Dan Srbije u SAD
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dan Srbije u SAD
kofein wrote:Kavran wrote:kofein wrote:
Jal to tica il avijon gore ??
to su ''leteći ustaše''!
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
smiri zuci srebpizzon wrote:nisi citala sta je izjavio " ludi pas" necu srpskog ministra odbrane kad ne mogu da vidim srpsku vojsku.
ma, ?ebo te pizzon,
pusti d.c.
immortal-
2014-04-16
Governor Reagan proclaimed April 10 as “Croatian Independence Day.”
https://history.state.gov/historicaldocuments/frus1964-68v17/d189
Stjepan Mesic "U Drugom svjetskom ratu Hrvati su dva puta pobijedili. Mi nemamo razloga nikome se ispričavati. Traže od Hrvata da kleknu pred Jasenovac. Mi nemamo pred kim šta klečati. Mi smo dva puta pobijedili, a svi drugi samo jednom. Mi smo pobijedili 10. travnja, kada su sile osovine priznale hrvatsku državu. Pobijedili smo jer smo se našli poslije rata opet s pobjednicima za pobjedničkim stolom"Regoč wrote:Governor Reagan proclaimed April 10 as “Croatian Independence Day.”
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Stjepan Mesic "U Drugom svjetskom ratu Hrvati su dva puta pobijedili. Mi nemamo razloga nikome se ispričavati. Traže od Hrvata da kleknu pred Jasenovac. Mi nemamo pred kim šta klečati. Mi smo dva puta pobijedili, a svi drugi samo jednom. Mi smo pobijedili 10. travnja, kada su sile osovine priznale hrvatsku državu. Pobijedili smo jer smo se našli poslije rata opet s pobjednicima za pobjedničkim stolom"Regoč wrote:Governor Reagan proclaimed April 10 as “Croatian Independence Day.”
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Nu
http://www.politika.rs/sr/clanak/408114/Suljo-se-sastao-sa-Aleksanderom-Sorosem
http://www.politika.rs/sr/clanak/408114/Suljo-se-sastao-sa-Aleksanderom-Sorosem
Guest- Guest
Aleksander Soroš izrazio je zahvalnost predsedniku Vučiću na podršci koju Fond za otvoreno društvo ima u Srbiji, i naglasio da će fondacija nastaviti da podržava Srbiju na evropskom putu, kao i reformske i demokratske procese.
Guest- Guest
pizzon wrote:ma ko ste vi da nas komentarisete ?
Ne vjeruju vam Ameri ama baš ništa. Ne bih ni ja na njihovom mjestu.
Jebote, svaki dan imate drugu priču...Odlučite se već jednom.
kofein wrote:Aleksander Soroš izrazio je zahvalnost predsedniku Vučiću na podršci koju Fond za otvoreno društvo ima u Srbiji, i naglasio da će fondacija nastaviti da podržava Srbiju na evropskom putu, kao i reformske i demokratske procese.
Joooooj, pitace vas za misljenje. sti ste u oba rata bili u suprotnom rovu a sad glumite partnerdtvo. srbi su oba puta pucali na zajednickog neprijateljaEroo wrote:pizzon wrote:ma ko ste vi da nas komentarisete ?
Guest- Guest
Vrhunski ste to kapitalizirali!pizzon wrote:Joooooj, pitace vas za misljenje. sti ste u oba rata bili u suprotnom rovu a sad glumite partnerdtvo. srbi su oba puta pucali na zajednickog neprijateljaEroo wrote:pizzon wrote:ma ko ste vi da nas komentarisete ?
Dačić: SAD voljne da saslušaju kreativna rešenja za Kosovo
"kreativna"
"kreativna"
Guest- Guest
tacno,Regoč wrote:Vrhunski ste to kapitalizirali!pizzon wrote:Joooooj, pitace vas za misljenje. sti ste u oba rata bili u suprotnom rovu a sad glumite partnerdtvo. srbi su oba puta pucali na zajednickog neprijateljaEroo wrote:pizzon wrote:ma ko ste vi da nas komentarisete ?
face poput vasih omiljenih srba su to rszorile. pizzoni su bili aut. dok se nije napravio krug od 30tak godina pa smo sad na pocetku. dok pridosli srbi iz hr i bih nisu malo ovladali zanatom politika.barem vecina njih.
Guest- Guest
Kapitalizirajte to još koji put! Napried!pizzon wrote:tacno,Regoč wrote:Vrhunski ste to kapitalizirali!pizzon wrote:Joooooj, pitace vas za misljenje. sti ste u oba rata bili u suprotnom rovu a sad glumite partnerdtvo. srbi su oba puta pucali na zajednickog neprijateljaEroo wrote:pizzon wrote:ma ko ste vi da nas komentarisete ?
face poput vasih omiljenih srba su to rszorile. pizzoni su bili aut. dok se nije napravio krug od 30tak godina pa smo sad na pocetku. dok pridosli srbi iz hr i bih nisu malo ovladali zanatom politika.barem vecina njih.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
Page 2 of 2