ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 16 of 50 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 16 Empty Re: Denkverbot

Post by Guest 23/7/2018, 15:20

night sky wrote:

kako si samo drzak, hehe.... ali vec smo u ovih 25 naucili da divlji vjesto izokrecu stvari, istine ptetvaraju u lazi.... i tako to...

O da, itekako smo naučili. :)
Između ostalog i na primjeru tvojih pisanija na ovom forumu. :)
Zato te više nitko normalan ne uzima za ozbiljno, čak ni kada je horoskopija u pitanju, a gdje će kada je riječ o politici.
Čuj, drzak. :) To se zove baratanje racionalnim argumentima u tematskoj raspravi, ako to do sad nisi znala, sad znaš. :p

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2018, 15:22

night sky wrote:
Speare Shaker wrote:

Boldano je naravno notorna laž i ulatzi u kategoriju djelovanja domaćih političkih i sličnih snaga koji se okupljaju oko određenih političkih agendi, a kojima je cilj neprestano pronalaziti "ustaše" po Hrvatskoj i među Hrvatima u BiH u cilju opće difamacije Hrvatske o kojoj sam također govorio. Politički pa i duhovni predvodnici takve prljave difamacijske kampanje se nalaze u Srbiji i oličeni su ne samo u liku predsjednika Srbije i njegovih ministara Vulina i Dačića nego i u enormnom broju intelektualaca okupljenih oko SANU, a o medijima pod njihovim utjecajem da i ne govorim.
Upravo je dirljivo gledati njihovu suradnju sa hrvatskim dupeglavcima i notornim idiotima koji također kao svoju primarnu parapolitičku aktivnost imaju potragu za ustašama u Hrvatskoj očito nesvjesni da takva aktivnost neće naći na dobar odjek niti u Hrvatskoj, a još manje u inozemstvu, naročito nakon titule viceprvaka svijeta u skladu sa onom sada već poznatom: France won the cup, Croatia won hearts.
Jedino što se na taj način može postići je vlastito legitimiranje kao notornih političkih štetočina i delegitimiranje u očima većine stanovnika kao privlačne političke opcije kojoj treba dati svoj glas na izborima, ali pravo im i budi, bolje nisu niti zaslužili.

m.p. otvoreno propagira ustastvo.
to se ne moze sakriti. tocka.

Trlababalan. To se ne može sakriti. :) Uskličnik. :p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2018, 15:25

Speare Shaker wrote:
night sky wrote:
Speare Shaker wrote:

Boldano je naravno notorna laž i ulatzi u kategoriju djelovanja domaćih političkih i sličnih snaga koji se okupljaju oko određenih političkih agendi, a kojima je cilj neprestano pronalaziti "ustaše" po Hrvatskoj i među Hrvatima u BiH u cilju opće difamacije Hrvatske o kojoj sam također govorio. Politički pa i duhovni predvodnici takve prljave difamacijske kampanje se nalaze u Srbiji i oličeni su ne samo u liku predsjednika Srbije i njegovih ministara Vulina i Dačića nego i u enormnom broju intelektualaca okupljenih oko SANU, a o medijima pod njihovim utjecajem da i ne govorim.
Upravo je dirljivo gledati njihovu suradnju sa hrvatskim dupeglavcima i notornim idiotima koji također kao svoju primarnu parapolitičku aktivnost imaju potragu za ustašama u Hrvatskoj očito nesvjesni da takva aktivnost neće naći na dobar odjek niti u Hrvatskoj, a još manje u inozemstvu, naročito nakon titule viceprvaka svijeta u skladu sa onom sada već poznatom: France won the cup, Croatia won hearts.
Jedino što se na taj način može postići je vlastito legitimiranje kao notornih političkih štetočina i delegitimiranje u očima većine stanovnika kao privlačne političke opcije kojoj treba dati svoj glas na izborima, ali pravo im i budi, bolje nisu niti zaslužili.

m.p. otvoreno propagira ustastvo.
to se ne moze sakriti. tocka.

