Hrvaška predsednica osvojila srca navijačev in twitterašev
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
https://www.delo.si/sp-2018/viralno/to-je-bil-eden-najboljsih-finalov-71713.html
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Hrvaška predsednica osvojila srca navijačev in twitterašev
Kraljica.
Ne znam, ona je spontana al ja cu je ipak zapamtiti kao budalu koja ljubi maznuti kip pred fifom i macronom dok joj igrači placu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
KGK je savršeno odradila svoj posao. Tako svijet kaže.
Predsjednica nije igrala pa ne znam čime je osvojila srca, slinavljenjem po maznutom kipu ?!
Jebote, igrači joj placu ona slini po kipu pred macronom i FIFA lopovima !
2015-08-15
Gledaš kroz hrvatski obojena očala, a svjetska su drugačija...kaja wrote:Predsjednica nije igrala pa ne znam čime je osvojila srca, slinavljenjem po maznutom kipu ?!
Važno je ono kako ju je svijet percipirao i ne hr opozicija.
Samo zamisli, u svlačionicu hr reprezentacije je dovela Putina i Macrona.
Tko to ne vidi je slijepac...možda i zlonamjerni slijepac.
2016-07-22
nije ih ona dovela nego igrači pod broj jedan.Eroo wrote:Gledaš kroz hrvatski obojena očala, a svjetska su drugačija...kaja wrote:Predsjednica nije igrala pa ne znam čime je osvojila srca, slinavljenjem po maznutom kipu ?!
Važno je ono kako ju je svijet percipirao i ne hr opozicija.
Samo zamisli, u svlačionicu hr reprezentacije je dovela Putina i Macrona.
Tko to ne vidi je slijepac...možda i zlonamjerni slijepac.
drugo, to slinavljenje je čista samopromocija i ulizivanje europi , ono kao njoj nije važno kome i kako, ide u čestitati i sliniti po kipu bez obzira što ide marconu
2015-08-15
Eroo wrote:KGK je savršeno odradila svoj posao. Tako svijet kaže.
PR bez greške
druga stvar što Hrvati inače ne razumiju PR
hoces reci kao sandi blagonic i slicni..marcellus wrote:Eroo wrote:KGK je savršeno odradila svoj posao. Tako svijet kaže.
PR bez greške
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:Eroo wrote:KGK je savršeno odradila svoj posao. Tako svijet kaže.
PR bez greške
Što ti je to PR?
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:Eroo wrote:KGK je savršeno odradila svoj posao. Tako svijet kaže.
PR bez greške
Hrvati općenito rade negativni PR o sebi...KGK je očigledno druga škola.
2016-07-22
to je kada predsjednica slini po kipu koji su joj igračima maznuli perfidno pred nosomcrvenkasti wrote:marcellus wrote:Eroo wrote:KGK je savršeno odradila svoj posao. Tako svijet kaže.
PR bez greške
Što ti je to PR?
i dok oni plaču ona želi pokazati macronu kako je to super i kako joj je drago
2015-08-15
Kolinda se sprijateljila s Putinom. Hrvatska će odjebari Amere, izaći iz NATO pakta i zajedno sa Srbijom, Bosnom i Kosovom formirati novu Jugoslaviju kao jednu od ruskih gubernija.
crvenkasti-
2014-04-17
kaja wrote:to je kada predsjednica slini po kipu koji su joj igračima maznuli perfidno pred nosomcrvenkasti wrote:marcellus wrote:Eroo wrote:KGK je savršeno odradila svoj posao. Tako svijet kaže.
PR bez greške
Što ti je to PR?
I mene Kolindica uvijek razveseli svojom stalozenoscu i dostojanstvom. Ima dobre PR savjetnike.
Guest- Guest
Molim administratore da preprave naslove na hrvatski jezik. Uzor bi nam trebao biti Zlatko Dalić koji se othrvao pritisku da pressice budu na engleskom.
