Sok: Kolinda priznala - mi smo svi Albanci a ja hodam s Tacijem !
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sok: Kolinda priznala - mi smo svi Albanci a ja hodam s Tacijem !
Ne bih o tom, nije moj upis.kic wrote:
rec nekom da je daska nema veze s necijim postovima
believe it or not
Kaja je poznata po tom da se strogo drži teme i nikada ne udara osobno protiv sugovornika? Nemoj me nasmijavati! Ad hominem je uobičajena praksa na forumu, možda joj najmanje pribjegava Jastreb.pismejker wrote:Nikako upise..da je samo upise,bilo bi konstruktivno...No ide se ad homminem..napadate Kayu kao osobu..to nije pristojno..Regoč wrote:Zabranjeno je kritizirati Kajine upise? Otkad?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Dojmil je se toliko da se udala za nj. Pa se razvel od nje. A za Silvestrovo je prevarila tadašnjega s njim. Eto!pismejker wrote:Tja.,.ako je dosad niti jedan Hrvat nije impresionirao,ima malo da se zabrinete...metilda wrote:ja mislim da se kaya od iskona do ex iskona udala za srbina.. transformacija je tako očita da jedino to može biti razlog...
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Dojmil je se toliko da se udala za nj. Pa se razvel od nje. A za Silvestrovo je prevarila tadašnjega s njim. Eto!pismejker wrote:Tja.,.ako je dosad niti jedan Hrvat nije impresionirao,ima malo da se zabrinete...metilda wrote:ja mislim da se kaya od iskona do ex iskona udala za srbina.. transformacija je tako očita da jedino to može biti razlog...
pffffff..yebote,jel ti to njoj chuchish na ramenu...
Guest- Guest
Informacije su dostupne na ovom forumu.pismejker wrote:Regoč wrote:Dojmil je se toliko da se udala za nj. Pa se razvel od nje. A za Silvestrovo je prevarila tadašnjega s njim. Eto!pismejker wrote:Tja.,.ako je dosad niti jedan Hrvat nije impresionirao,ima malo da se zabrinete...metilda wrote:ja mislim da se kaya od iskona do ex iskona udala za srbina.. transformacija je tako očita da jedino to može biti razlog...
pffffff..yebote,jel ti to njoj chuchish na ramenu...
Regoč-
2015-08-21
Ja ovdje ne kuzim..tko koga ijebe ...tko je ijeban a tko ce biti ...e da da...i skim je/ce ???!!!!!
Guest- Guest
kaya wrote:Nevjerojatno..
Kaya je
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolinda Grabar-Kitarović PRIZNALA ZLOČINE
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hodam gol po kući
» (SAFF) Dragan Čović otvoreno: „Za svaku unitarnu, jednonacionalnu i građansku državu bit ću prijetnja dok hodam ovom zemljom“!
» Grčka PC priznala Ukrajinsku PC
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hodam gol po kući
» (SAFF) Dragan Čović otvoreno: „Za svaku unitarnu, jednonacionalnu i građansku državu bit ću prijetnja dok hodam ovom zemljom“!
» Grčka PC priznala Ukrajinsku PC
Page 2 of 2