DNO DNA!Kako su Sandro Blagonic i Marija Lugaric(sdp) smisljali istracati Hrvatsku francuskim medijama
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: DNO DNA!Kako su Sandro Blagonic i Marija Lugaric(sdp) smisljali istracati Hrvatsku francuskim medijama
vi? vi niste prosli ni grupu...danas je igrala HR protiv FR,kaja wrote:Evo dubretari cim dođete gubimoRegoč wrote:By Juraj Vrdoljak
Croatian football writer
Opet domaći!
Užas
Fuj
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: DNO DNA!Kako su Sandro Blagonic i Marija Lugaric(sdp) smisljali istracati Hrvatsku francuskim medijama
Noor wrote:vi? vi niste prosli ni grupu...danas je igrala HR protiv FR,kaja wrote:Evo dubretari cim dođete gubimoRegoč wrote:By Juraj Vrdoljak
Croatian football writer
Opet domaći!
Užas
Fuj
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Da pa znam, a sta ti imas s timNoor wrote:vi? vi niste prosli ni grupu...danas je igrala HR protiv FR,kaja wrote:Evo dubretari cim dođete gubimoRegoč wrote:By Juraj Vrdoljak
Croatian football writer
Opet domaći!
Užas
Fuj
Nisu cigani igrali u repki da ih svojatas
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nisu da, igrali su hrvati...zato ne znam s kojim se ciljem uopce javljas, s njima nista nemas, jednako ko i blagonic...smece jednokaja wrote:Da pa znam, a sta ti imas s timNoor wrote:vi? vi niste prosli ni grupu...danas je igrala HR protiv FR,kaja wrote:Evo dubretari cim dođete gubimoRegoč wrote:By Juraj Vrdoljak
Croatian football writer
Opet domaći!
Užas
Fuj
2017-10-06
Da pa kaj, vi cigani niste Hrvati nego IndijciNoor wrote:nisu da, igrali su hrvati...kaja wrote:Da pa znam, a sta ti imas s timNoor wrote:vi? vi niste prosli ni grupu...danas je igrala HR protiv FR,kaja wrote:Evo dubretari cim dođete gubimoRegoč wrote:By Juraj Vrdoljak
Croatian football writer
Opet domaći!
Užas
Fuj
I ne znate igrati nogomet
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
o jebem te zivote, koja maloumna umotvorinakaja wrote:Da pa kaj, vi cigani niste Hrvati nego IndijciNoor wrote:nisu da, igrali su hrvati...kaja wrote:Da pa znam, a sta ti imas s timNoor wrote:vi? vi niste prosli ni grupu...danas je igrala HR protiv FR,kaja wrote:
Evo dubretari cim dođete gubimo
Užas
Fuj
I ne znate igrati nogomet
pa gluperdo prodana daj vise zacepi tu labrnju...
2017-10-06
veber wrote:a dolje domoljubne objave, od rezanja jaja do klanja i javnog vješanja...
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kako su Era i cetalji maznuli staru hrvatsku koracnicu
» Kako je Tito prebacio 70 fabrika iz Srbije u Sloveniju i Hrvatsku
» Goran Vojković . Kako su Rumunju prestigli Hrvatsku(iza nas u EU je jedino još Bugarska)
» 25.rujna.1991-kako je Budimir Lončar osudio Hrvatsku na smrt
» Kako je stotinjak kuna za javne službe demaskiralo hrvatsku politiku
» Kako je Tito prebacio 70 fabrika iz Srbije u Sloveniju i Hrvatsku
» Goran Vojković . Kako su Rumunju prestigli Hrvatsku(iza nas u EU je jedino još Bugarska)
» 25.rujna.1991-kako je Budimir Lončar osudio Hrvatsku na smrt
» Kako je stotinjak kuna za javne službe demaskiralo hrvatsku politiku
Page 3 of 3