Slovenski : van !!! Sluganski mentalitet.
Molim administratore da preprave naslove na hrvatski jezik. Uzor bi nam trebao biti Zlatko Dalić koji se othrvao pritisku da pressice budu na engleskom.
Guest- Guest
dobro da su ju vratili u hrvatsku, bojim se da je u tom slavljuu mogla završiti u francuskoj i slaviti to s njihovim navijačima razbijanjenm izloga i krađom tenisica.violator wrote:kaja wrote:to je kada predsjednica slini po kipu koji su joj igračima maznuli perfidno pred nosomcrvenkasti wrote:marcellus wrote:Eroo wrote:KGK je savršeno odradila svoj posao. Tako svijet kaže.
PR bez greške
Što ti je to PR?
I mene Kolindica uvijek razveseli svojom stalozenoscu i dostojanstvom. Ima dobre PR savjetnike.
kako rekoh, znam da nije mogla s Vidom vikati - jebem vam mater, bre..ali trebala je stajati , dati ruku onom konju do sebe i otići svojima.
2015-08-15
kaja wrote:dobro da su ju vratili u hrvatsku, bojim se da je u tom slavljuu mogla završiti u francuskoj i slaviti to s njihovim navijačima razbijanjenm izloga i krađom tenisica.violator wrote:kaja wrote:to je kada predsjednica slini po kipu koji su joj igračima maznuli perfidno pred nosomcrvenkasti wrote:marcellus wrote:
PR bez greške
Što ti je to PR?
kako rekoh, znam da nije mogla s Vidom vikati - jebem vam mater, bre..ali trebala je stajati , dati ruku onom konju do sebe i otići svojima.
: )))
Ma cugnula si zenica pa grli i cereka se bezveze! :-D Jos ono s peharom.. :-S A ovi to proglasili dobrim PR-om. Ala! :-D
Guest- Guest
skace po Afrikancima a igrači joj placu ..violator wrote:kaja wrote:dobro da su ju vratili u hrvatsku, bojim se da je u tom slavljuu mogla završiti u francuskoj i slaviti to s njihovim navijačima razbijanjenm izloga i krađom tenisica.violator wrote:kaja wrote:to je kada predsjednica slini po kipu koji su joj igračima maznuli perfidno pred nosomcrvenkasti wrote:
Što ti je to PR?
: )))
Ma cugnula si zenica pa grli i cereka se bezveze! :-D Jos ono s peharom.. :-S A ovi to proglasili dobrim PR-om. Ala! :-D
Pa zbilja sto oni mogu proglasiti pr om da ne povjeruješ..
A kada ju je kiša krenula zaljevati zbilja mi nikad neće biti jasno zašto se nije okrenula
2015-08-15
Kolu je dobro odradila, mozda je malo pretjerala u nekim u nekim situa ijama ali sve skupa, dobro!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kofein wrote:Hrvaška predsednica osvojila srca navijačev in twitterašev
slažem se od prvog do zadnjeg slova.. osim toga kolinda je mason i kao član tajne organizacije nema moje povjerenje
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Slovenski premier in hrvaška predsednica enotna: zavrnila povabilo v Marakeš #migracije
» Vihar "Kolinda" zajel družbena omrežja: navijaško razpoložena hrvaška predsednica očarala nogometni svet
» RUSSIA BEYOND: Kolindomanija u Rusiji: Kolinda osvojila srca Rusa
» Tudi tukaj je Hrvaška
» HRVATSKA PREDSEDNICA U BEOGRADU 23. JUNA
» Vihar "Kolinda" zajel družbena omrežja: navijaško razpoložena hrvaška predsednica očarala nogometni svet
» RUSSIA BEYOND: Kolindomanija u Rusiji: Kolinda osvojila srca Rusa
» Tudi tukaj je Hrvaška
» HRVATSKA PREDSEDNICA U BEOGRADU 23. JUNA
Page 1 of 5