Ako želite mirovinu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ako želite mirovinu
dobrodosli na tamnu stranuTriny wrote:Apsolutno.AssadNaPodmornici wrote:tako u RH ako želite penziju, pokušajte zamračiti što više poreza prema državi i staviti sebi u džep i ulagati u nešto drugo.. a opcija broj dva, jest da se iselite i zaradite mirovinu vanka..
Mirovina ionako neće biti.
:)
Eroo wrote:post a picture
Šta se ti javljaš pobeguljo
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
zasto?! pa u članku je krv ispišao objašnjavajući kako ostanak nema perspektive, ni mirovine.Leviathan2 wrote:da, odmah zasto jeNoor wrote:ok, a zasto je taj vojkovic jos u rh? jedini zakljucak iz njegovog izlaganja je da ili ne zeli mirovinu...ili racuna da uvijek bude neki trojica radnika koji ce je za njega zaraditi.AssadNaPodmornici wrote:ero je naporan za popizditi. nema kod njega konstruktivne rasprave, ili tipa argumentacija "vojković je napisao loše zbog toga i toga .
a mozda negdje krade, pa ce se do mirovine osigurat ...
a zasto nebi bio
jbte, kak uvijek uskaces branit drzavu
zato.
nikakvu drzavu ja ne branim, ja ismijavam šupka koji narod huška van, dok se on drži za banderu.
ovu hrvatsku, naravno.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
dobro, da je lik supak, slazem se, kao i 90% kojekakvih kolumnistaNoor wrote:zasto?! pa u članku je krv ispišao objašnjavajući kako ostanak nema perspektive, ni mirovine.Leviathan2 wrote:da, odmah zasto jeNoor wrote:ok, a zasto je taj vojkovic jos u rh? jedini zakljucak iz njegovog izlaganja je da ili ne zeli mirovinu...ili racuna da uvijek bude neki trojica radnika koji ce je za njega zaraditi.AssadNaPodmornici wrote:ero je naporan za popizditi. nema kod njega konstruktivne rasprave, ili tipa argumentacija "vojković je napisao loše zbog toga i toga .
a mozda negdje krade, pa ce se do mirovine osigurat ...
a zasto nebi bio
jbte, kak uvijek uskaces branit drzavu
zato.
nikakvu drzavu ja ne branim, ja ismijavam šupka koji narod huška van, dok se on drži za banderu.
ovu hrvatsku, naravno.
medjutim, ljudi moji, uvijek se hvatate za krivu stvar
ko amerikanci
rusi hakirali klintonicin mail, i otkrivene kojekakve kriminalne djelatnosi, nitko klintonici nis nije rekao ali napadaju ruse zasto su hakirali mail
bilo je skoro i ona tema hakiranja mailova nekih hrvatskih, mislim dalicke, i jebate, ljudi poceli vristat a i politicari da kako se treba istrazit ko je hakirao mail
strasno
uvijek ometeni sporednim stvarima
ljudi nisu sposobni pogledat u problem da ga jebes
pa lik tjera ljude vanka iz države iz osobnih interesa. u interesu mu je da država RH što prije krepa, pa tako da nas ili pokupi neka sposobnija država(samo da opet nebudu srbi) ili da se dozovemo pameti i sredimo nešto, tako da u oba slučaja on možda i doživi penziju.
a do tada.. trpaj hrvate u njemačku i irsku, ja budem glasovao za HDZ tako da se trend nastavi
a do tada.. trpaj hrvate u njemačku i irsku, ja budem glasovao za HDZ tako da se trend nastavi
ma ok, lik ima svoj interes koji je nakacio na istinu, lagana manipulacija,AssadNaPodmornici wrote: pa lik tjera ljude vanka iz države iz osobnih interesa. u interesu mu je da država RH što prije krepa, pa tako da nas ili pokupi neka sposobnija država(samo da opet nebudu srbi) ili da se dozovemo pameti i sredimo nešto, tako da u oba slučaja on možda i doživi penziju.
medjutim jebes ga
ajmo gledat bas ono sto spominje,
tj sebe u cjeloj prici
ako hrvati nemogu biti sretni u RH, neka odsele u njemačku i irsku i tamo pronađu osobnu sreću, najvažnije jest da su sretni
jbteAssadNaPodmornici wrote:u ostalom konačni cilj svakog hrvata i hrvatske države jesu sretni hrvati i ništa drugo.
ako hrvati nemogu biti sretni u RH, neka odsele u njemačku i irsku i tamo pronađu osobnu sreću, najvažnije jest da su sretni
postao si guru
hare kriska hare rama
hare narezak i salama
Priuštim si šta mi srce želi a bez kredita, minusa na kartici i sl sranja.
I još uštedim.
( A o mirovini da ne govorim. Znači za mene mirovina a i žena će imati svoju mirovinu )
Medjutim nije mi svejedno ako dobijem 3-4 x veću plaću.
Priuštim si šta mi srce želi a bez kredita, minusa na kartici i sl sranja.
I još uštedim.
( A o mirovini da ne govorim. Znači za mene mirovina a i žena će imati svoju mirovinu )
I nije poanta samo u mirovini nego zivotnom okruzenju..vecina normalnih oko sebe ne zeli lopove,manipulante,prevarante,nesretne ljude i obitelji i pokvarene i podmicene politicare..
PRILICNO NEZDRAVO OKRUZENJE..Svabija mila majka..malo presterilna ali oke..
PRILICNO NEZDRAVO OKRUZENJE..Svabija mila majka..malo presterilna ali oke..
Guest- Guest
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
sto je, je...da je ukinut Zupanije, opcinemanje od 50.000 stanovnika i da je biti saborski zastupnik cast sluziti narodu na vlastiti trosak - bilo bi dovoljno za druge reforme Koje bi popravile Status radnika, a samim tim i stanje na racunu svakog gradjana RH Osim naravno uhljeba
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nijemci će uskoro u mirovinu ići sa 73 godine?
» U mirovinu - tek sa 73 godine?
» Njemačka : U mirovinu tek s 70 godina
» Sto zelite Senfu za rodjendan?
» Papa Franjo odlazi u mirovinu?
» U mirovinu - tek sa 73 godine?
» Njemačka : U mirovinu tek s 70 godina
» Sto zelite Senfu za rodjendan?
» Papa Franjo odlazi u mirovinu?
Page 2 of 2