Trlababalan. To se ne može sakriti. :) Uskličnik. :p

I da, gdje su tu argumenti za izričite tvrdnje koje iznosiš?
Ja sam svoje naveo, barem okvirno i u osnovi, a ti ih se nisi ni dotaknula nego nastavljaš iznositi svoje osobne dojmove i emocionalne reakcije u zabludi da to predstavlja racionalne argumente.
Ali vidiš, ipak nije tako. :)
Dobro, možda i ne vidiš, barem sada, ali ubrzo ćeš shvatiti kada Međunarodni sud za ljudska prava u Strasbourgu donese odgovarajuće presude kojima će mnogi politički diletanti i njihovi simpatizeri u RH biti jako neugodno "iznenađeni i uvređeni" (hvala Milanu Gutoviću!).
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2018, 15:37

metilda wrote:.. zato te sada volim još i više...  :x

Hvala ti na lijepim rijecima. :-)  Razlog zasto sam ovo spomenula jest u tome sto znam da poprilican broj ljudi ima slicne probleme koje ne prepoznaje ili ih se srami. Bitno je da znaju da nisu sami. I da postoje i udruge za osobe sa slicnim poremecajima pa mogu i ondje potraziti pomoc. Dakle, nije nuzno otici do KBC-a.

Drago mi je da ti je nevjesta tako srcana. Jedna draga poznanica nosi se s istim problemom kao i ona i posve normalno funkcionira. :-) Dobro pogodjeni lijekovi. Sjecam se u kakvom je stanju bila i sto mi je sve pricala kad je opisivala razvoj bolesti. Divim im se. Objema. Iz takvog stanja doci do zdravog funkcioniranja ooogroman je uspjeh. :-)

I nemoj me voljeti jer kad se opet budemo zakacile, bit ce svega! : ))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2018, 15:43

Exploring a European Market w/my European Uncle

Presmijesan je. :-D Njegov CroEnglish s mnogo F-bomba.

honey, honey....je kurac honey

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2018, 16:44

violator wrote:
metilda wrote:.. zato te sada volim još i više...  :x

Hvala ti na lijepim rijecima. :-)  Razlog zasto sam ovo spomenula jest u tome sto znam da poprilican broj ljudi ima slicne probleme koje ne prepoznaje ili ih se srami. Bitno je da znaju da nisu sami. I da postoje i udruge za osobe sa slicnim poremecajima pa mogu i ondje potraziti pomoc. Dakle, nije nuzno otici do KBC-a.

Drago mi je da ti je nevjesta tako srcana. Jedna draga poznanica nosi se s istim problemom kao i ona i posve normalno funkcionira. :-) Dobro pogodjeni lijekovi. Sjecam se u kakvom je stanju bila i sto mi je sve pricala kad je opisivala razvoj bolesti. Divim im se. Objema. Iz takvog stanja doci do zdravog funkcioniranja ooogroman je uspjeh. :-)

I nemoj me voljeti jer kad se opet budemo zakacile, bit ce svega! : ))

najtužnije je što takve probleme ima sve veći broj mladih.. ja se divim mojoj nevjesti a drago mi je da je i tvoja prijateljica uspjela izaći na kraj s bolešću. treba imati i sreće pa naići na dobrog i iskusnog liječnika.. dok smo još imali obrt razbolio nam se jedan od radnika, branitelj, imao je paranoične epizode, sakrivao se od umišljenih progonitelja.. u dubrovniku je dobio tablete koje su ga doslovno pretvorile u biljku koja vegetira na kauču...

ma sumnjam da ću više puno pisati.. možda kad naiđem na dobar tekst stavim štogod na Katolicizam.. nema se smisla svađati.. :)) mislim da se nećemo imati priliku počupati. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 23/7/2018, 23:00

a, zamisli ti koliki krimen ustaštvo nosi, to je kroj puta, tote nemo di si-ča si, ovako gre hijerarhija;
lažeš, 
kradeš, 
ubijoš, 
ubijoš ženu i dicu, 
ubijoš žene i dicu druge rase, 
ustaša

ča je to toliko opasno u pokretu ki je uprovljo državon četire ratne godine, i to pod jokin utjecajen velikih sila? da nisu možda preuzeli neke rasne zakone ko ča ih je imala merika? da nisu možda ubijali ko japaneži? da nisu možda imali logore ko talijunci? da nisu možda ubijali neistomišljenike ko jugosloveni?

