Spanjolska, invazija se nastavlja, jucer, svaki dan
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Spanjolska, invazija se nastavlja, jucer, svaki dan
Dogodine Andalusia...i evo...
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
ufffff ne shvatjam..jucer u gradu bauljam po vrutjini kad ono shtand UNHCR/a,valjda se tako speluje..5/6 prezgodnih,mladih,naocitih,pozeljnih pitzija pokusava prolaznike animirati da daju potpis o Primanju Kozoyeba u Europu...
Pitam ja Pitziju,koja se okomila na mene..jel znate koliko koshta 1 godina financiranja tih Kozojeba/Ziggefickera..10 miliarden Ojrova,rekoh ja..pogleda me mrko,ljuto...
Pitam ja...jel znate tko to sve mora platiti...Kaze Pitzija..drzava..
Sreco moja,ne drzava,nego mi koji radimo...nastan Schtojer platjamo..
Pitam ja..jel ti curo radis..Yok,studira neke sociologijske studije,pitchke materine..
Pitam ja..Curo jel znas sve o onom curama na Psihosomatskom odjelu u Klinici Grackoj...
gleda me Bijelo..E tako..dok to ne saznas Curo,nemoj postavljati TI blentava pitanja prolaznicima jer ispadas glupa...Tudjom Sisom bi gloginje mlatila...E svasta...
Pitam ja Pitziju,koja se okomila na mene..jel znate koliko koshta 1 godina financiranja tih Kozojeba/Ziggefickera..10 miliarden Ojrova,rekoh ja..pogleda me mrko,ljuto...
Pitam ja..jel ti curo radis..Yok,studira neke sociologijske studije,pitchke materine..
Pitam ja..Curo jel znas sve o onom curama na Psihosomatskom odjelu u Klinici Grackoj...
gleda me Bijelo..E tako..dok to ne saznas Curo,nemoj postavljati TI blentava pitanja prolaznicima jer ispadas glupa...Tudjom Sisom bi gloginje mlatila...E svasta...
Guest- Guest
bepobavulin wrote:Nisu. Kastiljanci, baski, katalonci i galicijanci su svi dio španjolske nacije.Speare Shaker wrote:bepobavulin wrote:Da sigurno će katalonci i baski žaliti za Francom.Speare Shaker wrote:Ode im turizam u mp3. Tek će sad početi žaliti za Francom. Ako imaju pameti.
Jasno je da sam govorio o Španjolcima, a ne o Kataloncima i Baskima. Oni nisu Španjolci nego posebne nacije.
Nisu. Katalonci i Baski su posebne nacije u odnosu na Španjolce. Ova priča o Kastiljancima i ostalima je jedna (kvazi-regionalna) prevara kako bi se Baske i Katalonce također uvrstilo među Španjolce ali ta su vremena nepovratno prošla.
I ti si nasjeo na tu prevaru jer nisi shvatio suštinu stvari, kao što mnogim zapadnjacima nikako nije bilo jasno zašto se ovdje vode ratovi kada smo svi zapravo jedni te isti Jugoslaveni.
Guest- Guest
citam od pola, shvatim da je Pitzija ime, vratim se na pocetak pa skontampismejker wrote:ufffff ne shvatjam..jucer u gradu bauljam po vrutjini kad ono shtand UNHCR/a,valjda se tako speluje..5/6 prezgodnih,mladih,naocitih,pozeljnih pitzija pokusava prolaznike animirati da daju potpis o Primanju Kozoyeba u Europu...
ne mozes ti da ne solis pamet ljudima
immortal-
2014-04-16
Pokusaj od pocetka..citati..sa razumijevanjem...mortal wrote:citam od pola, shvatim da je Pitzija ime, vratim se na pocetak pa skontampismejker wrote:ufffff ne shvatjam..jucer u gradu bauljam po vrutjini kad ono shtand UNHCR/a,valjda se tako speluje..5/6 prezgodnih,mladih,naocitih,pozeljnih pitzija pokusava prolaznike animirati da daju potpis o Primanju Kozoyeba u Europu...
ne mozes ti da ne solis pamet ljudima
Pitzija niej ime,nego Pica sa TZ umjesto C
Tako je..no to nije soljenje pameti,neg oblaga edukacijaTukacha koje ionako nemaju sto pametnije raditi..a ako vec nes i ovako glupavo rade,nek se bar dobro pripreme na neugodna protupitanja...
Etoc..nadam se da sam i tebe nesto poducio po pitanju TVOG pristupa temama inace ,van tvog dosega shvatanja..Poantu niti ne pokusavaj uloviti..presolozeno je za balkance..
Guest- Guest
LoL
Pa,trpanje u Svabiju je minimizirano...budemo vam vracali doli...
Guest- Guest
nema veze, vracajtepismejker wrote:Pa,trpanje u Svabiju je minimizirano...budemo vam vracali doli...
nek se trpa,
dok se eu ne raspadne :)
a i ovi od dole ce pobjeci gore :)
Znas koliko sam kukumachio da je Araba kod Mena..e pa sad su ostali samo u tragovima,a i ti tragovi moraju raditi,pa da im ne ostane energije da zamotaju cigaretu..nema vise nasilja nad curama i bakama,nema silovanja,nema nereda i napada na nikoga...Svabi to znaju pohendlati..
