Cigarete i alkohol poskupit će za 50 posto?
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Cigarete i alkohol poskupit će za 50 posto?
a ako imaš para onda te spase...Jeste vi naivni,rugate se za cigarete a hrana vam je skuplja nego u njemačkoj.Ajd bar se tješite.max123 wrote:nebi ja dirao cijene.imas rak pluca prouzrokovan duhanom?plati kume!nemas?jebiga onda...
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
veber wrote:kada ti dušebrižnici napucaju pivo na 20kn bum te pitao. u švici je oko 10-12chf u ny je 30usd, malo. pa ti pij pivo.epikur37 wrote:Za cigarete me briga, žesticu ne pijem a vino i piva će uvijek biti dostupni..
pivo ne smije poskupiti
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jebeš pljuge, ne pušim pa me libo. ženska ima veliku plaću i neke cigarilose čika kaj je kutija 50kn. ali sramotno je da je hrana skuplja u hrvatskoj nego u njemačkoj. ma pol eu je jeftinije nego mi.vili40 wrote:a ako imaš para onda te spase...Jeste vi naivni,rugate se za cigarete a hrana vam je skuplja nego u njemačkoj.Ajd bar se tješite.max123 wrote:nebi ja dirao cijene.imas rak pluca prouzrokovan duhanom?plati kume!nemas?jebiga onda...
2014-12-30
treba vas hranit, sam ćeš sebe hranit. uskoro bu pivo u dućanu 10kn a u birtiji 30kn.epikur37 wrote:veber wrote:kada ti dušebrižnici napucaju pivo na 20kn bum te pitao. u švici je oko 10-12chf u ny je 30usd, malo. pa ti pij pivo.epikur37 wrote:Za cigarete me briga, žesticu ne pijem a vino i piva će uvijek biti dostupni..
pivo ne smije poskupiti
2014-12-30
veber wrote:treba vas hranit, sam ćeš sebe hranit. uskoro bu pivo u dućanu 10kn a u birtiji 30kn.epikur37 wrote:veber wrote:kada ti dušebrižnici napucaju pivo na 20kn bum te pitao. u švici je oko 10-12chf u ny je 30usd, malo. pa ti pij pivo.epikur37 wrote:Za cigarete me briga, žesticu ne pijem a vino i piva će uvijek biti dostupni..
pivo ne smije poskupiti
Nek poskupljuje ako to nama u javnom sektoru znači veću plaću
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne,krivo si me razumio!ja bih samo "nagradjivao" one koji se brinu o sebi i svome zdravlju.ako ti neces da se pobrines za svoje zdravlje sto bi poreznik i drustvo morali...!?vili40 wrote:
a ako imaš para onda te spase...Jeste vi naivni,rugate se za cigarete a hrana vam je skuplja nego u njemačkoj.Ajd bar se tješite.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
bilo bi to logično da već sada od teških milijardi skupljenih od cigareta ne mogu pokriti sve oboljele od cigarete.Radi se tu o pokrivanju rupa koje su napravili naši nesposobni i pohlepni gelipteri u kravatama i skupim automobilima.Ne da mi se sad tražit ali kaf sam čuo koliko se uprihodi od cigareta ostao sam paf.max123 wrote:ne,krivo si me razumio!ja bih samo "nagradjivao" one koji se brinu o sebi i svome zdravlju.ako ti neces da se pobrines za svoje zdravlje sto bi poreznik i drustvo morali...!?vili40 wrote:
a ako imaš para onda te spase...Jeste vi naivni,rugate se za cigarete a hrana vam je skuplja nego u njemačkoj.Ajd bar se tješite.
vili40-
2015-08-02
cigarete, žestica, benzin su glavni izvor prihoda.
2014-12-30
naravno,ova trulež koja se godinama mijenja po vlasti drugo ni ne zna nego derati narod i onda se još čude što im ne zahvaljujemo.Jel logično da je u njemačkoj dobro pivo jeftinije nego kod nas splaćina?Cigarete i nisu bitne,nek samo divljaju,u blizini je slovenija,mađarska,srbija i bih a i škija će se razvažat ko mutava.Netko ima mirovinu 1500 kuna a oni bi mu nabili kutiju cigareta kao da je u engleskoj.I onda mi šejker o retardiranosti.veber wrote:cigarete, žestica, benzin su glavni izvor prihoda.
vili40-
2015-08-02
na ovim prostorima eu skuplje su skandinavske zemlje i britanija.
2014-12-30
čak je i staljin pred kraj rekao,narodu možeš raditi sve što hoćeš ali u votku i duhan se ne dira.
vili40-
2015-08-02
kao bivši pušač, ne osuđujem nikog. najgori su mi oni koju prestanu i onda cijela priča i prigovaranje. ne smeta mi ni kada u autu zapale, ali da baciš ćik kasnije.
isto tako liječeni alkići kada počnu po cugi pljuvat. tko ti je kriv kaj nisi znao popit 5 piva subotom već dvije gajbe i litru žestice.
kao i vegani
ili jehovini svjedoci.
isto tako liječeni alkići kada počnu po cugi pljuvat. tko ti je kriv kaj nisi znao popit 5 piva subotom već dvije gajbe i litru žestice.
kao i vegani
ili jehovini svjedoci.
