5. godišnji Luka Modrić među vukovima (dokumentarac)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 5. godišnji Luka Modrić među vukovima (dokumentarac)
Ustase=vukcrvenkasti wrote:Vuk, kad je gladan, zavija ne zbog gladi, nego zbog društva. Ovce kolje, to mu je najbolje. Nitko ga ne može pripitomiti, jer mijenja dlaku, a ćud ne mijenja. E sad, zašto?
Samo ću toliko reći. Više ni riječi.
Tko razumije - razumije!
max123- Posts : 2853
2015-10-28
i vukovi zavijaju za hrvatsku
2014-12-30
meni su vukovi fascinantni..znaš da kada love nekoga kao ljudi, imaju dogovor:)veber wrote:i vukovi zavijaju za hrvatsku
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa u tvojoj šupljoj glavi je očito pogrdno ;Pmetilda wrote:ovo kao pogrdno što je luka čuvao ovce?
mili Bože, većina naših očeva, majki i baka čuvalo je neku vrstu domaćih životinja....
mi smo imali krave, koze, svinje kokoške.. ne stidim se toga...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ona izmisli da je nekom to pogrdno pa da onda ona kao brani da nije...ne kužiš ti tu logikuOh_Femder wrote:Pa u tvojoj šupljoj glavi je očito pogrdno ;Pmetilda wrote:ovo kao pogrdno što je luka čuvao ovce?
mili Bože, većina naših očeva, majki i baka čuvalo je neku vrstu domaćih životinja....
mi smo imali krave, koze, svinje kokoške.. ne stidim se toga...
moraš reći da je nekom pogrdno pa onda ti braniš da nije..
2015-08-15
Ako je netko apsolvirao šumu i izašao iz nje kao pobjednik, onda to sigurno nisu bili usrašemax123 wrote:Ustase=vukcrvenkasti wrote:Vuk, kad je gladan, zavija ne zbog gladi, nego zbog društva. Ovce kolje, to mu je najbolje. Nitko ga ne može pripitomiti, jer mijenja dlaku, a ćud ne mijenja. E sad, zašto?
Tko razumije - razumije!
2016-11-08
znam. samo kada počnu arlaukat i sa čeljustima zveckat odeš provjerit da li su vrata dobro zatvorena.kaja wrote:meni su vukovi fascinantni..znaš da kada love nekoga kao ljudi, imaju dogovor:)veber wrote:i vukovi zavijaju za hrvatsku
a ovaj velebitski vuk je puno veći od onog u zoo.
2014-12-30
neće oni ljude , al psa moraš skloniti...veber wrote:znam. samo kada počnu arlaukat i sa čeljustima zveckat odeš provjerit da li su vrata dobro zatvorena.kaja wrote:meni su vukovi fascinantni..znaš da kada love nekoga kao ljudi, imaju dogovor:)veber wrote:i vukovi zavijaju za hrvatsku
2015-08-15
baš mi nije bilo ugodno. mada divlja svinja je opasnija od vuka.kaja wrote:neće oni ljude , al psa moraš skloniti...veber wrote:znam. samo kada počnu arlaukat i sa čeljustima zveckat odeš provjerit da li su vrata dobro zatvorena.kaja wrote:meni su vukovi fascinantni..znaš da kada love nekoga kao ljudi, imaju dogovor:)veber wrote:i vukovi zavijaju za hrvatsku
2014-12-30
a gdje si vidio vuka?veber wrote:baš mi nije bilo ugodno. mada divlja svinja je opasnija od vuka.kaja wrote:neće oni ljude , al psa moraš skloniti...veber wrote:znam. samo kada počnu arlaukat i sa čeljustima zveckat odeš provjerit da li su vrata dobro zatvorena.kaja wrote:meni su vukovi fascinantni..znaš da kada love nekoga kao ljudi, imaju dogovor:)veber wrote:i vukovi zavijaju za hrvatsku
2015-08-15
u lici, bili smo u nekom zaselku iza lovinca i ureno su kroz selo prošli, ja sam vidio jednog, frend dva.kaja wrote:a gdje si vidio vuka?veber wrote:baš mi nije bilo ugodno. mada divlja svinja je opasnija od vuka.kaja wrote:neće oni ljude , al psa moraš skloniti...veber wrote:znam. samo kada počnu arlaukat i sa čeljustima zveckat odeš provjerit da li su vrata dobro zatvorena.kaja wrote:
meni su vukovi fascinantni..znaš da kada love nekoga kao ljudi, imaju dogovor:)
ali sledi ti se krv u žilama kada počne zavijat. kasnije kada smo zapjevali sve smo rastjerali u krugu od 5km
2014-12-30
tamo ih ima dosta..veber wrote:u lici, bili smo u nekom zaselku iza lovinca i ureno su kroz selo prošli, ja sam vidio jednog, frend dva.kaja wrote:a gdje si vidio vuka?veber wrote:baš mi nije bilo ugodno. mada divlja svinja je opasnija od vuka.kaja wrote:neće oni ljude , al psa moraš skloniti...veber wrote:
znam. samo kada počnu arlaukat i sa čeljustima zveckat odeš provjerit da li su vrata dobro zatvorena.
