Denkverbot
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Denkverbot
aben wrote:ali ni smutnja ako je bilo tako;metilda wrote:aben wrote:ali, svojevrimeno si ti dovodila u vezu masovnog i metildu;violator wrote:
Hej, hajdemo se nesto dogovoriti. Prestanite Kica i mene dovoditi u neke vase imaginarne veze. Nismo si bas toliko dobri...
Drugo, ona je ilustracija bila obicna sala.
I trece, Frljic me nervira. Vjerovali ili ne.
jel to opet ko i s bruceom i markom- jedno more, drugo ne more?
aben, ne bacaj smutnju, što je bilo bilo je.. neka to ostane iza nas
saudade je borac i otkad sam saznala s čime se bori gledam je sasvim drugim očima, kao svoju nevjestu...
bio je mali nesporazum s kicom oko crteža, ali ja sam crtež doživjela šaljivim što je i bio...
treba vremena za otkriti zašto se netko ponaša kako se ponaša, a ispred monitora su ljudi od krvi i mesa sa tko zna kakvim problemima...
eto, da znaš za ubuduće, volim saudade..
oprostiti ako je potriba, ma nika ne zaburaviti.
i, jebiga, nikoja bolest ne opravdava ljevičare. mi moremo razumiti kad glodan čovik ukrade kruva, ali nikako ne moremo reći da je kradja moralna- a pogotovo ne njenu institucionaliziranu varijantu.
da ne analiziram sad ušuplje, ispričat ću svoju obiteljsku situaciju.. speare svako malo kaže koliko obitelj utječe na odgoj djeteta ali zaboravim taj postotak.. uglavnom, znaš da imam šestero djece i da sam sve jednako odgajala..
negdje kad su starija dvojica bili u šestom osnovne kupili smo računalo.. ja se nisam bavila time što oni tamo rade, a oni su naišli na index i pisali i čitali index tj ono što ja sad zovem imbecilex.. i usvojili indexovu ideologiju..
sad imam situaciju da je najstariji ljevičar i ateist
drugi je ljevičar a je li vjernik ne znam
kćeri su apolitične vjernice
mlađa dva su desničari i vjernici
volim ih li sve jednako - naravno da volim mada se sa ovom prvom dvojicom ideološki uopće ne slažem i da ne bi došlo do svađe te teme izbjegavamo.. tako nas naime katolički nauk uči - odvojiti čovjeka od njegovih djela, ljubiti čovjeka jer je u svakom čovjeku ista Božja iskra ili Duh Sveti, a djela su uvjetovana mnogočime.. čovjek se nađe u situacijama koje ga odrede za cijeli život...
ali uvijek treba gledati naprijed, a ne unatrag inače ćemo uvijek živjeti u gorčini a gorčina nije dobra za naše duhovno zdravlje a ni zdravlje onih sa kojima komuniciramo..
što se mene tiče.. nekidan sam izbrisala fb account - djeca su mi rekla da zvučim toliko agresivno da me ne mogu prepoznati jer sam u RL milica i dobrica.. pa sad ti prosudi kakva sam ja... a i kakva je saudade.. što uopće iz ovih slova ovdje možemo znati jedni o drugima...ništa... osim onog intimnog što kažemo o sebi i što na kraju odredi naš odnos jednih prema drugima... dakle, kad pročitam neki budući saudadin post s kojim se ne slažem pomislit ću - ovako razmišlja moj sin..
Guest- Guest
moram još nadopuniti...
prvi sin je ne samo ateist nego antiteist i žestoki protivnik KC.. istina, ne bavi se nikakvom duhovnošću što je pozitivno u mojim očima, baš kao što mi je pozitivno što frljić nervira saudade... :)))
eto, meltdown :D
prvi sin je ne samo ateist nego antiteist i žestoki protivnik KC.. istina, ne bavi se nikakvom duhovnošću što je pozitivno u mojim očima, baš kao što mi je pozitivno što frljić nervira saudade... :)))
Guest- Guest
Aben, sada sam vidjela da nije naveden tvoj forumski slavljenički dan.