2014-12-30
Dakle..vetj 3 godine ili tako nes ne pushim,pijem samo Vodku i po ljeti piffo,ali rekreaciono..benefiti prestanka pushenja su..zdravije zdravlje..bolji njuh i receptori ukusa..koza postaje zdravije boje..smanjenje opasnosti od srchekovog udara -50%.. u nasim zlatnim godinama,nije za ignorirati..negativnosti..poboljsan apetit i nekih 3/4 kilograma sa kojima vjecito ratujem..
na cugu ne ode neka lova,ali na cigarete je doslovno u pepeo oslo mjesecno i po 300 ojra..12 mjeseci 3600 ojra...urlaub na bilo kojoj strani svijeta..ili cisto spickanje para na kojesta,tekniku ili kucanstvo..
Nije mi jasno dokad ce se Zdravstvo doli financirati iz drzavnog proracuna...
Bayo..platjaj ono sto zelis..nije doli vise komjunizam i socijalizam...
na cugu ne ode neka lova,ali na cigarete je doslovno u pepeo oslo mjesecno i po 300 ojra..12 mjeseci 3600 ojra...urlaub na bilo kojoj strani svijeta..ili cisto spickanje para na kojesta,tekniku ili kucanstvo..
Nije mi jasno dokad ce se Zdravstvo doli financirati iz drzavnog proracuna...
Bayo..platjaj ono sto zelis..nije doli vise komjunizam i socijalizam...
Guest- Guest
veber wrote:i tko bi ih razumio.Kavran wrote:veber wrote:ova moja me zvekne knjigom po vugla i izjavi;Kavran wrote:veber wrote:
to samo s kajom.
radit ćemo ga sami.
aha .... s kajom veliš ..... doooobro.
jebi se ti i kajica.
tko bi žene razumio.
taj se na svijetu još nije rodio.
ono; jebali se ti i kajica, a da nas "luovi" pucala bi po nama.
i daj skuži žene.
davno prestao. uštedio državi normabela na tačke.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
veber wrote:kao bivši pušač, ne osuđujem nikog. najgori su mi oni koju prestanu i onda cijela priča i prigovaranje. ne smeta mi ni kada u autu zapale, ali da baciš ćik kasnije.
kao i vegani
ili jehovini svjedoci.
e, kad po ćoškima stoje s kulom stražara .... mrak.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Mašala.veber wrote:
da se pohvalim, kao odstrel u šumi. jebga.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dok sam živio u španskom, zaskoči me na vrapčanskom podhodniku u mraku. obavezno mužjak i ženka.Kavran wrote:veber wrote:kao bivši pušač, ne osuđujem nikog. najgori su mi oni koju prestanu i onda cijela priča i prigovaranje. ne smeta mi ni kada u autu zapale, ali da baciš ćik kasnije.
kao i vegani
ili jehovini svjedoci.
e, kad po ćoškima stoje s kulom stražara .... mrak.
2014-12-30
drugog aprila navršila 30dzango wrote:Mašala.veber wrote:
2014-12-30
vili40 wrote:opet ti hahahahaa...jebo te ja retardiranog i tebe i onog majmuna koji glumata cicerona pa se divi sam sebi kak je pametan.Speare Shaker wrote:vili40 wrote:što god koristiš ako nije već poskupjelo,poskupit će.Nice wrote:Briga me..mogu relax...ne koristim ni jedno..(:V)
A kad uvedu euro onda će biti završni udar i poravnanje cijena sa najskupljim državama EU-a.
Stvarno mi nije jasno da čak i kod nas postoje oni koji su dovoljno retardirani da vjeruju u ovo.
A što sam ja krivo rekao?
Sve. Kao i obično.
A kako bi drugačije kad si maloumna šaka jada i vreća govana i preživljavaš samo od kukanja i jamranja?
Gle, retardu, veber dobro zna da su ukupni životni troškovi u Hrvatskoj puno manji nego u Njemačkoj i da neće doći do izjednačavanja cijena sa najskupljim država u EU, ali on voli puno srat, a ti to shvaćaš ozbiljno.
Je li ti sad jasno sroljo maloumni?
Guest- Guest
Slatko. Samo, koji broj cipela nosi? 40, 41?veber wrote:drugog aprila navršila 30dzango wrote:Mašala.veber wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
da, ima velika stopala, mislim da je 41. zna moje tenisice obut, a ja nosim 43-44
ipak je made in bih
ipak je made in bih
2014-12-30
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Marić otkrio kad poskupljuju cigarete i alkohol
» Velika anketa RTL-a i Jutarnjeg:33,5 posto biralo bi HDZ, 24,6 posto biralo bi SDP, a 5,6 posto biralo bi Živi zid
» IZETBEGOVIĆ GOSTOVAO NA "TELERINGU": "Probosanske snage u BiH imaju većinu od 60 posto a u Federaciji od 80 posto"! (VIDEO)
» Prinos kukuruza bit će manji od 30 do 50 posto, krumpira za čak oko 50 posto
» Nova sezona grijanja: Poskupit će plin za sva kućanstva u RH
» Velika anketa RTL-a i Jutarnjeg:33,5 posto biralo bi HDZ, 24,6 posto biralo bi SDP, a 5,6 posto biralo bi Živi zid
» IZETBEGOVIĆ GOSTOVAO NA "TELERINGU": "Probosanske snage u BiH imaju većinu od 60 posto a u Federaciji od 80 posto"! (VIDEO)
» Prinos kukuruza bit će manji od 30 do 50 posto, krumpira za čak oko 50 posto
» Nova sezona grijanja: Poskupit će plin za sva kućanstva u RH
Page 3 of 5