Mis ljepote se više neće birati fizičkom izgledu
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Mis ljepote se više neće birati fizičkom izgledu
ma ljudi lupetaju bez veze, pogledaj činjenice i sama zaključi, na primjer tko je isposlovao da djevojke u F1 ne mogu više raditi svoj posao za lijepu lovu unatoč preklinjanju samih djevojaka da im ne oduzimaju izvor zarade. Kajo samo činjenice i logika ti trebaju, ovo truć muć preseravanje sa crkvom i konzervatizmon ne pije vodu jer takve opcije ne postoje da bi toliko mjenjale svijest i zakonekaja wrote:Pa fino, vidis da kažu da je to na valu novog puritanizma.tre wrote:kakvo konzervativno kajo draga??? pa do nedavno je bilo slobodno i konzervativno a otkako se grevio ( feministički ološ čitaj) ubacio sve ode u pizdu materinu!kaja wrote:A ne valja sada kada ih oblače a? Nije to liberalno nego konzervativno ludilo.epikur37 wrote:Dosta je bilo tretiranja žena kao tijela i izgleda...muški seksizam mora pasti
:D
liberalno ludilo ide dalje
A to ste htjeli pa gledajte ( koliko se vec vidi , nije puno ) . Kad se Hefner počeo hrvati s američkim puritanizmom tada kada su liječnici odbijali davati kontracepciju zenama a holivudski filmovi propisivali odvojene krevete za bračne drugove i skinuo sve na kraju bilo vam ljepo.
Eto vam sada puritanizma pa gledajte miss u borosanama s pregačom .
:)
Ti bi bio puritanac a da one šeću u gaćicama . Ne ide ti to skupa..
Sada fino slušajte sto imaju za reci :) slušanje umjesto gledanja!
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Šta ćete popiti ja častim?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
samo trenutni, jedino ako kolega toten i to ne proglasi dopingom : D:veber wrote:čekaj, kaj mi želiš invaliditet?tre wrote:zamisli soru i ne treba ti ledveber wrote:i kvariš mi plasman, zalud led
veber wrote:i kvariš mi plasman, zalud led
Sada cu jos biti kriva za tvoj poraz..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
iza svakog muškog poraza krije se neka feministicakaja wrote:veber wrote:i kvariš mi plasman, zalud led
Ma bezveze , čuj nije važna ljepota a izbor za miss ?!tre wrote:ma ljudi lupetaju bez veze, pogledaj činjenice i sama zaključi, na primjer tko je isposlovao da djevojke u F1 ne mogu više raditi svoj posao za lijepu lovu unatoč preklinjanju samih djevojaka da im ne oduzimaju izvor zarade. Kajo samo činjenice i logika ti trebaju, ovo truć muć preseravanje sa crkvom i konzervatizmon ne pije vodu jer takve opcije ne postoje da bi toliko mjenjale svijest i zakonekaja wrote:Pa fino, vidis da kažu da je to na valu novog puritanizma.tre wrote:kakvo konzervativno kajo draga??? pa do nedavno je bilo slobodno i konzervativno a otkako se grevio ( feministički ološ čitaj) ubacio sve ode u pizdu materinu!kaja wrote:A ne valja sada kada ih oblače a? Nije to liberalno nego konzervativno ludilo.epikur37 wrote:Dosta je bilo tretiranja žena kao tijela i izgleda...muški seksizam mora pasti
:D
liberalno ludilo ide dalje
A to ste htjeli pa gledajte ( koliko se vec vidi , nije puno ) . Kad se Hefner počeo hrvati s američkim puritanizmom tada kada su liječnici odbijali davati kontracepciju zenama a holivudski filmovi propisivali odvojene krevete za bračne drugove i skinuo sve na kraju bilo vam ljepo.
2015-08-15
pa da!jedva natjeram puža u kućicu i onda se ti pojaviš.kaja wrote:veber wrote:i kvariš mi plasman, zalud led
dođi čestitati nakon izbora, ometaš me u pobjedi.
2014-12-30
Da, datre wrote:iza svakog muškog poraza krije se neka feministicakaja wrote:veber wrote:i kvariš mi plasman, zalud led
Pa to ti je :)
Last edited by kaja on 20/7/2018, 00:05; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Pa nisi pobijedio .veber wrote:pa da!jedva natjeram puža u kućicu i onda se ti pojaviš.kaja wrote:veber wrote:i kvariš mi plasman, zalud led
Aha ti znas da slavimo ko ludi 2 mjesto
E pa razbojniče...
2015-08-15
tko je prvi?kaja wrote:Pa nisi pobijedio .veber wrote:pa da!jedva natjeram puža u kućicu i onda se ti pojaviš.kaja wrote:veber wrote:i kvariš mi plasman, zalud led
Aha ti znas da slavimo ko ludi 2 mjesto
E pa razbojniče...
a, znam, jebote, marcel.
