Za Jugoslaviju sa Sarajevom glavnim gradom
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Za Jugoslaviju sa Sarajevom glavnim gradom
dzango wrote:I to ćemo da se dogovorimo sa Nemcima. Možda vas trampe za nešto.epikur37 wrote:Teško, Beograd je glavni grad Jugoslavije, ovaj put bez Hrvatske i Slovenije.
Slabo, previše vrijedimo da bi nas pustili u Jugu.
al ovo jugoistočno nekako vam ide
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bakir beg , Sulejmana Veličanstvenog i Hurem je vjerojatno odgledao u komadu..dzango wrote:Može. Ali u Istanbulu. Dok ga i odande ne isteramo.kaja wrote:al možda bi on htio sultan biti ...dzango wrote:Da krstimo Bakira i uzmemo ga za kralja?kaja wrote:Je, s prestononaslednikom Slinom.dzango wrote:Je l' kraljevina ili šta?
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nemate mu sto punidit mi makar imamo jadranta nece nas trampit za smederevodzango wrote:Možda vas Tramp trampi za neku koncesiju pa opet dođete u našu nadležnost.vuksadinare wrote:.....njemcima utrpamo mujage iz sarajeva a mi idemo trumpu...dzango wrote:I to ćemo da se dogovorimo sa Nemcima. Možda vas trampe za nešto.epikur37 wrote:Teško, Beograd je glavni grad Jugoslavije, ovaj put bez Hrvatske i Slovenije.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vrh smo šta je je, kako ono iza rumunjske ili bugarske?epikur37 wrote:dzango wrote:I to ćemo da se dogovorimo sa Nemcima. Možda vas trampe za nešto.epikur37 wrote:Teško, Beograd je glavni grad Jugoslavije, ovaj put bez Hrvatske i Slovenije.
2015-08-15
kaja wrote:vrh smo šta je je, kako ono iza rumunjske ili bugarske?epikur37 wrote:dzango wrote:I to ćemo da se dogovorimo sa Nemcima. Možda vas trampe za nešto.epikur37 wrote:Teško, Beograd je glavni grad Jugoslavije, ovaj put bez Hrvatske i Slovenije.
Pa geopolitički ali i inače RH je dobar komad....ako ništa isključivo za maritimne i turističke potrebe.
Rumunji i Bugari sebi, ali srbadija bi mogla nekako obuhvatiti ovu balkansku gologuziju u neku regionalnu asocijaciju . Msm BiH makedonija, cg.
2015-08-06
Vredite vi ali i Švaba voli kobasice. Na primer za nekoliko vozova svinjetine. Mi njima svinje, oni nama Hrvate.epikur37 wrote:dzango wrote:I to ćemo da se dogovorimo sa Nemcima. Možda vas trampe za nešto.epikur37 wrote:Teško, Beograd je glavni grad Jugoslavije, ovaj put bez Hrvatske i Slovenije.
Slabo, pomirite se s tim da se više ne možete vaditi na nas. vama ostaje duboki balkan kao vaše dvorište i tu možete glumiti šerifa :Ddzango wrote:Vredite vi ali i Švaba voli kobasice. Na primer za nekoliko vozova svinjetine. Mi njima svinje, oni nama Hrvate.epikur37 wrote:dzango wrote:I to ćemo da se dogovorimo sa Nemcima. Možda vas trampe za nešto.epikur37 wrote:Teško, Beograd je glavni grad Jugoslavije, ovaj put bez Hrvatske i Slovenije.
2015-08-06
ti bi samo ženski dio pretpostavljam :)dzango wrote:Vredite vi ali i Švaba voli kobasice. Na primer za nekoliko vozova svinjetine. Mi njima svinje, oni nama Hrvate.epikur37 wrote:dzango wrote:I to ćemo da se dogovorimo sa Nemcima. Možda vas trampe za nešto.epikur37 wrote:Teško, Beograd je glavni grad Jugoslavije, ovaj put bez Hrvatske i Slovenije.