ali sledi ti se krv u žilama kada počne zavijat. kasnije kada smo zapjevali sve smo rastjerali u krugu od 5km
2015-08-15
a njegova baka;kaja wrote:tamo ih ima dosta..veber wrote:u lici, bili smo u nekom zaselku iza lovinca i ureno su kroz selo prošli, ja sam vidio jednog, frend dva.kaja wrote:a gdje si vidio vuka?veber wrote:baš mi nije bilo ugodno. mada divlja svinja je opasnija od vuka.kaja wrote:
neće oni ljude , al psa moraš skloniti...
-što je momčine? usrali se, eto u ormaru je dedina puška ako bu vam lakše.
a obavezno smo u sumrak sve štaglje morali zatvori i provjerit. ima dvije kravice i nekaj koza, a frend ujutro išao po jajca i zaboravio zatvoriti kokošinjac i opsss lija i kokica otišle.
2014-12-30
a to je to ... geni, geni kameni .... na velebitskom kamenju zglobovi očvrsnu. ili si jači od kamena ili te kamen uništi. druge nema.
luka ...
luka ...
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
veber wrote:u lici, bili smo u nekom zaselku iza lovinca i ureno su kroz selo prošli, ja sam vidio jednog, frend dva.kaja wrote:a gdje si vidio vuka?veber wrote:baš mi nije bilo ugodno. mada divlja svinja je opasnija od vuka.kaja wrote:neće oni ljude , al psa moraš skloniti...veber wrote:
znam. samo kada počnu arlaukat i sa čeljustima zveckat odeš provjerit da li su vrata dobro zatvorena.
i vukove i ljude. a koze i ovce popadale u nesvijest pa ih ionako bolio kurac.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
jedina enigma jel su nam se kravice pridružile ili su od muke mukale. znaš onu scenu iz asterixa kada bard ide po šumi i pjeva, a šumske živine bježe okolo. baka je nagluha...Kavran wrote:veber wrote:u lici, bili smo u nekom zaselku iza lovinca i ureno su kroz selo prošli, ja sam vidio jednog, frend dva.kaja wrote:a gdje si vidio vuka?veber wrote:baš mi nije bilo ugodno. mada divlja svinja je opasnija od vuka.kaja wrote:
neće oni ljude , al psa moraš skloniti...
ali lička rakija, špek, kobase...
2014-12-30
Oh_Femder wrote:Ako je netko apsolvirao šumu i izašao iz nje kao pobjednik, onda to sigurno nisu bili usrašemax123 wrote:Ustase=vukcrvenkasti wrote:Vuk, kad je gladan, zavija ne zbog gladi, nego zbog društva. Ovce kolje, to mu je najbolje. Nitko ga ne može pripitomiti, jer mijenja dlaku, a ćud ne mijenja. E sad, zašto?
