Čak 6 godina iznuđivao vlastitog odvjetnika
Page 1 of 1
Čak 6 godina iznuđivao vlastitog odvjetnika
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/kako-je-u-sokantnoj-akciji-pao-kamatar-u-cijem-su-stanu-nasli-papire-u-kojima-se-spominje-igrac-vatrenih-cak-6-godina-iznudivao-vlastitog-odvjetnika/7628979/
Kermit-
2014-04-17
Re: Čak 6 godina iznuđivao vlastitog odvjetnika
gore bagre od dovjetnika nema....imao sam iskustva sa svakim strukama ali to je sorta za sebe
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Slavica Pavlić
A odakle odvjetniku tolika imovina za dati, a da nije morao nakon toga živjeti pod mostom?
Sviđa mi se · Odgovor · 12 · 5 h
Kermit-
2014-04-17
Rutko Andrijasevic
Istog tog odvjetnika je trebalo u remetinac ,ja po ovom što iznose i jedan i drugi nevidim razlike,6 ipo godina su bili nokat i meso i kad je tikva pukla kamatar kriv odvjetnik koji ga štitio sve te godine Anđeo gabrijel.
Sviđa mi se · Odgovor · 4 · 4 h
Istog tog odvjetnika je trebalo u remetinac ,ja po ovom što iznose i jedan i drugi nevidim razlike,6 ipo godina su bili nokat i meso i kad je tikva pukla kamatar kriv odvjetnik koji ga štitio sve te godine Anđeo gabrijel.
Sviđa mi se · Odgovor · 4 · 4 h
Kermit-
2014-04-17
Prije 30 godina a i u A-U advokati su bili doktori, sada je to palo na jadne graneepikur37 wrote:gore bagre od dovjetnika nema....imao sam iskustva sa svakim strukama ali to je sorta za sebe
Kermit-
2014-04-17
Slobodan Šarić
Ne odobravam ali gdje je tu logika, odvjetnik i ne postoječi dug... a da ga odmah nije prijavio, inaće večina odvjetnika su poznati kao "ZAKONSKI KRIMINALCI"
Sviđa mi se · Odgovor · 9 · 5 h
Kermit-
2014-04-17
Isto govore za Bosanceepikur37 wrote:gore bagre od dovjetnika nema....imao sam iskustva sa svakim strukama ali to je sorta za sebe
Kermit-
2014-04-17
Andrej Grošelj
MA NIJE TO ODVJETNIK TO JE KRIMINALAC.!!!!!!!!!!!
Sviđa mi se · Odgovor · 3 · 4 h
Daniel Lukić
svi su oni
Odgovor · 4 h
Franjo Mrvcic
Daniel Lukić Dobri ljudi a lopineeeeee:::::)))))))
Odgovor · 3 h
Kermit-
2014-04-17
Dražen Falica
A može li netko objasniti koja je razlika između odvjetnika,lihvara,kamatara i političara,osim što jedni rade po zakonu,a drugi kroz rupe u zakonu
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · 25 min
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Isto govore za Bosanceepikur37 wrote:gore bagre od dovjetnika nema....imao sam iskustva sa svakim strukama ali to je sorta za sebe
e sad zamisli bosanca odvjetnika :D
Inače stavrno imam loša iskustva s odvjetnicima....
Znači lik te gleda u oči i laže...kad zajebe, onda kaže nije do njega...ono...klonit se
2015-08-06
Ima kolega koje ne bi molio vode, ali advokatura je nasušnaepikur37 wrote:Kermit wrote:Isto govore za Bosanceepikur37 wrote:gore bagre od dovjetnika nema....imao sam iskustva sa svakim strukama ali to je sorta za sebe
Znači lik te gleda u oči i laže...kad zajebe, onda kaže nije do njega...ono...klonit se
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Ima kolega koje ne bi molio vode, ali advokatura je nasušnaepikur37 wrote:Kermit wrote:Isto govore za Bosanceepikur37 wrote:gore bagre od dovjetnika nema....imao sam iskustva sa svakim strukama ali to je sorta za sebe
Ma naravno da treba advokatura ali je baš bara, doslovce bara, mutna i takvi likovi.
2015-08-06
jbg-a kao i sve kod nas, osim toga Hanžeković je vodio Komoru maltene do smrti što formalno a što ko blagajnikepikur37 wrote:Kermit wrote:Ima kolega koje ne bi molio vode, ali advokatura je nasušnaepikur37 wrote:Kermit wrote:Isto govore za Bosanceepikur37 wrote:gore bagre od dovjetnika nema....imao sam iskustva sa svakim strukama ali to je sorta za sebe
Ma naravno da treba advokatura ali je baš bara, doslovce bara, mutna i takvi likovi.
Kermit-
2014-04-17
epikur37 wrote:Kermit wrote:Isto govore za Bosanceepikur37 wrote:gore bagre od dovjetnika nema....imao sam iskustva sa svakim strukama ali to je sorta za sebe
Zna pos'o :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pa nećeš valjda priznati zajeb ali avaj stranke znaju biti ajme ološ, ne znaš kada je gore kada se obavi posao ili se ne uspije, nema šanse da plate, takav narod, samo bi netko nekoga zajebao i hvalio se s timHektorović wrote:epikur37 wrote:Kermit wrote:Isto govore za Bosanceepikur37 wrote:gore bagre od dovjetnika nema....imao sam iskustva sa svakim strukama ali to je sorta za sebe
Zna pos'o :D
Kermit-
2014-04-17
jebi ga ... i dule naletio .... znam tog lika odavno .... po viđenju naravno. tim poslom se bavio valjda dok je bio u pelenama.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Similar topics
» Korade je iznuđivao prijatelja -pobit ću ti obitelj daj novac
» Uhićen Jerko Malvazija ( slučaj Zavadlav), iznuđivao 250 tis Eura
» Morate imati odvjetnika
» HRT zapošljava oko 100 odvjetnika i računovođa
» Plenki se žali na vlastitog arbitra
» Uhićen Jerko Malvazija ( slučaj Zavadlav), iznuđivao 250 tis Eura
» Morate imati odvjetnika
» HRT zapošljava oko 100 odvjetnika i računovođa