2015-08-15
mda, sve se otimaju za njih :)epikur37 wrote:kaja wrote:vrh smo šta je je, kako ono iza rumunjske ili bugarske?epikur37 wrote:dzango wrote:I to ćemo da se dogovorimo sa Nemcima. Možda vas trampe za nešto.epikur37 wrote:Teško, Beograd je glavni grad Jugoslavije, ovaj put bez Hrvatske i Slovenije.
Pa geopolitički ali i inače RH je dobar komad....ako ništa isključivo za maritimne i turističke potrebe.
Rumunji i Bugari sebi, ali srbadija bi mogla nekako obuhvatiti ovu balkansku gologuziju u neku regionalnu asocijaciju . Msm BiH makedonija, cg.
2015-08-15
kaja wrote:ti bi samo ženski dio pretpostavljam :)dzango wrote:Vredite vi ali i Švaba voli kobasice. Na primer za nekoliko vozova svinjetine. Mi njima svinje, oni nama Hrvate.epikur37 wrote:dzango wrote:I to ćemo da se dogovorimo sa Nemcima. Možda vas trampe za nešto.epikur37 wrote:Teško, Beograd je glavni grad Jugoslavije, ovaj put bez Hrvatske i Slovenije.
Eskort-import za BG već radi....tako da tu nema problema.
2015-08-06
Ja bih, vaistinu. Ovo ostalo može u kobasice.kaja wrote:ti bi samo ženski dio pretpostavljam :)dzango wrote:Vredite vi ali i Švaba voli kobasice. Na primer za nekoliko vozova svinjetine. Mi njima svinje, oni nama Hrvate.epikur37 wrote:dzango wrote:I to ćemo da se dogovorimo sa Nemcima. Možda vas trampe za nešto.epikur37 wrote:Teško, Beograd je glavni grad Jugoslavije, ovaj put bez Hrvatske i Slovenije.
kaja wrote:mda, sve se otimaju za njih :)epikur37 wrote:kaja wrote:vrh smo šta je je, kako ono iza rumunjske ili bugarske?epikur37 wrote:dzango wrote:
I to ćemo da se dogovorimo sa Nemcima. Možda vas trampe za nešto.
ovi za ove ili oni za one
kako god to se da nagurkati u neki region koji neće ući kod nas u EU nego biti partneri
2015-08-06
Jebem vas blesave. Tamo ste zadnja gologuzija a ovde bi bili bogataši.epikur37 wrote:Slabo, pomirite se s tim da se više ne možete vaditi na nas. vama ostaje duboki balkan kao vaše dvorište i tu možete glumiti šerifa :Ddzango wrote:Vredite vi ali i Švaba voli kobasice. Na primer za nekoliko vozova svinjetine. Mi njima svinje, oni nama Hrvate.epikur37 wrote:dzango wrote:I to ćemo da se dogovorimo sa Nemcima. Možda vas trampe za nešto.epikur37 wrote:Teško, Beograd je glavni grad Jugoslavije, ovaj put bez Hrvatske i Slovenije.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Da li si bre normalan Dzango... Kako kaze Vojvoda Zivojin... "nek drugi lupaju glavu s njima"... :)
dzango wrote:Jebem vas blesave. Tamo ste zadnja gologuzija a ovde bi bili bogataši.epikur37 wrote:Slabo, pomirite se s tim da se više ne možete vaditi na nas. vama ostaje duboki balkan kao vaše dvorište i tu možete glumiti šerifa :Ddzango wrote:Vredite vi ali i Švaba voli kobasice. Na primer za nekoliko vozova svinjetine. Mi njima svinje, oni nama Hrvate.epikur37 wrote:dzango wrote:
Fala lepa, dobro nam je i ovamo.