Kakav bi bio?:)
Guest- Guest
aben wrote:ne zun ča je to toliko neprocjenjivo u mojin neznonju. pitoj koga oćeš koliko bi ti šoldov do da sazno koliko jo malo znun- neš dobiti njanci pet kun.violator wrote:aben wrote:violator wrote:aben wrote:
Pa ča moroš biti povjesničar da moreš tematizirati nacionalne momente u pismi, ako želiš biti maslačak?
Puhhh.
(Sad sam te otpuhala.)
tu i tamo, ako dovoljno strpljivo čekoš, život ti serviro prvi red za fantastični autokoš, s trice;
to da ti zapravo voliš takovu seljačku glazbu, vitlanje mačevima, teški nacionalni kič- ali samo da ni s hrvatskin predznakon- pa to je neprocjenjivo:)
heavy seljacizam press
Znas li sto je neprocjenjivo? Uociti koliko malo stvari, zapravo, uopce znas. Mativku gnjavis zbog zareza, a vlastitu prazninu ne. zamjecujes.. Volim mnogo toga. Od melankolicnih zvukova blues slide gitara do distorziranih heavy-metal melodija.. Spomenula sam odakle potjece to "vitlanje macem" momenata (sword & sorcery tematika), spomenuh i ranije da se heavy-metal zanr vezuje uz (znanstvenu)fantastiku, okultizam, povijest. I ne, ne moras biti povjesnicar da bi obradjivao povijesne (i mitoloske) teme u pjesmama, ali to sto je Bruce povjesnicar predstavlja najbolje pojasnjenje cinjenice da se zabavlja i takvim temama..
Uzimam u obzir da ne volis heavy-metal, da ne znas mnogo o njemu, pa ne mislim ni nastavljati pojasnjavati zasto smatram da usporedba Brucea s Thompsonom ne stoji.
to bi možda moglo biti neprocjenjivo samo meni;
evo, izvoli mi ukozati na moju prazninu.
jo sun se ko metalac tuko s pankerima dokle su još padale granate po nami, ne morin reći da smo imali neograničeni pristup glazbi kako vi danas, ali i did my share of exploration. voli sun sepulturu, panteru, amorphis, nuclear assault, suicidal tendencies, testament, grave, slayer, pestilence, čak i skid row, white snake, van halena, nosi uske gaće, imo kosu do guzice i pi peristil iz boce.
jedino nis voli iron maiden.
spomenula si zbog čega bruce vitla mače , još samo da vidimo zbog čega marko vitla.
Neprocjenjivo je to sto mi nastojis spustati, odnosno, uvuci me u svoje zakljucke na pogresna pojasnjenja. :-D
A ti ka bija metalac? :-D I tuka punkere? Kakav idiotizam.
Ne znam zasto Thompson vitla macem, ali znam zasto to Bruce cini. Bit ce to Thompson po principu zabe, konja i potkivanja.
Now playing: Sun and Steel (referenca na Conana)
Sto se tih sarenih covera tice, to ti je, punker-slayeru, ljubav prema stripovima, znas li? Ma q ti znas! :-D
Guest- Guest
metilda wrote:moram još nadopuniti...
Joj, Metka, meni nekako draze kad se cerupamo. :-D
Sve me nesto strah da od ove ljubavi ne zavrsim kao onaj pisac kod Misery.. :-D
(A moram malo.)
Guest- Guest
ne mogu ti pomoći :D kad se kod mene dogodi ljubav onda je to bezuvjetno :))violator wrote:metilda wrote:moram još nadopuniti...
(A moram malo.)
ali ne boj se, neću te zlostavljati, možeš slobodno komentirati moje tekstove i postove kako god ti drago. :D :)
..
