HLO:Reprezentacija-opasnih namjera!
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: HLO:Reprezentacija-opasnih namjera!
Godinama hrvatsku vodi zlocinacka organizacija
I kujetina ima petlje se pozivati na neki autoritet te organizacije
Hdz je HRVATSKU UNISTIO I DOVEO NA NAJNIŽE GRANE U EVROPI
KUJETINA SE USUDI POVUVI PARALELU SA NOGOMETOM
I REPKOM
PLJUC
I kujetina ima petlje se pozivati na neki autoritet te organizacije
Hdz je HRVATSKU UNISTIO I DOVEO NA NAJNIŽE GRANE U EVROPI
KUJETINA SE USUDI POVUVI PARALELU SA NOGOMETOM
I REPKOM
PLJUC
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Svi idu na Zapad, gdje im je bolje ;-)veber wrote:sora je barem u hrvatskoj, ti čefure nisi.Eroo wrote:Sora wrote:Poturice gore od Turakaveber wrote:a zanimljivo hlo je bila mlada partizanka do 90e
Vruća komunistička droljetina ..u nacionalisticku se prometnula
Koji qratz vas dvoje radi tu, iditemeđu svoje...
šeći.
2014-04-12
8, 9 godina ja pišem. 8 sam tamo pisala a negdje oko godinu tu.. kad je vec proradio ovaj , ne znam točno , dvije mozda..veber wrote:ja pišem od 99e dok je forum izgledao kao hrpa nabacanih stranica, pa smo počeli koristiti imena u potpisu da bi znali tko je što napisao, onda sam upoznao, sada pokojnog MARTIN_0 i još dio ekipe, stinger umro od moždanog, breri se ne piše, panonac isto tako. nema mi ni frenda Tom_cg...metilda wrote:Eroo wrote:kaja wrote:
A sad uživajte jos koji dan, jugosi, ovi, oni, mi pobjedili a za koji dan opet sve isto..
Kajo, nisi ti glupa, ti si jednostavnp premlada
kaja premlada? ja pišem već 14 godina a kad sam počela kaja je bila in na forumu.. pa s koliko je godina počela tako pametno pisati
..ide vrijeme
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kakve veze i,sm s time ja ?Nice wrote:Ne bi ti bio terorizam da je tebi na terasu upao.Sora wrote:Do sad si TO napisao bar pedest putaEroo wrote:kaja wrote: a za koji dan opet sve isto..
Ništa više neće biti isto kao prije, ništa više...
Ili vise
I STALNO JE ISTO
SAD SU SVADE OKO MPT I NJEGOVOG TERORISTIČKOG UPADA NA BUS
TI BOKCA
TO MOZE U HERCEGOVNI BIT NORMSLNO, U ZAGREBU NE
TAKAV TERORIZAM
Je li tako u tvojim omiljenim krajevima, zemljama?
Svi u zatvor koji misle drugacije, a trudne zene ne bi smjele u javnost?
Dobro, to tebi nije problem :-))
Koliko i ti glupaco
Sve u svoje vrime...Uzmi Soru za rukicu pa izaberi...Sava, Drava...Dniram vam napuhane rukavce.veber wrote:sora je barem u hrvatskoj, ti čefure nisi.Eroo wrote:Sora wrote:Poturice gore od Turakaveber wrote:a zanimljivo hlo je bila mlada partizanka do 90e
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ja te se sjećam iz Smib-a ;Dkaja wrote::)Eroo wrote:metilda wrote:Eroo wrote:kaja wrote:
A sad uživajte jos koji dan, jugosi, ovi, oni, mi pobjedili a za koji dan opet sve isto..
kaja premlada? ja pišem već 14 godina a kad sam počela kaja je bila in na forumu.. pa s koliko je godina počela tako pametno pisati
Ja mislim da je i Kaja I1b*, a poznato je da se mi rađamo s malon maturon, a neki i sa vakulteton. .
Pusti ovoj munji se sve opet sve pobrkalo na misi, dobro da nije napisala da me sjeća od kada sam pisala u Borbi ili Modroj Lasti....
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Odrices se svoga tako besramno, tststs..kako onda neces nasega, ma kako smo te domacinski primili i sve privilegije uzivas:-DSora wrote:Kakve veze i,sm s time ja ?Nice wrote:Ne bi ti bio terorizam da je tebi na terasu upao.Sora wrote:Do sad si TO napisao bar pedest putaEroo wrote:kaja wrote: a za koji dan opet sve isto..
