Denkverbot
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Denkverbot
Hahaha,Noor wrote:ma, maže ih zaštitnim faktorom 130mativka wrote:A ne znam, meni opet djeluje presvijetla s obzirom na količinu vanjskog rada. Moja je tamnija barem za tri nijanse :)Noor wrote:bas, ko u uhljebaFibica wrote:A i rucica mu je neka mala, njegovana...
nije taj digo teze od kemijske
Šta misliš jel njegova?
Da nema onih skica na stolu, pomislila bih da nije..
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
mislim da je, tema je bila parksidica, pa je nju želio pokazat, pri tom je zaboravio da ćemo na osnovu nježne dječačke ručice zaključiti da je i nema baš često u njoj
aben wrote:mativka wrote:A zoč?aben wrote:
manekenke su vrh
dont know where to start...duge noge, mole cice, bokovi, strukić, guzičice- sve za pet
Guest- Guest
fibi, ti si njegov broj prema opisu, mate kaže da ima viška kila :)Fibica wrote:Mole cice, guzicice
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Trebao bi slikati ponovno, al' nakon završenih radova.Noor wrote:mislim da je, tema je bila parksidica, pa je nju želio pokazat, pri tom je zaboravio da ćemo na osnovu nježne dječačke ručice zaključiti da je i nema baš često u njoj
Ne znam zašto ali mislim da on ipak plati majstore. Možda je uzeo alat od jednog pa nam pokušao podvaliti?!
Previše je to posla napravljenog u tako malo vremena, Ili je Aben doista Superman :)
Bolje da nisamNoor wrote:fibi, ti si njegov broj prema opisu, mate kaže da ima viška kila :)Fibica wrote:Mole cice, guzicice
Guest- Guest
Pa meni se čini da ste vas dvije njegov broj, a ja sve što navede kao poželjno,-suprotnost. Sreća pa živim u Slavoniji jer tu su neki drugi atributi na cijeni :)Noor wrote:fibi, ti si njegov broj prema opisu, mate kaže da ima viška kila :)Fibica wrote:Mole cice, guzicice
ja ne, nisam koščata ni štrkljasta... i imam sve što on ne cijenimativka wrote:Pa meni se čini da ste vas dvije njegov broj, a ja sve što navede kao poželjno,-suprotnost. Sreća pa živim u Slavoniji jer tu su neki drugi atributi na cijeni :)Noor wrote:fibi, ti si njegov broj prema opisu, mate kaže da ima viška kila :)Fibica wrote:Mole cice, guzicice
2017-10-06
Ti izgledaš atraktivno, ono za pogledati dva puta. Fibi djeluje krhko.Noor wrote:ja ne, nisam koščata ni štrkljasta... i imam sve što on ne cijenimativka wrote:Pa meni se čini da ste vas dvije njegov broj, a ja sve što navede kao poželjno,-suprotnost. Sreća pa živim u Slavoniji jer tu su neki drugi atributi na cijeni :)Noor wrote:fibi, ti si njegov broj prema opisu, mate kaže da ima viška kila :)Fibica wrote:Mole cice, guzicice
Što se tiče muškaraca, volim da ih ima :) Ne bih se mogla zamisliti uz nižeg ili slabašnog.....ili svjetloputog.
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Ma hvala ti :Dmativka wrote:Ti izgledaš atraktivno, ono za pogledati dva puta. Fibi djeluje krhko.Noor wrote:ja ne, nisam koščata ni štrkljasta... i imam sve što on ne cijenimativka wrote:Pa meni se čini da ste vas dvije njegov broj, a ja sve što navede kao poželjno,-suprotnost. Sreća pa živim u Slavoniji jer tu su neki drugi atributi na cijeni :)Noor wrote:fibi, ti si njegov broj prema opisu, mate kaže da ima viška kila :)Fibica wrote:Mole cice, guzicice
Što se tiče muškaraca, volim da ih ima :) Ne bih se mogla zamisliti uz nižeg ili slabašnog.....ili svjetloputog.
Guest- Guest
hvala, mada...atraktivno je subjektivan doživljaj :)mativka wrote:Ti izgledaš atraktivno, ono za pogledati dva puta. Fibi djeluje krhko.Noor wrote:ja ne, nisam koščata ni štrkljasta... i imam sve što on ne cijenimativka wrote:Pa meni se čini da ste vas dvije njegov broj, a ja sve što navede kao poželjno,-suprotnost. Sreća pa živim u Slavoniji jer tu su neki drugi atributi na cijeni :)Noor wrote:fibi, ti si njegov broj prema opisu, mate kaže da ima viška kila :)Fibica wrote:Mole cice, guzicice
2017-10-06
Daju li muškarci prednost izgledu ili onoj vrckavoj ženskoj senzualnosti s kojom se rodiš?
