the walking dead
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: the walking dead
muckodjubre wrote:preeeedosadno...pogledao sam na silu prve 3 epizode i na pola 3. sam ugasio...ne mogu izdržati koliko je dosadnooperw wrote:http://www.serijala.com/fantastika/fear-the-walking-dead-je-najveca-kabelska-premijera-u-povijesti/muckodjubre wrote:što je to
na skidanje. nisam gledao.
Demo, zašto lažeš ovaj napaćeni narod? Pogledao sam prve tri epizode "Fear the walking dead". Serija je dobra. Nije ko "Walking dead", ne udara odmah u glavu, sporija je, ali baš ima tu atmosferu straha.
Last edited by Tommy Ramone on 16/10/2015, 23:44; edited 1 time in total (Reason for editing : mistake)
Guest- Guest
koja pička materina??
ok...piše u 22,...izgleda da su zamijenili redosljed...
Ne. Nemam baš vremena za serije. Gledam WD, Fear of WD, popratio sam True Detective,čekam novu sezonu Better call Saul. O čemu je taj "Narcos"?
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Ne. Nemam baš vremena za serije. Gledam WD, Fear of WD, popratio sam True Detective,čekam novu sezonu Better call Saul. O čemu je taj "Narcos"?
O Pablu Escobaru
UniKat86- Posts : 24
2015-09-15
jebo im pas mater i reklamama...više traju reklame nego serija
nisu..to je razlika u zonama..:)muckodjubre wrote:ok...piše u 22,...izgleda da su zamijenili redosljed...
2014-04-12
http://www.goal.com/hr/news/12492/na-rubu/2015/10/21/16534292/povratak-u-budu%C4%87nost-marty-mcfly-ostavio-je-wham-werder?ICID=HP_BN_7
Na našim prostorima ta je godina ostala zapamćena po neviđenom skandalu, kada je cijelo zadnje koloprvenstva Jugoslavije poništeno jer je bilo namješteno! Partizanu je trebala pobjeda s istom razlikom kao Zvezda kako bi bio prvak, pa je utakmica počela deset minuta kasnije nego ostale i, naravno, Partizan je s 4:0 svladao Željezničar, kao i Crvena zvezda Sarajevo.
Na našim prostorima ta je godina ostala zapamćena po neviđenom skandalu, kada je cijelo zadnje koloprvenstva Jugoslavije poništeno jer je bilo namješteno! Partizanu je trebala pobjeda s istom razlikom kao Zvezda kako bi bio prvak, pa je utakmica počela deset minuta kasnije nego ostale i, naravno, Partizan je s 4:0 svladao Željezničar, kao i Crvena zvezda Sarajevo.
Guest- Guest
Uvek se kralo za udbino mezimče iz ljutice bogdana 1. Zato je partizan daleko najveći klub sa ovih prostora...
Guest- Guest
Braćala wrote:Uvek se kralo za udbino mezimče iz ljutice bogdana 1. Zato je partizan daleko najveći klošarski klub sa ovih prostora...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
keve vam poljubim,ne gadite mi temu o zombijima...WD
muckodjubre wrote:keve vam poljubim,ne gadite mi temu o zombijima...WD
GASI BRE OVO NAJVECE GOVNO OD TEME I SERIJE SVIH VREMENA!
Guest- Guest
dobra epizoda...neću ništa više napisati ako netko nije pogledao
Tommy Ramone wrote:Ma, bracala bi se spasio, njega ni zombiji nebi htjeli pojesti.
ja sam barem mlado mese, tebe ne bi ni mogli da sazvacu-lesino matora...
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Walking with migrants: 'Arrested, nearly knifed, but now we are in Croatia'.
» Ash vs Evil Dead
» NU METAL IS NOT DEAD
» Brain dead
» Dead jokes inside......
» Ash vs Evil Dead
» NU METAL IS NOT DEAD
» Brain dead
» Dead jokes inside......
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4