Tko razumije - razumije!
izašli ste vi iz šume, samo šuma nije izašla iz vas
veber wrote:jedina enigma jel su nam se kravice pridružile ili su od muke mukale. znaš onu scenu iz asterixa kada bard ide po šumi i pjeva, a šumske živine bježe okolo. baka je nagluha...Kavran wrote:veber wrote:u lici, bili smo u nekom zaselku iza lovinca i ureno su kroz selo prošli, ja sam vidio jednog, frend dva.kaja wrote:a gdje si vidio vuka?veber wrote:
baš mi nije bilo ugodno. mada divlja svinja je opasnija od vuka.
ali lička rakija, špek, kobase...
A base i varenke, esi jeo?
crvenkasti-
2014-04-17
eto. luka cuvao ovce i druzio se s vukovima
i tu nest cudnoga
nista, to bi svako dijete trebalo proci da psihicki ocvrsne
da sad ne rastezem o plemenu, al nama vuk jest domaca zivotinja, naravno imamo i svoj nacin borbe protiv vukova da nam ne kolju stoku al ih ne ubijamo,
tu i tamo im uspije dignut koju ovcu il janje, nu, tu onda ispadne zajebavanje cobana
inace su nas kao djecu ucili da kad vidis vuka blizu stada odmah vatas stap, ne potku nego stap i na njega, uglavnom se povlaci osim ako je veci copor, a za njih male barutne bombice, ala petarde, bjeze ko blesavi
jedinu zivotinju koju ubijamo je divlja svinja, al to jedino zbog mesa,
nekad smo lovili vukove i lisice zbog krzna pa cak i jelene al za tim nema potrebe iako sveko dijete s navrsenih 12 godina mora znati kako ulovit neku zivotinju i iskoristit je za svoje potrebe i u realnom lovu to nauce, zabranjeno ubijanje bez svrhe i iz zabave, sve osim zmija, jedino zmija je na crnoj listi
i tu nest cudnoga
nista, to bi svako dijete trebalo proci da psihicki ocvrsne
da sad ne rastezem o plemenu, al nama vuk jest domaca zivotinja, naravno imamo i svoj nacin borbe protiv vukova da nam ne kolju stoku al ih ne ubijamo,
tu i tamo im uspije dignut koju ovcu il janje, nu, tu onda ispadne zajebavanje cobana
inace su nas kao djecu ucili da kad vidis vuka blizu stada odmah vatas stap, ne potku nego stap i na njega, uglavnom se povlaci osim ako je veci copor, a za njih male barutne bombice, ala petarde, bjeze ko blesavi
jedinu zivotinju koju ubijamo je divlja svinja, al to jedino zbog mesa,
nekad smo lovili vukove i lisice zbog krzna pa cak i jelene al za tim nema potrebe iako sveko dijete s navrsenih 12 godina mora znati kako ulovit neku zivotinju i iskoristit je za svoje potrebe i u realnom lovu to nauce, zabranjeno ubijanje bez svrhe i iz zabave, sve osim zmija, jedino zmija je na crnoj listi
AfD
veber-
2014-12-30
Tko gubi, ima pravo da se ljuti, luzeru!marcellus wrote:izašli ste vi iz šume, samo šuma nije izašla iz vasOh_Femder wrote:Ako je netko apsolvirao šumu i izašao iz nje kao pobjednik, onda to sigurno nisu bili usrašemax123 wrote:Ustase=vukcrvenkasti wrote:Vuk, kad je gladan, zavija ne zbog gladi, nego zbog društva. Ovce kolje, to mu je najbolje. Nitko ga ne može pripitomiti, jer mijenja dlaku, a ćud ne mijenja. E sad, zašto?
Tko razumije - razumije!
2016-11-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Luka Modrić kao simbol
» Luka Modrić najbolji je igrač SP-a: Osvojio je Zlatnu loptu!
» LUKA MODRIĆ - PONOS NACIJE!
» Luka Modrić je seks-simbol u Japanu, damama je zgodniji i ljepši od Ronalda
» Luka Modrić pod istragom zbog krivokletstva
» Luka Modrić najbolji je igrač SP-a: Osvojio je Zlatnu loptu!
» LUKA MODRIĆ - PONOS NACIJE!
» Luka Modrić je seks-simbol u Japanu, damama je zgodniji i ljepši od Ronalda
» Luka Modrić pod istragom zbog krivokletstva
Page 2 of 2