Guest- Guest
aha, znaju kurac, samo su ih premjestili u no go zone :)pismejker wrote:Znas koliko sam kukumachio da je Araba kod Mena..e pa sad su ostali samo u tragovima,a i ti tragovi moraju raditi,pa da im ne ostane energije da zamotaju cigaretu..nema vise nasilja nad curama i bakama,nema silovanja,nema nereda i napada na nikoga...Svabi to znaju pohendlati..
tja...odande ih neupadljivo pojedinacno i grupno salju natrag u Siriju..dalje nek se sami snalaze...polako Svabi donose neprimjetno lokalne zakone koji ovima sve vise i vise otezavaju..ne brini...Putko ih podrzava u tome..Leviathan2 wrote:aha, znaju kurac, samo su ih premjestili u no go zone :)pismejker wrote:Znas koliko sam kukumachio da je Araba kod Mena..e pa sad su ostali samo u tragovima,a i ti tragovi moraju raditi,pa da im ne ostane energije da zamotaju cigaretu..nema vise nasilja nad curama i bakama,nema silovanja,nema nereda i napada na nikoga...Svabi to znaju pohendlati..
Guest- Guest
a sta s svabama koji begaju kod putka,pismejker wrote:tja...odande ih neupadljivo pojedinacno i grupno salju natrag u Siriju..dalje nek se sami snalaze...polako Svabi donose neprimjetno lokalne zakone koji ovima sve vise i vise otezavaju..ne brini...Putko ih podrzava u tome..Leviathan2 wrote:aha, znaju kurac, samo su ih premjestili u no go zone :)pismejker wrote:Znas koliko sam kukumachio da je Araba kod Mena..e pa sad su ostali samo u tragovima,a i ti tragovi moraju raditi,pa da im ne ostane energije da zamotaju cigaretu..nema vise nasilja nad curama i bakama,nema silovanja,nema nereda i napada na nikoga...Svabi to znaju pohendlati..
kako svabe reagisu na njih
u biti,Svabi i Ruje se duboko postivaju..i jedni i drugi pametne nacije koje su izvukle pouku iz proslih vremena..Leviathan2 wrote:a sta s svabama koji begaju kod putka,pismejker wrote:tja...odande ih neupadljivo pojedinacno i grupno salju natrag u Siriju..dalje nek se sami snalaze...polako Svabi donose neprimjetno lokalne zakone koji ovima sve vise i vise otezavaju..ne brini...Putko ih podrzava u tome..Leviathan2 wrote:aha, znaju kurac, samo su ih premjestili u no go zone :)pismejker wrote:Znas koliko sam kukumachio da je Araba kod Mena..e pa sad su ostali samo u tragovima,a i ti tragovi moraju raditi,pa da im ne ostane energije da zamotaju cigaretu..nema vise nasilja nad curama i bakama,nema silovanja,nema nereda i napada na nikoga...Svabi to znaju pohendlati..
kako svabe reagisu na njih
Ruje imaju jako velike beneficije,ako dodju ziviti i raditi u Svabiju,a svabi slobodno dolaze u Rusiju..Inace,nekih godina sam spominjao da je Rusija perfektno mjesto za zivjeti...ogromne zdrave posvrsine plodne zemlje,nezagadjeno tlo,i elasticna drzava naspram obicnih gradjana..ne kaci se sa drzavom i zivi najbolje kako mozes..
Guest- Guest
ajde baski možda i nisu, al katalonci defenitivno jesu španjolci. Franco je uspio pobijedit, al uz pomoć njemačkih tenkova, a i pobijedio je jer te ljude nije previše zanimao komunizam već uništavanje španjolskog nacionalnog identiteta. Nemoj sad Jugoslaviju uspoređivat, a znaju zapadnjaci dobro zašto su se tu vodili ratovi.Speare Shaker wrote:bepobavulin wrote:Nisu. Kastiljanci, baski, katalonci i galicijanci su svi dio španjolske nacije.Speare Shaker wrote:bepobavulin wrote:Da sigurno će katalonci i baski žaliti za Francom.Speare Shaker wrote:Ode im turizam u mp3. Tek će sad početi žaliti za Francom. Ako imaju pameti.
Jasno je da sam govorio o Španjolcima, a ne o Kataloncima i Baskima. Oni nisu Španjolci nego posebne nacije.
Nisu. Katalonci i Baski su posebne nacije u odnosu na Španjolce. Ova priča o Kastiljancima i ostalima je jedna (kvazi-regionalna) prevara kako bi se Baske i Katalonce također uvrstilo među Španjolce ali ta su vremena nepovratno prošla.
I ti si nasjeo na tu prevaru jer nisi shvatio suštinu stvari, kao što mnogim zapadnjacima nikako nije bilo jasno zašto se ovdje vode ratovi kada smo svi zapravo jedni te isti Jugoslaveni.
Iako mene osobno ovaj teritorij tzv. jugoslavije uopće ne zanima, Jugoslavija je bila moćna samo u vrijeme Tita i činila je nekakvu razliku. Inače sve se uvijek vrti oko Amerike i Rusije i tu je moje područje. ali moram Titu priznat da je sa Nasserom i Nehruom napravio treću stranu i to je bilo moćno, ali inače Jugoslavija je uvijek bila smijurlija osim u vrijeme Tita.
Guest- Guest
http://www.dailymail.co.uk/news/article-6023211/Shocking-moment-street-traders-WHIP-American-tourist-belt.html
2014-04-14
još, i još...na nos
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epi, kak ide spanjolcimaepikur37 wrote:još, i još...na nos
cujem da onaj njihov premijer otvorio sirom vrata
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» Zoka od jučer voli žicu
» Jucer spodoba, danas guja