ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Robotizacija bankarske industrije u Švedskoj

Go down

Robotizacija bankarske industrije u Švedskoj  Empty Robotizacija bankarske industrije u Švedskoj

Post by RayMabus 30/7/2018, 19:11

Bankare će masovno zamijeniti roboti

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/gube-li-bankari-zbog-robota
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Robotizacija bankarske industrije u Švedskoj  Empty Re: Robotizacija bankarske industrije u Švedskoj

Post by Guest 30/7/2018, 19:15

RayMabus wrote:Bankare će masovno zamijeniti roboti
to je krupni kapital podržava trpačinu nepismenim imigrantima da dobije jeftinu radnu snagu
Guest
Guest

Back to top Go down

Robotizacija bankarske industrije u Švedskoj  Empty Re: Robotizacija bankarske industrije u Švedskoj

Post by abraham 30/7/2018, 19:21

Digitalizacija i sl. Banke ne rade rade sa novcem tj kash-om. Sve je digitalizirano i ne sjecam se kada sam bio zadnji put u Banci. Prosle godine ili godinu prije protresli novcarsku situaciju, kao puno falsifikata i zamijeni novcanice pri cemu su iz opticaja povukli cca 80% novcarske mase. Sve vise restorana, pumpi i prodavnica uopce ne primaju kash novce. Vecina. Parking, javni prijevoz......... Prije mozda deset godina sam pisao da se ukida posta i ljudi mi nisu vjerovali. Posta vise ne postoji. Pakete dizes i saljes u lokalnom ducanu, platni promet ne postoji. Drugi slijedili taj primjer. Jebi ga , digitalizacija i dobro i lose sta nosi.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by catabbath 30/7/2018, 19:25

Švedistan, crnci mujage i roboti.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by abraham 30/7/2018, 19:28

Nevjerojatno ali istinito.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/7/2018, 19:32

Hologramski programi mogu na sebe preuzeti dobar dio šalteterskih poslova dok jedan operater može nagledati dva i više holograma i uskočiti po potrebi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Trinity 30/7/2018, 19:37

abraham wrote:Digitalizacija i sl. Banke ne rade rade sa novcem tj kash-om. Sve je digitalizirano i ne sjecam se kada sam bio zadnji put u Banci. Prosle godine ili godinu prije protresli novcarsku situaciju, kao puno falsifikata i zamijeni novcanice pri cemu su iz opticaja povukli cca 80% novcarske mase. Sve vise restorana, pumpi i prodavnica uopce ne primaju kash novce. Vecina. Parking, javni prijevoz......... Prije mozda deset godina sam pisao da se ukida posta i ljudi mi nisu vjerovali. Posta vise ne postoji. Pakete dizes i saljes u lokalnom ducanu, platni promet ne postoji. Drugi slijedili taj primjer. Jebi ga , digitalizacija i dobro i lose sta nosi.
Ni ja se ne sjećam kad sam zadnji put bila u banci, valjda samo onaj put kad sa otvarala račun.
I uopće mi ne fali stajati u redu pred nekim šalterom.
Postoji internet bankarstvo, bankomati...koji bi klinac plaćali neke službenike bez potrebe.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 30/7/2018, 20:23

abraham wrote:Digitalizacija i sl. Banke ne rade rade sa novcem tj kash-om. Sve je digitalizirano i ne sjecam se kada sam bio zadnji put u Banci. Prosle godine ili godinu prije protresli novcarsku situaciju, kao puno falsifikata i zamijeni novcanice pri cemu su iz opticaja povukli cca 80% novcarske mase. Sve vise restorana, pumpi i prodavnica uopce ne primaju kash novce. Vecina. Parking, javni prijevoz......... Prije mozda deset godina sam pisao da se ukida posta i ljudi mi nisu vjerovali. Posta vise ne postoji. Pakete dizes i saljes u lokalnom ducanu, platni promet ne postoji. Drugi slijedili taj primjer. Jebi ga , digitalizacija i dobro i lose sta nosi.
pa ja nemam 50kn u kešu. sve plaćam karticom.

mada i to ima mana. odeš u šopin s 500kn i toliko možeš potrošit, ovako na kartici imam love, pa mogli bi još ovo, pa ovo i na kraju ode 700

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 31/7/2018, 18:07

Pozelio ja nedavno dici kredit za nesto..nis puno..50K ojrija..i nazovem na vizitku bivseg Beratera..mislio sam da nije bivsi,ali..enivey..javi se neka pitza,i ja se predstavim,kazem da hocu kredit u toj i toj visini,i da zelim termin sa Beraterom..
Kaye Pitza,nema vise tih Beratera,sada su neki drugi a mene zapala neka curka spanjolskog prezimena...oke..rekoh mogu popodne ,svejedno kada..Curka kaze 17 sati,ali da ne moram doci u banku,te da ce me moj novi Berater nazvati...telefonski termin..
Nazove ta spanjolska pitzija i pokupi sve moje generalije,provjeri urednost platjanja,i kaze da ocekujem ugovor za dan ili dva..tako i bilo...dobih ugovor,ispotpisah stavke istoga i posaljem na njene poslovne generalije..
etoc..banke nisam vidio nit pio,.a kredit dobio..malo cudno... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics