Opet ne valja – zbog isprike Vide i Vukojevića Rusiji Hrvate optužio za izdaju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Opet ne valja – zbog isprike Vide i Vukojevića Rusiji Hrvate optužio za izdaju
budale se same javljaju
Guest- Guest
Re: Opet ne valja – zbog isprike Vide i Vukojevića Rusiji Hrvate optužio za izdaju
A vidimo.
Leviathan2 wrote:jer se isus krsti na plitvicama i primio krscanstvo od hrvata a onda otisao na bliski istok poducavat :)Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:kaja wrote:Tko smo mi u stvari ?!
:)
Hrvati.
Ako pitaš koje nam je podrijetlo, onda starosjedioci, jer se sastav stanovništva ako je vjerovati genetskim istraživanjima Zorana Primorca na ovim prostorima nije bitno mijenjao oko 22 000 godina.
Otuda odgovor na pitanje povjesničara zašto nema dokaza o nasilnom pokrštavanju Hrvata, jer je na nekim drugim područjima Europe nasilja u takvim pothvatima ipak bilo.
:D :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mortal wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/srbin-tvrdi-srbi-taje-da-potjecu-od-hrvata-vrijeme-je-da-prihvate-svoje-hrvatsko-podrijetlo-1007286/crvenkasti wrote:Srbi su došli iz Ukrajine, a mi Hrvati smo nastali od Srba.
dobar...upravo ono sto i ja odavno govorim - da u srbiji nema srba. ako ih je i bilo prebjegli su k nama - s ovu stranu drine.
u srbiji su samo posrbljeni vlasi, karavlasi i cigani.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Subjekt koji spoznaje, nikad spoznat.kaja wrote:Tko smo mi u stvari ?!
:)
Ja bosiljak sijem, meni fridrih niče ;P
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ti ne udišeš zrak, ne jedeš jogurt i ne piješ alkohol?dzango wrote:Kako god da se okreneš, dupe ti pozadi. Najbolje je bilo ne jesti govna.
2016-11-08
Misli moguće na Bijele Hrvate.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Don't be a rasistSabina Spielrein wrote:Misli moguće na Bijele Hrvate.
2016-11-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sok za Svabe!Izraelski predsjednik izravno ih optuzio za prikriveni nacizam zbog zidovskih kapica.Zidovi opet nisu sigurni na tlu Njemacke
» Glas Koncila optužio Karamarka za izdaju nacionalnih interesa
» SAD sa satelita vide “krivotvorenje gospodarskog rasta u Rusiji i Kini”
» Podlost Ruskog novinara:Montirao je plakate "Srbe na vrbe" a optužio Hrvate
» Dodik zbog koronavirusa napao zapad : Ovu izdaju nećemo nikad zaboravit
» Glas Koncila optužio Karamarka za izdaju nacionalnih interesa
» SAD sa satelita vide “krivotvorenje gospodarskog rasta u Rusiji i Kini”
» Podlost Ruskog novinara:Montirao je plakate "Srbe na vrbe" a optužio Hrvate
» Dodik zbog koronavirusa napao zapad : Ovu izdaju nećemo nikad zaboravit
Page 2 of 2