Index: To što je Thompson nastupio na dočeku unatoč protivljenju gradskih vlasti govori u prilog demokraciji
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Index: To što je Thompson nastupio na dočeku unatoč protivljenju gradskih vlasti govori u prilog demokraciji
a inače i antife i ove u bosni više boli marko nego šešelj
bh pjesnik
1*bih genotip.
1*bih genotip.
2014-12-30
Re: Index: To što je Thompson nastupio na dočeku unatoč protivljenju gradskih vlasti govori u prilog demokraciji
marcellus wrote:ko je reuf
Možda najveći štetočina na BiH političkoj sceni, kreator platforme iz 2010. Zajedno sa Sukjagićem tvori Komšićev "mozak", u biti glavni ideolog unitarne bošnjačke BiH... Mogao bi napisati kakvu kolumnu o njemu i toj ekipici.
BTW, koliko ja čujem Reuf ima HR državljanstvo :)))))
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Sad recimo podmeće shemu kako je Čović Putinov čovjek... S time gnoji po think-thankovima,...
2018-04-10
marcellus wrote:ti opet po običaju kurca nisi skužila babo pijana
mislim kako kod nje nije u pitanju samo alkohol nego kombinacija cuge, sode bikarbone, suhih šljiva, čilija i laksativa. u osnovi.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
marcellus wrote:a inače i antife i ove u bosni više boli marko nego šešelj
kad su im dede i babe bili čuvari jasenovca .... a sad su kao antifa.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Kavran wrote:marcellus wrote:a inače i antife i ove u bosni više boli marko nego šešelj
kad su im dede i babe bili čuvari jasenovca .... a sad su kao antifa.
Reuf je halal liberal, onako red antifa, red hrvati su zli, red hilary je pokradena, red rusi su zli, red pomozimo nusri u siriji...
2018-04-10
K tome i još uvijek infantilan debil kako stvari stoje. Ono, čak je Marcelu nešto ko fol 'prijetio' na Facebooku preko privatne poruke, pa dok je ovaj pisao debilu odgovor na poruku u tom prozoru za poruke bez refresha stranice ovaj ga odmah blokirao. Nešto u stilu "puj pik za tebe ne vrijedi" i "tko je razbio gumeni prozor?". Majko mila... Proplakao sam od smijeha kad sam to pročitao u njegovoj kolumni prije neke 3-4 godine.Hektorović wrote:Uličar bio i ostao...
Razina dječaka i djevojčica do 10 godina.
Guest- Guest
Jebeš mi sve kome mi sve dajemo državljanstvo, to je za ranit se... Imaju putovnice, deklariraju se Hrvatima, mrze Hrvatsku, pričaju o 'agresiji' na BiH, nekakvim 'okupacijama i podjelama', a državljani tih agresorskih zemalja koju svakodnevno preziru. Nešto kao Sejdina žena Sabina.Hektorović wrote:marcellus wrote:ko je reuf
Možda najveći štetočina na BiH političkoj sceni, kreator platforme iz 2010. Zajedno sa Sukjagićem tvori Komšićev "mozak", u biti glavni ideolog unitarne bošnjačke BiH... Mogao bi napisati kakvu kolumnu o njemu i toj ekipici.
BTW, koliko ja čujem Reuf ima HR državljanstvo :)))))
Inače taj Reuf mi je jedan mix mentalnog debila Bojana Glavaševića i Sefera Halilovića po izgledu njuške. Kombinacija kompleksa, frustracija, identitetske izgubljenosti i jeftinog radikalizma. S time da je Sefer imao moć naređivanja ubojstava, ratnih zločina i sve ostalo.
Reuf je terijer bošnjačkog nacionalizma i osoba za prljave poslove koji će bez cenzure sve protresti.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tko ce koga ako ne svoj svoga!Zinic najavljuje novu kandidaturu za zupana unatoc protivljenju Plenkija i HDZ-a.
» Index i neoliberali svršavaju:'Poraz Wildersa je početak kraja osvajanja vlasti u EU od strane desničarskih stranaka'
» Da demokraciji, Ne liberalizmu!
» LATINICA - prilog 1
» Latinica - prilog 1
» Index i neoliberali svršavaju:'Poraz Wildersa je početak kraja osvajanja vlasti u EU od strane desničarskih stranaka'
» Da demokraciji, Ne liberalizmu!
» LATINICA - prilog 1
» Latinica - prilog 1
Page 2 of 2