Znači ništa od Zadra, Hvara, Pule i Vrsara.
zadovoljite se Han Pijeskom, Gnjilanima i Ustipračom ;)
2015-08-06
Pa i ne trazimo. To je ionako zabarsko... :)epikur37 wrote:dzango wrote:Jebem vas blesave. Tamo ste zadnja gologuzija a ovde bi bili bogataši.epikur37 wrote:Slabo, pomirite se s tim da se više ne možete vaditi na nas. vama ostaje duboki balkan kao vaše dvorište i tu možete glumiti šerifa :Ddzango wrote:Vredite vi ali i Švaba voli kobasice. Na primer za nekoliko vozova svinjetine. Mi njima svinje, oni nama Hrvate.epikur37 wrote:
Stanojko wrote:Pa i ne trazimo. To je ionako zabarsko... :)epikur37 wrote:dzango wrote:Jebem vas blesave. Tamo ste zadnja gologuzija a ovde bi bili bogataši.epikur37 wrote:Slabo, pomirite se s tim da se više ne možete vaditi na nas. vama ostaje duboki balkan kao vaše dvorište i tu možete glumiti šerifa :Ddzango wrote:
Vredite vi ali i Švaba voli kobasice. Na primer za nekoliko vozova svinjetine. Mi njima svinje, oni nama Hrvate.
Talijansko pitanje je riješeno u pretprošlom ratu, vaše u prošlom....
nema sad se bijemo međusobno :D
2015-08-06
a mi se ono volimo praviti švabe , kada naši ono tamo rintaju po wc- u cijeli dan onda napišu da im je švabo kupio smoki za rođendan i kak je fin i da su oni iz njemačkedzango wrote:Jebem vas blesave. Tamo ste zadnja gologuzija a ovde bi bili bogataši.epikur37 wrote:Slabo, pomirite se s tim da se više ne možete vaditi na nas. vama ostaje duboki balkan kao vaše dvorište i tu možete glumiti šerifa :Ddzango wrote:Vredite vi ali i Švaba voli kobasice. Na primer za nekoliko vozova svinjetine. Mi njima svinje, oni nama Hrvate.epikur37 wrote:dzango wrote:
mislim da je to neka bolest..
2015-08-15
Ideja nije loša no ne u kontekstu Juge nego regionalnog sjedišta za sastanak ministarstava više regionalnih država za nalaženje rješenja nekih među državnih dogovora
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Da nije grafit napisan u Podgorici nebi razmišljao o ovome no ako je Cg to bliže bar šta se Hrvatske tiče Sarajevo može biti izabran za grad gdje će se jednom godišnje sastajat ministri prometa Cg, Bih i Hrvatske da se dogovore oko cesta i drugih stvari pošto ceste idu i vam i tamo pa su zajednički interes
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
evo sad ćemo im dati, samo neka molbu napišu na talijanskom obaveznoStanojko wrote:Pa i ne trazimo. To je ionako zabarsko... :)epikur37 wrote:dzango wrote:Jebem vas blesave. Tamo ste zadnja gologuzija a ovde bi bili bogataši.epikur37 wrote:Slabo, pomirite se s tim da se više ne možete vaditi na nas. vama ostaje duboki balkan kao vaše dvorište i tu možete glumiti šerifa :Ddzango wrote:
Vredite vi ali i Švaba voli kobasice. Na primer za nekoliko vozova svinjetine. Mi njima svinje, oni nama Hrvate.
i dostave ju u istru fojba bb.
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Papa Franjo protiv Trumpa i proglašenja Jeruzalema glavnim gradom Izraela
» GRABAR-KITAROVIĆ S GLAVNIM TAJNIKOM UN-a
» Kuvajt uspostavlja liniju sa Sarajevom
» Dodik snažno podržao Zagreb u sporu sa Sarajevom
» Izetbegović: Ustaše su vladale Sarajevom, to je bio NAJGORI period!
» GRABAR-KITAROVIĆ S GLAVNIM TAJNIKOM UN-a
» Kuvajt uspostavlja liniju sa Sarajevom
» Dodik snažno podržao Zagreb u sporu sa Sarajevom
» Izetbegović: Ustaše su vladale Sarajevom, to je bio NAJGORI period!
Page 2 of 3