Crna atletičarka napadnuta u Italiji
Page 1 of 1
Crna atletičarka napadnuta u Italiji
U Torinu
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2014568
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2014568
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Crna atletičarka napadnuta u Italiji
Sjetio sam se odmah one crne drolje iz Švedske koja je došla u Hrvatsku na more pa se neki momci smijali pa izjavila da su Hrvati najveći rasisti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Crna atletičarka napadnuta u Italiji
pomislila kako su je uopce vidjeli po mraku, onda vidim da je napad bio danju
-Napadi na ljude različite boje kože sad su IZVANREDNO STANJE. Ovo je sad očito, NITKO to ne može poreći, posebno ako sjede u vladi", napisao je bivši premijer, socijaldemokrat Matteo Renzi, u oštrom napadu na koalicijsku populističko-nacionalističku vladu Giuseppea Contea.-
bit ce da su se ljudi zasitili lazi i podvala... meni dosta bilo kada smo igrali protiv francuza s pola afrike
-Napadi na ljude različite boje kože sad su IZVANREDNO STANJE. Ovo je sad očito, NITKO to ne može poreći, posebno ako sjede u vladi", napisao je bivši premijer, socijaldemokrat Matteo Renzi, u oštrom napadu na koalicijsku populističko-nacionalističku vladu Giuseppea Contea.-
bit ce da su se ljudi zasitili lazi i podvala... meni dosta bilo kada smo igrali protiv francuza s pola afrike
immortal-
2014-04-16
Similar topics
» Nendmasna Sandra Perkovic.Sesto europsko rekordno zlato u nizu i time postala najtrofejnija atleticarka na europskim prvenstvima svih vremena
» Napadnuta džamija u Manchesteru
» Napadnuta ekipa emisije Provjereno
» Nožem napadnuta kandidatkinja za gradonačelnicu Kelna
» Pupovac : U Vukovaru napadnuta dva mlada Srbina
» Napadnuta džamija u Manchesteru
» Napadnuta ekipa emisije Provjereno
» Nožem napadnuta kandidatkinja za gradonačelnicu Kelna
» Pupovac : U Vukovaru napadnuta dva mlada Srbina
Page 1 of 1