Francusko-židovska organizacija napala hrvatski tim da je "prebijel" i "rasistički"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Francusko-židovska organizacija napala hrvatski tim da je "prebijel" i "rasistički"
Jedan od njih je reprezentativac, ostali ce da slave paljenjem auta i kamenjem po policiji.T. wrote:evo, taman stižu novi reprezentativci francuske za euro 2020...
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Re: Francusko-židovska organizacija napala hrvatski tim da je "prebijel" i "rasistički"
poslat reprezentaciju u solarij na kvarcanje
Obuku tamne dresove, srbonje ih nazovu crnokosuljasima, sto bi tek da uzmemo crnce ili da se iskvarcaju, tko bi izasao na kraj sa prekodrinskim pravednicima.marcellus wrote:poslat reprezentaciju u solarij na kvarcanje
omni-
2014-04-12
Evo jedna poucna prica iz davnina iz zemlje iza sedam gora i sedam mora. Nekad davno na vrh brda zivjela je obitelj Modric. Tezacka, kojem su se jutra spajala sa vecerima u borbi da se sacuva blago i ono sta se ima. Zivjelo je tu u trosnoj kamenoj kuci vise generacija i znalo se tko kosi a tko vodu nosi. Starina Luka od 7 ljeta je bio marljiv i tvrd covjek. Tvrd ali pravedan. Jedino sta mi je rastapalo srce je bio najmladji , jope Luka , njegov unuk. Tako u vece uz pucketanje vatre sukao je brke Luka i gledao unuka , nadajuci se dobrom domacinu i stocaru jer je imao dobar rad nogu po zagorskom krsu.
U Susjednom selu su zivjeli malo drugaciji ljudi. Malo ljenji ali skloniji sportu. Tako su oni gledali rad nogu malog Luke sa drugog brda i cudili se kako mali izbjegava kandure, uvale i vrtace. Malen ali viznjav i stabilan na nogama. Odmah im je palo na um. Ovaj je rodjen za zviezde, Crvene beogradske zvezde. Tako su mjeseci prolazili ali mali ne haje za loptom. Samo djed i trka po vrletima. Znas sta, Jovane, rece Rade , ajmo mi malom pomoci da uradi nesta od svog zivota. Taj ti nece mrdnut odavde ai stado im je lijepo. Nego ajd da mi to ubrzamo. Tako i bi. Narednog jutra uhavtise oni starog Luku svezase i odvedose u uznistvo. Poslase mu sinu ferman da ide u bijeli svijet i djetetu obezbjedi fudbalsku buducnost.Sin ni da cuje a stari Luka se poceo buniti i nabrajati tko mu je sve iz njihovog sela duzan novac.Muka velika. Sta da se radi??? Nema druge valja starog klati. jest malo radikalno ali iz te smo partije a treba i pomoci malom da se svijeta docepa. Tako i bi.
Sada zurim, a ostalo znate. Spaljena kuca, od trnja do zvijezda, susjedi se pate u Srbiji u srpskoj mirovina a Luka se bahati po svijetu. Makar da im se onako, reda radi zahvali. Nista. Dzubre nezahvalno ustashko.
Likovi i radnja su izmisljeni. Svaka slicnost je slucajna. Malo humora nikada nije na odmet.
U Susjednom selu su zivjeli malo drugaciji ljudi. Malo ljenji ali skloniji sportu. Tako su oni gledali rad nogu malog Luke sa drugog brda i cudili se kako mali izbjegava kandure, uvale i vrtace. Malen ali viznjav i stabilan na nogama. Odmah im je palo na um. Ovaj je rodjen za zviezde, Crvene beogradske zvezde. Tako su mjeseci prolazili ali mali ne haje za loptom. Samo djed i trka po vrletima. Znas sta, Jovane, rece Rade , ajmo mi malom pomoci da uradi nesta od svog zivota. Taj ti nece mrdnut odavde ai stado im je lijepo. Nego ajd da mi to ubrzamo. Tako i bi. Narednog jutra uhavtise oni starog Luku svezase i odvedose u uznistvo. Poslase mu sinu ferman da ide u bijeli svijet i djetetu obezbjedi fudbalsku buducnost.Sin ni da cuje a stari Luka se poceo buniti i nabrajati tko mu je sve iz njihovog sela duzan novac.Muka velika. Sta da se radi??? Nema druge valja starog klati. jest malo radikalno ali iz te smo partije a treba i pomoci malom da se svijeta docepa. Tako i bi.