Ili vise
I STALNO JE ISTO
TI BOKCA
TAKAV TERORIZAM
Koliko i ti glupaco
2014-04-12
TocnoNice wrote:Svi idu na Zapad, gdje im je bolje ;-)veber wrote:sora je barem u hrvatskoj, ti čefure nisi.Eroo wrote:Sora wrote:Poturice gore od Turakaveber wrote:a zanimljivo hlo je bila mlada partizanka do 90e
šeći.
Ali ne kradu svi
Dođi ti u Svicu pa ukradi jabuku. Dobit ces fus u gus
A kod nas pokrade drzsvu Hdz i Hercegovci
I ..eto ih na svečanoj tribini
Ma mrs
I AJDE SAD BROJTE ZRNCA, OVCE
DOK VAS NR OSTRIZU DO KOZE GOLE
Koji kurac ti ovdje radiš? Odi među svoje alpske srbe pihati balončka.Eroo wrote:Koji qratz vas dvoje radi tu, iditemeđu svoje...Sora wrote:Poturice gore od Turakaveber wrote:a zanimljivo hlo je bila mlada partizanka do 90e
ti si još mlada, a ovdje si se, bez grudnjaka, regala 2015ekaja wrote:8, 9 godina ja pišem. 8 sam tamo pisala a negdje oko godinu tu.. kad je vec proradio ovaj , ne znam točno , dvije mozda..
2014-12-30
Odi ti ts ts ts tiskatiNice wrote:Odrices se svoga tako besramno, tststs..kako onda neces nasega, ma kako smo te domacinski primili i sve privilegije uzivas:-DSora wrote:Kakve veze i,sm s time ja ?Nice wrote:Ne bi ti bio terorizam da je tebi na terasu upao.Sora wrote:Do sad si TO napisao bar pedest putaEroo wrote:
Ili vise
I STALNO JE ISTO
TI BOKCA
TAKAV TERORIZAM
Koliko i ti glupaco
Budalasta babo
Ne znas kaj pises
Samo mi uzimaš prostor i vrijeme
Mrs
Oh_Femder wrote:Koji kurac ti ovdje radiš? Odi među svoje alpske srbe pihati balončka.Eroo wrote:Koji qratz vas dvoje radi tu, iditemeđu svoje...Sora wrote:Poturice gore od Turakaveber wrote:a zanimljivo hlo je bila mlada partizanka do 90e
Sto nisu svi Hrvati ustase, koliko si puta rekla (ne ovako 'lijepo') :~Sora wrote:TocnoNice wrote:Svi idu na Zapad, gdje im je bolje ;-)veber wrote:sora je barem u hrvatskoj, ti čefure nisi.Eroo wrote:Sora wrote:
Poturice gore od Turaka
šeći.
Ali ne kradu svi
Dođi ti u Svicu pa ukradi jabuku. Dobit ces fus u gus
A kod nas pokrade drzsvu Hdz i Hercegovci
I ..eto ih na svečanoj tribini
Ma mrs
I AJDE SAD BROJTE ZRNCA, OVCE
DOK VAS NR OSTRIZU DO KOZE GOLE
2014-04-12
ajd u kuracOh_Femder wrote:Ja te se sjećam iz Smib-a ;Dkaja wrote::)Eroo wrote:metilda wrote:Eroo wrote:
Ja mislim da je i Kaja I1b*, a poznato je da se mi rađamo s malon maturon, a neki i sa vakulteton. .
Pusti ovoj munji se sve opet sve pobrkalo na misi, dobro da nije napisala da me sjeća od kada sam pisala u Borbi ili Modroj Lasti....
2014-12-30
Baci penziju da se igramo, da se igramooo...:-))Sora wrote:Odi ti ts ts ts tiskatiNice wrote:Odrices se svoga tako besramno, tststs..kako onda neces nasega, ma kako smo te domacinski primili i sve privilegije uzivas:-DSora wrote:Kakve veze i,sm s time ja ?Nice wrote:Ne bi ti bio terorizam da je tebi na terasu upao.Sora wrote:
Do sad si TO napisao bar pedest puta
Ili vise
I STALNO JE ISTO
TI BOKCA
TAKAV TERORIZAM
Koliko i ti glupaco
Budalasta babo
Ne znas kaj pises
Samo mi uzimaš prostor i vrijeme
Mrs
2014-04-12
Nice wrote:Svi idu na Zapad, gdje im je bolje ;-)veber wrote:sora je barem u hrvatskoj, ti čefure nisi.Eroo wrote:Sora wrote:Poturice gore od Turakaveber wrote:a zanimljivo hlo je bila mlada partizanka do 90e
šeći.
