijena uokolo...prevrtljivih i zlokobnih komentara...i imam osjećaj kao da izlažem nekom najsvetije na ruglo..aben wrote:naravski
a do tada, triboš razmisliti o ovoj terapiji
2014-04-16
hahahhhaa, dobra terapija, noaben wrote:rišiti će ti un to,mativka wrote:Voljela bih to..jer kao što sam Kicu napisala...za vas dvoje toliko sam puta došla u napast da napišem kako je...al, sjetim se hijena uokolo...prevrtljivih i zlokobnih komentara...i imam osjećaj kao da izlažem nekom najsvetije na ruglo..aben wrote:naravski
svejedno. ja sam "mlaka" dok me se ne dotakne...poput lavice čuvam i lava i svoje područje :)
Guest- Guest
srića i bog nisi napisala roar:)mativka wrote:hahahhhaa, dobra terapija, noaben wrote:rišiti će ti un to,mativka wrote:Voljela bih to..jer kao što sam Kicu napisala...za vas dvoje toliko sam puta došla u napast da napišem kako je...al, sjetim se hijena uokolo...prevrtljivih i zlokobnih komentara...i imam osjećaj kao da izlažem nekom najsvetije na ruglo..aben wrote:naravski
svejedno. ja sam "mlaka" dok me se ne dotakne...poput lavice čuvam i lava i svoje područje :)
grin spati,
good lick with your area:)
2014-04-16
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50