čak mi je i aben nešto simpatičniji u zadnje vrijeme .. :B
..
mislim da je to zato jer sam postala baka i sad na desktopu imam fotkicu moje male ljubice.. sva se raznježim i kako onda bit grub na forumu... :)))
Guest- Guest
10%metilda wrote:aben wrote:ali ni smutnja ako je bilo tako;metilda wrote:aben wrote:ali, svojevrimeno si ti dovodila u vezu masovnog i metildu;violator wrote:
Hej, hajdemo se nesto dogovoriti. Prestanite Kica i mene dovoditi u neke vase imaginarne veze. Nismo si bas toliko dobri...
Drugo, ona je ilustracija bila obicna sala.
I trece, Frljic me nervira. Vjerovali ili ne.
jel to opet ko i s bruceom i markom- jedno more, drugo ne more?
aben, ne bacaj smutnju, što je bilo bilo je.. neka to ostane iza nas
saudade je borac i otkad sam saznala s čime se bori gledam je sasvim drugim očima, kao svoju nevjestu...
bio je mali nesporazum s kicom oko crteža, ali ja sam crtež doživjela šaljivim što je i bio...
treba vremena za otkriti zašto se netko ponaša kako se ponaša, a ispred monitora su ljudi od krvi i mesa sa tko zna kakvim problemima...
eto, da znaš za ubuduće, volim saudade.. :):
oprostiti ako je potriba, ma nika ne zaburaviti.
i, jebiga, nikoja bolest ne opravdava ljevičare. mi moremo razumiti kad glodan čovik ukrade kruva, ali nikako ne moremo reći da je kradja moralna- a pogotovo ne njenu institucionaliziranu varijantu.
da ne analiziram sad ušuplje, ispričat ću svoju obiteljsku situaciju.. speare svako malo kaže koliko obitelj utječe na odgoj djeteta ali zaboravim taj postotak.. uglavnom, znaš da imam šestero djece i da sam sve jednako odgajala..
negdje kad su starija dvojica bili u šestom osnovne kupili smo računalo.. ja se nisam bavila time što oni tamo rade, a oni su naišli na index i pisali i čitali index tj ono što ja sad zovem imbecilex.. i usvojili indexovu ideologiju..
sad imam situaciju da je najstariji ljevičar i ateist
drugi je ljevičar a je li vjernik ne znam
kćeri su apolitične vjernice
mlađa dva su desničari i vjernici
volim ih li sve jednako - naravno da volim mada se sa ovom prvom dvojicom ideološki uopće ne slažem i da ne bi došlo do svađe te teme izbjegavamo.. tako nas naime katolički nauk uči - odvojiti čovjeka od njegovih djela, ljubiti čovjeka jer je u svakom čovjeku ista Božja iskra ili Duh Sveti, a djela su uvjetovana mnogočime.. čovjek se nađe u situacijama koje ga odrede za cijeli život...
ali uvijek treba gledati naprijed, a ne unatrag inače ćemo uvijek živjeti u gorčini a gorčina nije dobra za naše duhovno zdravlje a ni zdravlje onih sa kojima komuniciramo..
što se mene tiče.. nekidan sam izbrisala fb account - djeca su mi rekla da zvučim toliko agresivno da me ne mogu prepoznati jer sam u RL milica i dobrica.. pa sad ti prosudi kakva sam ja... a i kakva je saudade.. što uopće iz ovih slova ovdje možemo znati jedni o drugima...ništa... osim onog intimnog što kažemo o sebi i što na kraju odredi naš odnos jednih prema drugima... dakle, kad pročitam neki budući saudadin post s kojim se ne slažem pomislit ću - ovako razmišlja moj sin..
moja sućut za dvoje izgubljene ovčice, ostaje ti nodati se da će se jednon vrotiti u stado.
kršćani su na dobron tragu;
jednon kad odvojiš čovika od djela- u ovin slučaju od suludog svjetonadzora- unda moreš nesmetano birati teme bez opasnosti da to prereste u svadju. jo bi u svojoj obitelji mogo podniti sve, i srbe, ali ne i šutnju tj. tabue.