E, i ja kažen...šta rade cilo vrime tu među ustašijon , u propaloj zemlji...
Mogu Savon na istok, ali mogu i priko Save na Jug. Na Zapad? Ne može, ne primamo više izbjeglice.
2016-07-22
Ajde nek netko ovoj Nice objasni sto je tema
Meni se vise ne da
Meni se vise ne da
Vec? Ok, onda ovdje 3 a 6 tamo..znam da sam 2009 počela pisativeber wrote:ti si još mlada, a ovdje si se, bez grudnjaka, regala 2015ekaja wrote:8, 9 godina ja pišem. 8 sam tamo pisala a negdje oko godinu tu.. kad je vec proradio ovaj , ne znam točno , dvije mozda..
Pa puno...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Oh_Femder wrote:Koji kurac ti ovdje radiš? Odi među svoje alpske srbe pihati balončka.Eroo wrote:Koji qratz vas dvoje radi tu, iditemeđu svoje...Sora wrote:Poturice gore od Turakaveber wrote:a zanimljivo hlo je bila mlada partizanka do 90e
Evo i ovoga...Kako ih je samo laHko skupit na jedno misto. Sad bi mi tribala samo ona spravica za muve mlatit...
2016-07-22
Ahaaa..tamo treba radit nesto..dragovoljka u izbjeglickom logoru .nema vise omiljenih aktivnosti, sjecanja iz vremenabrcko-Banovici, sad bi im morala pokrivena sluzit..borba mokrih snova, divljenja i bijega u nerad po navici:-DEroo wrote:Nice wrote:Svi idu na Zapad, gdje im je bolje ;-)veber wrote:sora je barem u hrvatskoj, ti čefure nisi.Eroo wrote:Sora wrote:
Poturice gore od Turaka
šeći.
E, i ja kažen...šta rade cilo vrime tu među ustašijon , u propaloj zemlji...
Mogu Savon na istok, ali mogu i priko Save na Jug. Na Zapad? Ne može, ne primamo više izbjeglice.
2014-04-12
dakle : upad MPT JE OBICNI TERORIZAM I TERORISTIČKI AKT
BEZ OBZIRA NA IGRAČE I NJIHOVU ŽELJU
MPT JE MOGAO NJIMA PJEVATI CIJELU NOC ALI NE U OKVIRU DRŽAVNO ORGANIZIRANE FEŠTE
I DA JE IMAO OBRAZA KONTAKTIRAO BI ORGANIZATORE
NEGO JE BEZ PITANJA SE UGURAO
I TO JE NARAVNO ..tipicno agresivno i nezakonito ponasanje
Da se meni u učionici tako klinac ponasa , stavila bih ga na mjesto gdje soada
MPT nije ljubimac cijele hrbatske i nogometaši nemaju pravo to sto su cinili, činiti u ime hrvatske
BEZ OBZIRA NA IGRAČE I NJIHOVU ŽELJU
MPT JE MOGAO NJIMA PJEVATI CIJELU NOC ALI NE U OKVIRU DRŽAVNO ORGANIZIRANE FEŠTE
I DA JE IMAO OBRAZA KONTAKTIRAO BI ORGANIZATORE
NEGO JE BEZ PITANJA SE UGURAO
I TO JE NARAVNO ..tipicno agresivno i nezakonito ponasanje
Da se meni u učionici tako klinac ponasa , stavila bih ga na mjesto gdje soada
MPT nije ljubimac cijele hrbatske i nogometaši nemaju pravo to sto su cinili, činiti u ime hrvatske
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» HDZ - stranka opasnih namjera
» Puhovski napao Kolakusica:'To je desni populist opasnih namjera'
» Još jedan incident sa oltara CUH-a-svećenike SPC nazvao bradatim sveštenicima opasnih namjera
» Ministar obrane Srbije : Izmetbegović je danas pokazao da je čovjek opasnih namjera
» Prokletstvo dobrih namjera
» Puhovski napao Kolakusica:'To je desni populist opasnih namjera'
» Još jedan incident sa oltara CUH-a-svećenike SPC nazvao bradatim sveštenicima opasnih namjera
» Ministar obrane Srbije : Izmetbegović je danas pokazao da je čovjek opasnih namjera
» Prokletstvo dobrih namjera
Page 3 of 7