Sada zurim, a ostalo znate. Spaljena kuca, od trnja do zvijezda, susjedi se pate u Srbiji u srpskoj mirovina a Luka se bahati po svijetu. Makar da im se onako, reda radi zahvali. Nista. Dzubre nezahvalno ustashko.
Likovi i radnja su izmisljeni. Svaka slicnost je slucajna. Malo humora nikada nije na odmet.
2014-04-14
pokraj nasih decki i ovi su bijeliEroo wrote:Meni su zanimljive "boje" srpske reprezentacije.
Ne vidim niti jednog čokoladnog a la Vulin.
bit ce da je i to razlog zasto je trebalo zakuhati 91 da se pubijamo medjusobno
bosanci kao nacija ne postoje, izmislise ih.. kosovari su nekrsti u velikoj vecini
iza svih prljavih djela spiminje se zidov... ftrancusko-zidovska organizacija
islamizacija Europe, slamanje jakih nacionalnih drzava
jos nam nije kasno za spas
tesko cemo naprijed dok ima inteligentnih kao pizon koji u svemu vidi ustasluk a ni ne zna zasto su mu krivi
immortal-
2014-04-16
marcellus wrote:poslat reprezentaciju u solarij na kvarcanje
ne pustat dok ne pregore
da bi svjet nakaradnosti bio zadovoljan
immortal-
2014-04-16
A dusu ?
Kako mislite kvarcati
E jeste .. naivci iz Hlebina
Ono, poigravati se velikim idejama
Nije vazno silama nego idejama
Vama je fasizam ..zajebsncija
Ajd da i to vidimo ..
Kako mislite kvarcati
Ajd da i to vidimo ..
talibanko neki dan si rekla da si ateist pa kakva te duša onda spopalaSora wrote:A dusu ?
Kako mislite kvarcati
Ajd da i to vidimo ..
Jesam ateist sam
Jugonostalgičar
Jugosrbslovenskomakedoski nostalgičar
Kurajberica samo takva
RED MOTHER SAM JOS
umrijet cu Titu prežaliti necu
I sto jos sam?
A volim spek i luk
I ..jos nesti
Ha ha
Jugonostalgičar
Kurajberica samo takva
RED MOTHER SAM JOS
I sto jos sam?
A volim spek i luk
I ..jos nesti
Ha ha
Jugohrvatskosrpskimakedonskoslovenskicrnogorski nostalgičar
Ha ha
Ha ha
U Jrbote
Ispade mi Bosna
Jebes zemlju koja Bosne nema
Ispade mi Bosna
Jebes zemlju koja Bosne nema
Nekad bilo, sad bi dala cijelu mirovinu i titin stan da te neko oće dobro mrkniti. Ko zna možda bi se i smirila neko vrijeme. Držim da bi to mogao jastreb odraditi, sličnih ste svjetonazora a uz to on ima želudac za mrkniti svašta :)Sora wrote:Jesam ateist sam
Jugonostalgičar
Kurajberica samo takva
RED MOTHER SAM JOS
I sto jos sam?
A volim spek i luk
I ..jos nesti
Ha ha
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Markićka napala hrvatske profesore, osuđuju je brojni hrvatski i strani znanstvenici
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» rasistički portal
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Liberalna štampa: zvrkovi su rasistički
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» rasistički portal
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Liberalna štampa: zvrkovi su rasistički
Page 2 of 2