inače, provjeri ti tu priču s indekson;
i jo sun poče s monitoron, indekson, iskonon, ma nis posto ljevičar. za biti ljevičar moroš imati duboke zablude, dublje od onih za biti ateist, moroš verovati da si ti ono ča tribo ljudima. politička orijentacija je definirona na ljude ki prihvaćaju biologiju i na one ki je ne prihvaćaju, po jedinici vrimena, a oni ki je ne prihvaćaju - well fuck- kako to more biti zdravo?
https://strasilo.wordpress.com/2017/04/01/politicki-kompas-1/
stoga, radi duhovnog zdrovlja svoje dice, razgovoroj išnjima.
kad izbrišeš facebook, dobiješ plus od boga.
kakovi smo...pa, poznato je da anonimnost u dobron delu ljudi djeluje slično ko i auti i road rage, povratna veza jednostavno ni tolika ko kad razgovoroš uživo pa lako izostaju civilizacijski alati. medjutin, iskusno internetsko oko je u stanju čitati beyond, napr., kad neko komentiro silovatelja pedofila i reče da bi mu un okinu pinac prilikon linča, un zapravo govori kako se zalaže za strože kazne za prestupnike, ali si doje oduška. jo nemun problijema verovati da si dobrica, ali jednon u oklopu anonimnosti, pretvoroš se u covalicu.
nojgore ča moreš učiniti je autocenzurirati se, radi ithildinog zdravstvenog statusa. čak mislin da ni ona to ne bi hotila da činiš.
2014-04-16
na kojin temeljima kritiziro crikvu?metilda wrote:moram još nadopuniti...
ako je ljevičar, siguro neka pizarija da djevica ne more roditi ili da su otac sin i holy genie tri boga, a ne nasilno financiranje- ča je jedina platforma za kritiku izvan zajednice.
2014-04-16
mativka wrote:uAben, sada sam vidjela da nije naveden tvoj forumski slavljenički dan.
jo ti ne volin obilježavati svoje stvori, to je narcisoidno, ne koristi pojedincu stvorati kult od somoga sebe:)
2014-04-16
a, ok,violator wrote:aben wrote:ne zun ča je to toliko neprocjenjivo u mojin neznonju. pitoj koga oćeš koliko bi ti šoldov do da sazno koliko jo malo znun- neš dobiti njanci pet kun.violator wrote:aben wrote:violator wrote:
Puhhh.
(Sad sam te otpuhala.)
tu i tamo, ako dovoljno strpljivo čekoš, život ti serviro prvi red za fantastični autokoš, s trice;
to da ti zapravo voliš takovu seljačku glazbu, vitlanje mačevima, teški nacionalni kič- ali samo da ni s hrvatskin predznakon- pa to je neprocjenjivo:)
heavy seljacizam press
Znas li sto je neprocjenjivo? Uociti koliko malo stvari, zapravo, uopce znas. Mativku gnjavis zbog zareza, a vlastitu prazninu ne. zamjecujes.. Volim mnogo toga. Od melankolicnih zvukova blues slide gitara do distorziranih heavy-metal melodija.. Spomenula sam odakle potjece to "vitlanje macem" momenata (sword & sorcery tematika), spomenuh i ranije da se heavy-metal zanr vezuje uz (znanstvenu)fantastiku, okultizam, povijest. I ne, ne moras biti povjesnicar da bi obradjivao povijesne (i mitoloske) teme u pjesmama, ali to sto je Bruce povjesnicar predstavlja najbolje pojasnjenje cinjenice da se zabavlja i takvim temama..