2014-12-30
zar nije pobjedio neki muškarac nedavno? to je opet ista svirala tih kojekakvih naprednoliberalnih ljevičarskih krugova. Da je po našem desnom svjetonazoru taj koji se prijavio ko žensko bi bio dobrano naleman i potjeran u mp3 no kako smo mi daleko od vlasti muškarci vam uskaču u grlo a vi to trpite iako ste sve podčinili tome da sjebete muški rodkaja wrote:Ma bezveze , čuj nije važna ljepota a izbor za miss ?!tre wrote:ma ljudi lupetaju bez veze, pogledaj činjenice i sama zaključi, na primjer tko je isposlovao da djevojke u F1 ne mogu više raditi svoj posao za lijepu lovu unatoč preklinjanju samih djevojaka da im ne oduzimaju izvor zarade. Kajo samo činjenice i logika ti trebaju, ovo truć muć preseravanje sa crkvom i konzervatizmon ne pije vodu jer takve opcije ne postoje da bi toliko mjenjale svijest i zakonekaja wrote:Pa fino, vidis da kažu da je to na valu novog puritanizma.tre wrote:kakvo konzervativno kajo draga??? pa do nedavno je bilo slobodno i konzervativno a otkako se grevio ( feministički ološ čitaj) ubacio sve ode u pizdu materinu!kaja wrote:
A ne valja sada kada ih oblače a? Nije to liberalno nego konzervativno ludilo.
ja nisam desničar, ni vjernik.tre wrote:zar nije pobjedio neki muškarac nedavno? to je opet ista svirala tih kojekakvih naprednoliberalnih ljevičarskih krugova. Da je po našem desnom svjetonazoru taj koji se prijavio ko žensko bi bio dobrano naleman i potjeran u mp3 no kako smo mi daleko od vlasti muškarci vam uskaču u grlo a vi to trpite iako ste sve podčinili tome da sjebete muški rod
ali bi ono prepustio arapima za dobrodošlicu...
2014-12-30
litru i voduepikur37 wrote:Šta ćete popiti ja častim?
i kaju
2014-12-30
Mmmm... ne znamepikur37 wrote:Šta ćete popiti ja častim?
Nešto s puno leda
2015-08-15
Natjecatelji za Miss Hrvatske, po novim kriterijima :)
[url=https://servimg.com/view/19892573/672][/url]
[url=https://servimg.com/view/19892573/672][/url]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Musko pobjedila?veber wrote:ja nisam desničar, ni vjernik.tre wrote:zar nije pobjedio neki muškarac nedavno? to je opet ista svirala tih kojekakvih naprednoliberalnih ljevičarskih krugova. Da je po našem desnom svjetonazoru taj koji se prijavio ko žensko bi bio dobrano naleman i potjeran u mp3 no kako smo mi daleko od vlasti muškarci vam uskaču u grlo a vi to trpite iako ste sve podčinili tome da sjebete muški rod
ali bi ono prepustio arapima za dobrodošlicu...
Pa fino :)
Evo vidis, gurate nam se i u izbor za miss
2015-08-15
nitko ne spominje da se zenska ljepota gleda i cijeni od davninakaja wrote:epikur37 wrote:Dosta je bilo tretiranja žena kao tijela i izgleda...muški seksizam mora pasti
puno puta zene same zele istaknuti svoju ljepotu
nisu na to natjerane
same se prijavljuju na natjecaje , same si izgradjuju stil, same pokazuju
2014-04-16
Nemoj cijelu, litruveber wrote:litru i voduepikur37 wrote:Šta ćete popiti ja častim?
i kaju
Opet ces gajbe bacat..
2015-08-15
kaja wrote:Mmmm... ne znamepikur37 wrote:Šta ćete popiti ja častim?
Nešto s puno leda
Nakon pola godine svakotjednih natezanja, dobio sam zeljisno-knjižni uložak...ne možeš vjerovati koja je to agonija bila...
zato kajo i ekipa, ča god..na moj račun :D
2015-08-06
A vjerujem, ajd dzin tonik..s krastavcemepikur37 wrote:kaja wrote:Mmmm... ne znamepikur37 wrote:Šta ćete popiti ja častim?
Nešto s puno leda
Nakon pola godine svakotjednih natezanja, dobio sam zeljisno-knjižni uložak...ne možeš vjerovati koja je to agonija bila...
2015-08-15
kaja wrote:A vjerujem, ajd dzin tonik..s krastavcemepikur37 wrote:kaja wrote:Mmmm... ne znamepikur37 wrote:Šta ćete popiti ja častim?
Nešto s puno leda
Oni svaku vecer između 23-01 obnavljaju stanje ZK i gledam i ne mogu vjerovati da je gotovo!
Dzin tonik valja, ja odoh s gemištom na terasu ...ćutiti satisfakciju!
2015-08-06
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kakva će biti nova glasačka karta: Dalmacija će u Sabor birati više zastupnika nego Slavonija?
» Neće me više praviti budalom
» SAD više neće primati sirijske izbjeglice
» Srbija vise nece suditi Hrvatima?
» AEK: Ti što su to napisali NEĆE VIŠE NIKAD ući na naš stadion
» Neće me više praviti budalom
» SAD više neće primati sirijske izbjeglice
» Srbija vise nece suditi Hrvatima?
» AEK: Ti što su to napisali NEĆE VIŠE NIKAD ući na naš stadion
Page 5 of 6