Atalanta vs Sarajevo 8:0
Page 1 of 1
Atalanta vs Sarajevo 8:0
Atalanta iz Bergama, moj grad u Italiji
Ha ha ha Atalanta ih sašila
Mogu misliti slavlja sad kod ovih mojih Talijana
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sarajevo-dozivjelo-najveci-poraz-bh-ekipe-u-evropskim-takmicenjima/180802123
Ha ha ha Atalanta ih sašila
Mogu misliti slavlja sad kod ovih mojih Talijana
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sarajevo-dozivjelo-najveci-poraz-bh-ekipe-u-evropskim-takmicenjima/180802123
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Atalanta vs Sarajevo 8:0
Mašallah :) :D
Bošnje nek se drže natjecanja u Kur'anskom recitiranju :)
Bošnje nek se drže natjecanja u Kur'anskom recitiranju :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Јоš ih Srbin napušio kurcem.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ekipa Sarajeva sinoć je deklasirana na Koševu od Atalante, a bilo je čak 8:0 za tim iz Italije.
Nakon što je sviran kraj, igrači Atalante željeli su se fotografirati pored semafora, kako bi zabilježili rezultat, ali ih je u tome zaustavio trener Đan Pjero Gasperini (Gian Piero Gasperini).
- Uvijek poštujemo protivnika. Igrači sigurno nisu htjeli da uvrijede domaćina, ali mi to ne radimo - poručio je Gasperini pa naglasio kako rezultat s Koševa nije realan.
- Nijedan rezultat nije realan iz ove dvije utakmice. Ni onaj 2:2, ni ovaj. Sarajevo se u prvom duelu dobro branilo i bilo su mentalno jaki. Sad su nakon drugog gola pali psihički i to je bio uzrok visokog poraza.
Nakon što je sviran kraj, igrači Atalante željeli su se fotografirati pored semafora, kako bi zabilježili rezultat, ali ih je u tome zaustavio trener Đan Pjero Gasperini (Gian Piero Gasperini).
- Uvijek poštujemo protivnika. Igrači sigurno nisu htjeli da uvrijede domaćina, ali mi to ne radimo - poručio je Gasperini pa naglasio kako rezultat s Koševa nije realan.
- Nijedan rezultat nije realan iz ove dvije utakmice. Ni onaj 2:2, ni ovaj. Sarajevo se u prvom duelu dobro branilo i bilo su mentalno jaki. Sad su nakon drugog gola pali psihički i to je bio uzrok visokog poraza.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Atalanta 8-0 Atlantida.
2014-04-14
https://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sarajevo-je-sinoc-dozivjelo-najtezi-poraz-u-72-godisnjoj-historiji/180803047
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Similar topics
» ..a i Sarajevo drhti:'Zenički rudari najavili odlazak u Sarajevo ako im ne isplate regres'
» Atalanta:Cagliari Kup Italije prenos
» Napoli:Atalanta Kup Italije TV Prenos
» Atalanta:Napoli Kup Italije prenos
» Sarajevo : DOWN WHIT IZRAEL
» Atalanta:Cagliari Kup Italije prenos
» Napoli:Atalanta Kup Italije TV Prenos
» Atalanta:Napoli Kup Italije prenos
» Sarajevo : DOWN WHIT IZRAEL
Page 1 of 1