ustaše su socijalisti, i ko takovi meni potpuno neprihvatljivi, ali isto je potribno stati njima u obranu;

kako je moguće da jedun toliko marginalni povjesni sljepi rukavac (kojemu phoebebuffay tepo da je mračno doba- četire jebene godine je mračno doba, era, boktejeba) more postati ikona zla, u isto vrime dokle je potpuno normalno biti članom maoističke stranke, nositi majcu na čegevaru ili se sa sjetom sićati primanja u pionire i davanja zakletve diktatoru u kasarni čin napuniš 10 godin?

ne, ni dovoljno reći da tompson otvoreno propagira ustaštvo, jer je to so fucking what.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 23/7/2018, 23:01

eh, sa sun vidi da nis odgovori na pitanje ča je to toliko opasno u ustaškon pokretu.

odgovor je- nišće.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 23/7/2018, 23:09

zvucis kao iz neke epizode Bostonskog prava..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by aben 23/7/2018, 23:29

kic wrote:
zvucis kao iz neke epizode Bostonskog prava..
night sky ne sdjelje   dijalog dok sdjelje   dijalog, to si mogo i na svojoj koži osititi,  
pa je nda bolje pisati ko opening statement, ili closing statement pred poroton na  meriknskin sd

evo, usput, ov tekst je očišćen od ustašluka:)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 23/7/2018, 23:33

sdjelje?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 23/7/2018, 23:40

nego, 
aj ti komentiroj ot stav, da je biti ustaški simpatizer so fucking what.
ti si osjetljiv momak, ne moreš ni u sunce bez lumbrele ko brunhilda serdar,
nisi ko jo neosjetljiv i grez, toliko da više ne morin ni otključati iphone jer su mi ruke pogrubile;
ti ćeš mi takov možda dati neku dimenziju koja mi sa izmiče, osin ako i nisi bosanski ustaša...?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 23/7/2018, 23:41

kic wrote:
sdjelje?
ne sudjeluje u dijalogu dok sudjeluje u dijalogu:)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 24/7/2018, 00:04

ne znam, cijela ta raspra se izlizala kao stara ploca, marc je dobro napisao u svom clanku: sto nije izricito zabranjeno - je dopusteno u slobodnom drustvu

mislim da se nista strasno ne bi dogodilo da je pustena glazba od pjesme: Geni kameni, ne bi se zapalio nikoji, Srbin ili Rom, ne bi uskrsla crna legija, ne bi se srusila vlada, tako da je sve to pravljenje slona bilo, na nasu vlastitu stetu se unizavamo.. ljudi bi otpjevali pjesmu uz glazbu, ionak su je otpjevali a capela, pa nikom dlaka nije pala s glave..

i lijepo me opisa brate xD
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2018, 09:12

aben wrote:
mativka wrote:Abene, a tko je taj glupi forumaš s neredom ne samo u glavi već i rečeničnim kaosom?
zvo se mačak, ili tako nešto, i bi je peder
Razumijem zašto ga smatraš glupanom, al ti si još i dobro prošao.
Tako sam i ja upoznala jednog forumaša. Taj ne samo da je bio umno uskraćen već je imao i kojekakve druge poremećaje , primjer, bolesna potreba da bude u pravu. No za razliku od tebe, ja sam odmah razumila da je čovik bi uskraćen pa se nisam niti trudila ispravljati ga.
Zbilja tijekom života naletimo na svakojake glupane.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 24/7/2018, 09:15

https://www.index.hr/magazin/clanak/toblerone-vraca-stari-oblik-i-tezinu-ali-po-nenormalnoj-cijeni/2013213.aspx

toblerone wars II
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 24/7/2018, 10:04

kic wrote:
ne znam, cijela ta raspra se izlizala kao stara ploca, marc je dobro napisao u svom clanku: sto nije izricito zabranjeno - je dopusteno u slobodnom drustvu

mislim da se nista strasno ne bi dogodilo da je pustena glazba od pjesme: Geni kameni, ne bi se zapalio nikoji, Srbin ili Rom, ne bi uskrsla crna legija, ne bi se srusila vlada, tako da je sve to pravljenje slona bilo, na nasu vlastitu stetu se unizavamo.. ljudi bi otpjevali pjesmu uz glazbu, ionak su je otpjevali a capela, pa nikom dlaka nije pala s glave..