Uzimam u obzir da ne volis heavy-metal, da ne znas mnogo o njemu, pa ne mislim ni nastavljati pojasnjavati zasto smatram da usporedba Brucea s Thompsonom ne stoji.
to bi možda moglo biti neprocjenjivo samo meni;
evo, izvoli mi ukozati na moju prazninu.
jo sun se ko metalac tuko s pankerima dokle su još padale granate po nami, ne morin reći da smo imali neograničeni pristup glazbi kako vi danas, ali i did my share of exploration. voli sun sepulturu, panteru, amorphis, nuclear assault, suicidal tendencies, testament, grave, slayer, pestilence, čak i skid row, white snake, van halena, nosi uske gaće, imo kosu do guzice i pi peristil iz boce.
jedino nis voli iron maiden.
spomenula si zbog čega bruce vitla mače , još samo da vidimo zbog čega marko vitla.
Neprocjenjivo je to sto mi nastojis spustati, odnosno, uvuci me u svoje zakljucke na pogresna pojasnjenja. :-D
A ti ka bija metalac? :-D I tuka punkere? Kakav idiotizam.
Ne znam zasto Thompson vitla macem, ali znam zasto to Bruce cini. Bit ce to Thompson po principu zabe, konja i potkivanja.
Now playing: Sun and Steel (referenca na Conana)
Sto se tih sarenih covera tice, to ti je, punker-slayeru, ljubav prema stripovima, znas li? Ma q ti znas! :-D
vridnosti su subjektivne.
nis ni reko da je to dobro, niti sun jo izmisli ot plijes..
znoči, bruce ni seljok jer znoš zoč vitla mačen,
a tompson je iz istog razloga seljok jer ne znoš zoč to čini?
stripovi?
like the man said, infantilno.
2014-04-16
aben wrote:
stripovi?
Tako stoje stvari kod ogromne većine stripovske produkcije. Po mojoj ocjeni.
Guest- Guest
Da.aben wrote:mativka wrote:uAben, sada sam vidjela da nije naveden tvoj forumski slavljenički dan.
jo ti ne volin obilježavati svoje stvori, to je narcisoidno, ne koristi pojedincu stvorati kult od somoga sebe:)
No, kada bolje razmislim mi smo dobili po dan, a ti cijelu temu :)
Počela sam čitati mitove i priče o arhetipu Divlje žene...
Guest- Guest
mativka wrote:Da.aben wrote:mativka wrote:uAben, sada sam vidjela da nije naveden tvoj forumski slavljenički dan.
No, kada bolje razmislim mi smo dobili po dan, a ti cijelu temu :)
Počela sam čitati mitove i priče o arhetipu Divlje žene...
žene koje trče s vukovima - jungov tip psihoanalize a zapravo new age filozofija
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:aben wrote:
stripovi?
dva debila
se skupila
metilda wrote:ne mogu ti pomoći :D kad se kod mene dogodi ljubav onda je to bezuvjetno :))violator wrote:metilda wrote:moram još nadopuniti...
(A moram malo.)
ali ne boj se, neću te zlostavljati, možeš slobodno komentirati moje tekstove i postove kako god ti drago. :D :)
..
..
mislim da je to zato jer sam postala baka i sad na desktopu imam fotkicu moje male ljubice.. sva se raznježim i kako onda bit grub na forumu... :)))
Pa to je prekrasna vijest! Cestitam bakice! Zelim tom malenom bicu sve najljepse u zivotu, uz mnogo smijeha i radosti. :-)
Guest- Guest
kic wrote:Speare Shaker wrote:aben wrote:
stripovi?
dva debila
se skupila
A bas! : )))
Guest- Guest
violator wrote:metilda wrote:ne mogu ti pomoći :D kad se kod mene dogodi ljubav onda je to bezuvjetno :))violator wrote:metilda wrote:moram još nadopuniti...
(A moram malo.)
..
..
Pa to je prekrasna vijest! Cestitam bakice! Zelim tom malenom bicu sve najljepse u zivotu, uz mnogo smijeha i radosti. :-)
Hvala!!! svaki dan dobijem nove fotke i uživam gledati kako raste.. sad se već počela i smijati.. hvala na lijepim željama ..
Guest- Guest
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50