Cice, guzice, Aben ovo, Aben ono, ova koju su odgajale casne s milijun pitanja na koja nikada ne ponudi vlastito misljenje.. Dosadno za popizdit'.
Guest- Guest
violator wrote:Noor wrote:kic wrote:
prekrasno za obići i vidjeti, osjetiš da postojanje možda nadilazi ovaj mali okvir u kom smo..
"...gaziti po neotkopanoj povijesti...."
naježit se od strahopoštovanja, uh
To je to sto osjecam kad drzim neki mineral/kristal u ruci. Otkopanu povijest nase planete. Moj sungit privjesak star dvije milijarde godina... Dvije milijarde! Ja sam treptaj oka u njegovom "zivotu".
ja osjećam strahopoštovanje pred morem... na zemlju sam nekako navikla i stopila se s njom.. ali more.. kad zaronim pa kad vidim taj svijet, kad pogledam pučinu.. osjećam se kao ona djeca koja se igraju na rubu oceana iz Tagoreove pjesme
Guest- Guest
violator wrote:Cice, guzice, Aben ovo, Aben ono, ova koju su odgajale casne s milijun pitanja na koja nikada ne ponudi vlastito misljenje.. Dosadno za popizdit'.
Guest- Guest
violator wrote:Cice, guzice, Aben ovo, Aben ono, ova koju su odgajale casne s milijun pitanja na koja nikada ne ponudi vlastito misljenje.. Dosadno za popizdit'.
Li, do you remember?
kako se nasmijem kad se sjetim, hehe
metilda wrote:violator wrote:Noor wrote:kic wrote:
prekrasno za obići i vidjeti, osjetiš da postojanje možda nadilazi ovaj mali okvir u kom smo..
"...gaziti po neotkopanoj povijesti...."
naježit se od strahopoštovanja, uh
To je to sto osjecam kad drzim neki mineral/kristal u ruci. Otkopanu povijest nase planete. Moj sungit privjesak star dvije milijarde godina... Dvije milijarde! Ja sam treptaj oka u njegovom "zivotu".
ja osjećam strahopoštovanje pred morem... na zemlju sam nekako navikla i stopila se s njom.. ali more.. kad zaronim pa kad vidim taj svijet, kad pogledam pučinu.. osjećam se kao ona djeca koja se igraju na rubu oceana iz Tagoreove pjesme
Daaa.. Zadnjih noci slusam zvukove delfina i kitova. Naime, imam pored balkona jedan ogroman cempres u kojem su se sakrile brojne pticice.Jednom prilikom obratila sam paznju na njihova kliktanja i zvizduke. Taj njihov zamor zvucao je jako poznato i umirivao me. Onda mi je sinulo.. Pa tako se i delfini glasaju, iako vecina njihovih zvukova nama je necujna, osjetimo vibracije. A onda su ti kliktaji (pticji) zamijenili u mojedm umu duugo, gotovo tuzno glasanje kitova.. Vjerojatno sam bila pod dojmom clanka o japanskim kitolovcima koji su pobili nekoliko desetaka muzjaka i trudnih zenkica. Nasla sam neke snimke njihove komunikacije pa ih nocu slusam. Kao da cu ih odjednom poceti razumjeti. :-D
Guest- Guest
Noor wrote:violator wrote:Cice, guzice, Aben ovo, Aben ono, ova koju su odgajale casne s milijun pitanja na koja nikada ne ponudi vlastito misljenje.. Dosadno za popizdit'.
Li, do you remember?
kako se nasmijem kad se sjetim, hehe
Ti si bila ljuta, a meni je ona totalno simpa zenska. :-)
Guest- Guest
ne samo ljuta, nego i blesavaviolator wrote:
Ti si bila ljuta, a meni je ona totalno simpa zenska. :-)
danas to vidim posve drugačije
2017-10-06
HahaFibica wrote:Bolje da nisamNoor wrote:fibi, ti si njegov broj prem6a opisu, mate kaže da ima viška kila :)Fibica wrote:Mole cice, guzicice
2014-04-12
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50