Jo ne bi koristi argumenat legalnosti, iako mi trenutno gre u korist, jer je to weak argument i lako more postati kontraargumenat. 

da, za proslavu nogometa,
ali jo govorin o ustašami općenito; kako je moguć zahtjev za ostracizmon radi ustaškog, a ni radi komunističkog simpatizerstva?
zar se svin ljudima ne poli crvena lampica kad naletu na takovo ča? meni se omoh pred očima ko terminatoru I izlistava
mešani brak
vojno lice
žrtva specijalnog rata
besplatni stan....

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 24/7/2018, 10:09

mativka wrote:
aben wrote:
mativka wrote:Abene, a tko je taj glupi forumaš s neredom ne samo u glavi već i rečeničnim kaosom?
Tako sam i ja upoznala jednog forumaša. Taj ne samo da je bio umno uskraćen već je imao i kojekakve druge poremećaje , primjer, bolesna potreba da bude u pravu. No za razliku od tebe, ja sam odmah razumila da je čovik bi uskraćen pa se nisam niti trudila ispravljati ga.
ako si omoh razumila da je okroćen, unda naše dvi priče nisu usporedive. 

I ni glupan nego glupav, 
glupav čovik je un ki ne čuje, pa radi toga ni ne govori. glupavi ljudi govoru mašući rukami i proizvodu neartikulane glasove

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2018, 10:17

aben wrote:
mativka wrote:
aben wrote:

I ni glupan nego glupav, 
glupav čovik je un ki ne čuje, pa radi toga ni ne govori. glupavi ljudi govoru mašući rukami i proizvodu neartikulane glasove
Glupan ili glupav, čovik je uskraćen.

Često ljudi budu sami sebi u fokusu pa ne primjećuju očigledne stvari. To se odnosi na naše dvi priče.
U svakom slučaju, tužno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2018, 10:27

aben wrote:
kic wrote:

Jo ne bi koristi argumenat legalnosti, iako mi trenutno gre u korist, jer je to weak argument i lako more postati kontraargumenat. 

I da i ne, jer uz ustaški režim i politiku koju je vodio također ide i argument legalnosti. Što su činili, činili su uglavnom po zakonima koje su doduše sami donijeli.
No, kako vrag obično leži u detalju, nije istovremeno išao argument legitimiteta odnosno podrške većine u narodu bez kojega je legalnost krajnje dvojbena stvar. Naime, ustaški režim nije izabran od većina naroda u državi koja mu je povjerenja na upravljanje, nisu bili izbori, nije bio referendum, prije rata ih nije bilo doslovce nigdje niti su u narodu imali bilo kakvo političko i socijalno uporište. Na vlast su ih postavili zna se koji vanjski igrači i kada su oni pali, pao je i ustaški režim u NDH.
Današnje vlasti u RH ipak imaju odgovarajući politički legitimitet pa onda i legalnost u istom prirodno dobiva neku dodatnu potvrdu i snagu.

Last edited by Speare Shaker on 24/7/2018, 10:28; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 24/7/2018, 10:27

mativka wrote:
aben wrote:
mativka wrote:
aben wrote:

I ni glupan nego glupav, 
Glupan ili glupav, čovik je uskraćen.

Često ljudi budu sami sebi u fokusu pa ne primjećuju očigledne stvari. To se odnosi na naše dvi priče.
U svakom slučaju, tužno.
ne zun na ku foru neko preko foruma more skužiti da je neko glupav a pogotovo da je takova stvor očigledna, ali sve i da je tako, ni vode riječ o fokusu na sebe, nego o fokusu na izrečeno. 

konkretan pederko je bi ful zaštićen, sve face foruma su ga štitili jer su znali da je glupav,  a i bili su na istoj ljevičarskoj liniji; jedino sun ga jo frego, riding him hard:)
nešto ko phoebebuffay vode, more izreći hrpetinu gluposti, da da je niko ne ofrego

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 50 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50  Next

Back to top